- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Hiç sorma Veeonesim ne güzel vermiştim.tatil ve oturmak bana hiç yaramıyor.Boşken aklım fikrim hep abur cuburda.Çalışırken yemeği unutuyorum inan.Tmm yarışa sende katıl süper olur.Bu arada ben ödem nedir hiç bilmem.Bende mi bi gariplik varAylin ne güzel vermistin. Çok almisssiin ya. Hemen. Tpparlanioz. Gözüm üzerinde . Ben Varım istersen yarışa
Gezom bende hiç ödem olmaz ki nedendir acep?Ödem aylinde var saracım, bence bu hafta sende rakip olma
Aa ne güzel ben hep bu yüzden kilo aldım zaten.Ağzım hiç boş durmaz o yüzden de hiç acıkmıyorum.Son 2 ayda oldu olan zatenbi huyum var gülüm sofrada ne yerden o oruçlu gibi lokma koymuyorum ağzıma meyve bile yemek arada hiç atistirma huyum yok
Ne güzel işte, bendende hiç gitmezGezom bende hiç ödem olmaz ki nedendir acep?
Hadi inşallahSelamlar
Sporumu yaptım da geldim, şana dek kaçamak da yapmadım. Akşam gözüm dönmezse günü güzel kapatacağım.
Ay ne güzellllllbi huyum var gülüm sofrada ne yerden o oruçlu gibi lokma koymuyorum ağzıma meyve bile yemek arada hiç atistirma huyum yok
Ne güzel işte, bendende hiç gitmez
Tatlı yesem ödem olur
Tuzlu yesem ödem olur
Az uyusam ödem olur
Çok uyusam ödem olur
Yürüyüş yapsam ödem olur
Otursam yine ödem olur
Suyu az içersem ödem olur
Misafirliğe gitsem ödem olur
Daha sayarım da işim var
InşallahFizik tedavi doktoruna gittim üç hafta fizik tedavi görecem inşallah iyi gelir
İnşallahFizik tedavi doktoruna gittim üç hafta fizik tedavi görecem inşallah iyi gelir
Kızlar, benim sadece göbeğimde 3-4 kg yağ var. Aslında o erise başka sıkıntım kalmaz o yüzden göbek eritme olaylarına ağırlık vermem lazım. Var mıdır bir tavsiyesi olan?
Mekik mekik mekikKızlar, benim sadece göbeğimde 3-4 kg yağ var. Aslında o erise başka sıkıntım kalmaz o yüzden göbek eritme olaylarına ağırlık vermem lazım. Var mıdır bir tavsiyesi olan?
Teşekkür ederimm.. Yeşil çay tüketemiyoruz ama maydanoz limon elma karışımı içiyorum hatta şu anda bile yanımda:) onun dışında sadece salata (az tavuk falan tabi duruma göre) iki gün böylr beslenmek istiyorum ,ilk gün sadece salata 2. Gün sadece haşlanmış sebze 3.gün sadece çorba. Bugün yine kaçamağım oldu sabah ,salata günü yapacaktım , olmayaydı iyiydi ama yavaş yavaş bıtaktım çoğu şeyi farkındaysanız. Eğer salatam hazırsa başka şeye dalmıyorum ama değilse çocuğunkine abanıyorum.o yğzden yarınki salatamı akşamdan hazırlayacağım inşallah. Bu 3 günlük menğyü de kendime uyarlayıp yapmak istiyprum, aynen yağlar direkt oraya maalesef, bu 3 gün daha dirençli olacağım inşallah. Git gide yavaş yavaş toparlanıyorum..canim bolgeselin disinda genelde vucuttaki tum yag fazlasi bel/ gobek cevresinde birikiyor zaten.
yani sen yag olarak kilo kaybettiginde otomatik o birikintide gidiyo.
bunun harici gobek karin hareketleri ise yariyo pilates gibi. agirlikla yapilan hareketlerde yag yakimina yardimci.
bunun harici hamurislerinin hepsi gobek yapiyo bence, ona dikkat et.
arada birde detoks yaparsin, kabak salata sebze tuketirsin. yesil cayda ic bol bol.
aklima bunlar geldi benim..
Teşekkürlerrrr.:) Mekik cepte dün 160tı galiba öyle bir şey bugün 200ü bulmalıMekik mekik mekik
Bu sabah tartıldım fakat yazamadım gün içinde.Kilom sabitti.55.8 maalesefKilo bildirmeyenler kilo bildirsin kızıyorum ama aaaaaa
PAZARTESİ TARTISI
kkelebeketkisi(63,4>>?
mn5822(75,0>>75,5
nihaldemirel77(55,8>>?
natsume(68,0>>68
peaceful16 (71,9>>71,9
baby cat( 73,8>>74,3
Gulsahhh01(57,3>>5,9
Aylin42konya(78,1>>78,1
sade01 (63,6>>?
Vorones(61,1>>60,2
Antepia27(116,2>>?
Sara_28(82,6>>82,6
Kimmik(53>>53,5
Gezegenfeza(73,9>>75
Effatmagul(b>>?
Miraysu_(70>>?
İnşallah,yeni işimde günde 15000-20000adımın altına düşmüyorum.Ama işte can sıkıntısıyla biraz kilo aldımO azimden bu hafta senden de istiyorum kuzucum
Bireysel derece için sana fırsat bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?