Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aylin ne güzel vermistin. Çok almisssiin ya. Hemen. Tpparlanioz. Gözüm üzerinde . Ben Varım istersen yarışa
Hiç sorma Veeonesim ne güzel vermiştim.tatil ve oturmak bana hiç yaramıyor.Boşken aklım fikrim hep abur cuburda.Çalışırken yemeği unutuyorum inan.Tmm yarışa sende katıl süper olur.Bu arada ben ödem nedir hiç bilmem.Bende mi bi gariplik var

Gezom bende hiç ödem olmaz ki nedendir acep?
Ne güzel işte, bendende hiç gitmez
Tatlı yesem ödem olur
Tuzlu yesem ödem olur
Az uyusam ödem olur
Çok uyusam ödem olur
Yürüyüş yapsam ödem olur
Otursam yine ödem olur
Suyu az içersem ödem olur
Misafirliğe gitsem ödem olur
Daha sayarım da işim var

Kilo bildirmeyenler kilo bildirsin kızıyorum ama aaaaaa

PAZARTESİ TARTISI

kkelebeketkisi(63,4>>?
mn5822(75,0>>75,5
nihaldemirel77(55,8>>?
natsume(68,0>>68
peaceful16 (71,9>>71,9
baby cat( 73,8>>74,3
Gulsahhh01(57,3>>5,9
Aylin42konya(78,1>>78,1
sade01 (63,6>>?
Vorones(61,1>>60,2
Antepia27(116,2>>?
Sara_28(82,6>>82,6
Kimmik(53>>53,5
Gezegenfeza(73,9>>75
Effatmagul(b>>?
Miraysu_(70>>?

Aynı ben

Kızlar, benim sadece göbeğimde 3-4 kg yağ var. Aslında o erise başka sıkıntım kalmaz o yüzden göbek eritme olaylarına ağırlık vermem lazım. Var mıdır bir tavsiyesi olan?

canim bolgeselin disinda genelde vucuttaki tum yag fazlasi bel/ gobek cevresinde birikiyor zaten.
yani sen yag olarak kilo kaybettiginde otomatik o birikintide gidiyo.
bunun harici gobek karin hareketleri ise yariyo pilates gibi. agirlikla yapilan hareketlerde yag yakimina yardimci.
bunun harici hamurislerinin hepsi gobek yapiyo bence, ona dikkat et.

arada birde detoks yaparsin, kabak salata sebze tuketirsin. yesil cayda ic bol bol.
aklima bunlar geldi benim..

Teşekkür ederimm.. Yeşil çay tüketemiyoruz ama maydanoz limon elma karışımı içiyorum hatta şu anda bile yanımda:) onun dışında sadece salata (az tavuk falan tabi duruma göre) iki gün böylr beslenmek istiyorum ,ilk gün sadece salata 2. Gün sadece haşlanmış sebze 3.gün sadece çorba. Bugün yine kaçamağım oldu sabah ,salata günü yapacaktım , olmayaydı iyiydi ama yavaş yavaş bıtaktım çoğu şeyi farkındaysanız. Eğer salatam hazırsa başka şeye dalmıyorum ama değilse çocuğunkine abanıyorum.o yğzden yarınki salatamı akşamdan hazırlayacağım inşallah. Bu 3 günlük menğyü de kendime uyarlayıp yapmak istiyprum, aynen yağlar direkt oraya maalesef, bu 3 gün daha dirençli olacağım inşallah. Git gide yavaş yavaş toparlanıyorum..

Bu sabah tartıldım fakat yazamadım gün içinde.Kilom sabitti.55.8 maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…