Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keşke bende şimdi 75 kilo olsaydım

Canım sarman inşallah olursun
Saram geçen yıl senin yaşadığın durumdayım evde tadilata başladık boya parke Kartonpiyer ev ayağa kalktı
Ama bittiğinde çok güzel olacak diye gerilmemeye çalışıyorum işçi gibi sabah başlıyorum bir yandan düzelt bir yandan günlük işler yemek
Sen evde değildin evde olmak daha mı zorlu bilemedim

Ikisininde zorluğu var. Benim tercihim evde oluyum, iş olsun, suratsız insan görmeyim.
Iş biter dinlenirim, yorgunluğu unuturum, suratı asık insanı unutamam.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Not: kartonpiyer olmak zorundamı? Hiç sevemedim kendilerini ve yaptırmadım, sadece 2 yatak odasına göbek yapmışlar, sökelimmi dediler, neyse iş çıkarmayın onlar kalsın başka yere yapmayın dedim

Teşekkürler canım
Canım tercih zevk meselesi bizde vardı söktürüp yenilerini yaptiracaz benim hoşuma gidiyor

kolay gelsin canım evde tadilat olması çok zor her açıdan heleki evdesin o dahada zor ben evde değildim kaldığım yer huzurlu olsaydı evde olmamak bu süreçte iyi olurdu ama yaşadıklarımı az çok paylaşıyordum benim durum kolay değildi ama herkesin yaşadığı kendine büyük gelir

inşallah bir an önce biterde güle güle huzurla oturursun evinde

Selam kızlar,sabah 5e kadar araştırdım, bakmadığım yazı vs.kalmadı. şimdi diywceksiniz ki çok saağlıksız kastan gidecek vs. Kastan ilk 3 gün gidiyor sonrası yağdan gidiypr diye bir kanıya vardım araştırmalarıö sonucunda, doğru yanlış bilemem. Benim bağırsaklarım çok yoruldu çoookkk. Ayrıca da yemek yemediğim zaman daha mutluyum daha önce de yazmıştım hatırlarsanız yemek yediğim zaman biraz gergin oluyprum. Derler ya bağırsak 2.beyindir diye aynen öyle. Bir de varislerim git gide büyüyor kaşımmaya da başladı twhlikeli bir hal aldı,sadece bir bacağımda var. Tedavi olunca geçiyor ama kilo alınca tekrarlıypt. Bu swfer son. Hamilelik durumu olmadığı sürece ki uzun bir süre düşünmüuorum (hayırlısı tabi) kilo milo almam Allah korusun.o yüzden yaptığım yönteme çok zararlı bıraktığında hemen kilo alırsın,kastan gider organların erir vs. Olumsuz yorum yapmazsanız çok ama çok sevinirim modum düşmesin.bütün olumsuzlukları ve olumlulukları biliyorum ☺ya da göze aldım diyelim yoksa Allah korusun bacak kötüye gidiyor

Bende yemedigimzaman mutluyum, bizde bir terslik var heralde.
Mesela bugün 8: 30 gibi kalktım, hâlâ bisey yemedim, canım istemiyor. Dünde böyle oldum.
Halbuki geçen hafta bahçedeki domateslere gözüm düşmüştü, kizarsalarda yesem diye. Dün 1 küçük kâse topladım, onlar bana bakıyor, ben onlara, hiç canım istemiyor

Kuzum hangi yöntemi demeyeceksin? Ben kaçırdım galiba o kısmı.
Ben de if denemeyi düşünüyorum ama saatleri ayarlayamadım.
Kalorisiz sıvılara izin verilen bir tür oruç gibi. Bebekle zaten doğru düzgün bir şeyler hazırlayıp yiyemiyorum bari bunu değerlendireyim diyorum ama henüz başaramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…