alışkanlık canim sofrada güzel dogunca acikmiyorum meyve ile aram çok yok bu ara emzirmenin yoğun döneminde bebek yüzünden geç uyuyordum acıkmış oluyordum zeytin ekmek yiyip hemen yattığım icin 82.800 kadar çıktımmn5822 yamacıma gel bakem atıştırmadan nadıl dayanıyorsun? O an ne yapıyorsun da yemiyorsun ya ben atıştırma yüzünden bu haldeyim özellikle akşamları geceleri
Anladıö canım. Ben dr az önce çook kalorili bir şey yedimmmm amaaaaalışkanlık canim sofrada güzel dogunca acikmiyorum meyve ile aram çok yok bu ara emzirmenin yoğun döneminde bebek yüzünden geç uyuyordum acıkmış oluyordum zeytin ekmek yiyip hemen yattığım icin 82.800 kadar çıktım
olsun hiç moralini bozma canım zararın neresinden dönsek kardır bugünden tezi yok yeniden başlayalım hep beraber bak bende bu hafta sonu çözüttüm bildiğin ama bugün yeniden başlıyorum sabah yumurtamı haşladım salatalık peynir zeytinle ekmeksiz güzel bir kahvaltı yaptım saat 10 gibi bir tane ananaslı activia yedim bağırsak düzeni için çünkü kabızlık yaşıyorum şu ana kadar üç bardak su içtim şimdide sade türk kahvesi içiyorum öğlene ne yiyeceğimi bilmiyorum
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve salatalık
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir tane ananaslı activia
Öğle
Bir kase kara lahana çorbası
Bir tabak sebze kızartması
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu makarna
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Salata
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
moni Antepia27 Aylin42Konya
Sağol fatmacım hepinize hayırlı ssbahlarGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
İnşallah babycim etkisini görürsen bizimlede paylaşAnladıö canım. Ben dr az önce çook kalorili bir şey yedimmmm amaaaa
Yeni bir döneme girdim ,ne olduğunu söylemeyeceğim müsadenizle çünkü söyleyince hemen bozuyorum. Cuma gününe etkisini görürüm inşallaj
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Arkadaşlar yüzde hesabı nasıl hesaplanıyordu?Verilen kiloyu 100 le mi çarpıyorduksara_28 gezegenfeza moni
Günaydın güzel bayan
Yüzde hasabı nasıl yapılıyordu saracım.Verilen kiloyu 100 lemi çarpıyorduk
Ben tekrar yazarken sen yazmışın tşk ederim
Çok tşk ederim canım benim.Bugünden başladım hesababaşlangıç kilosu - bitiş kilosu / başlangıç kilosu x 100
örnek : 80,6 - 79,5 : -1.1
1.1 / 80,6 : 0.013647
0.013647 X 100 : 1,36
Demekki ödemin var aylinÇok tşk ederim canım benim.Bugünden başladım hesabaDün bir bugün iki.Ama şimdiden durum süper
Sana demiştim zaten etiketledim sanıyorumGünaydın güzel bayan
Yüzde hasabı nasıl yapılıyordu saracım.Verilen kiloyu 100 lemi çarpıyorduk
1.1 gr cık 77 kilo olmuşum.78.1 le başladımDemekki ödemin var aylin
De hele dünden bugüne ne kadar gitti
Sağol canım sanada hayırlı sabahlar.Gece uyuyabildin miHayırlı sabahlar
Çok tşk ederim canım benim.Bugünden başladım hesabaDün bir bugün iki.Ama şimdiden durum süper
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?