- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bugün hiç tadım yok adet olucam ondan herhalde.Karnım kasığım bacaklarım ağrıyor.3 ile 5 i arası olmam lazım.
Bak önce ödemler gidiyor1.1 gr cık 77 kilo olmuşum.78.1 le başladım
Evet uyudum, 1 kez uyandım, erkenden kalktım, hâlâ biraz sisim, ve 75 kiloyumSağol canım sanada hayırlı sabahlar.Gece uyuyabildin mi
Evet uyudum, 1 kez uyandım, erkenden kalktım, hâlâ biraz sisim, ve 75 kiloyum
Keşke bende şimdi 75 kilo olsaydım
Sende bu azım varki, 2 aya kalmaz sen 75 i görürsün de ben nerde olurum bilmemKeşke bende şimdi 75 kilo olsaydım
Ikisininde zorluğu var. Benim tercihim evde oluyum, iş olsun, suratsız insan görmeyim.Canım sarman inşallah olursun
Saram geçen yıl senin yaşadığın durumdayım evde tadilata başladık boya parke Kartonpiyer ev ayağa kalktı
Ama bittiğinde çok güzel olacak diye gerilmemeye çalışıyorum işçi gibi sabah başlıyorum bir yandan düzelt bir yandan günlük işler yemek
Sen evde değildin evde olmak daha mı zorlu bilemedim
Ikisininde zorluğu var. Benim tercihim evde oluyum, iş olsun, suratsız insan görmeyim.
Iş biter dinlenirim, yorgunluğu unuturum, suratı asık insanı unutamam.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Not: kartonpiyer olmak zorundamı? Hiç sevemedim kendilerini ve yaptırmadım, sadece 2 yatak odasına göbek yapmışlar, sökelimmi dediler, neyse iş çıkarmayın onlar kalsın başka yere yapmayın dedim
Canım sarman inşallah olursun
Saram geçen yıl senin yaşadığın durumdayım evde tadilata başladık boya parke Kartonpiyer ev ayağa kalktı
Ama bittiğinde çok güzel olacak diye gerilmemeye çalışıyorum işçi gibi sabah başlıyorum bir yandan düzelt bir yandan günlük işler yemek
Sen evde değildin evde olmak daha mı zorlu bilemedim
Ikisininde zorluğu var. Benim tercihim evde oluyum, iş olsun, suratsız insan görmeyim.
Iş biter dinlenirim, yorgunluğu unuturum, suratı asık insanı unutamam.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
Not: kartonpiyer olmak zorundamı? Hiç sevemedim kendilerini ve yaptırmadım, sadece 2 yatak odasına göbek yapmışlar, sökelimmi dediler, neyse iş çıkarmayın onlar kalsın başka yere yapmayın dedim
Sende bu azım varki, 2 aya kalmaz sen 75 i görürsün de ben nerde olurum bilmem
Tabiki, güle güle kullan inşallah istediğin gibi güzel olsun herşeyTeşekkürler canım
Canım tercih zevk meselesi bizde vardı söktürüp yenilerini yaptiracaz benim hoşuma gidiyor
Yok deyilim malesef, hatta bedenimi biraz nadasa bırakırım diyorum. Çok gitgellerim oldu. Çok yoruldum sankiinşallah canım sende biaz dikkat etsen kilo verirsin anladığım kadarıyla bu sıralar çokda diyet modunda değilsin
Bende yemedigimzaman mutluyum, bizde bir terslik var heralde.Ay yanlış anlaşılma olmasım kızlar tabiki de yorum yapın bunun için buradayım ama üzüntüyle yazdım az önce ypamyaın falan diye kusura bakmayın yapın yapın,varis biraz üzdü beni de ondan duygusallaştım biraz
Kuzum hangi yöntemi demeyeceksin? Ben kaçırdım galiba o kısmı.Selam kızlar,sabah 5e kadar araştırdım, bakmadığım yazı vs.kalmadı. şimdi diywceksiniz ki çok saağlıksız kastan gidecek vs. Kastan ilk 3 gün gidiyor sonrası yağdan gidiypr diye bir kanıya vardım araştırmalarıö sonucunda, doğru yanlış bilemem. Benim bağırsaklarım çok yoruldu çoookkk. Ayrıca da yemek yemediğim zaman daha mutluyum daha önce de yazmıştım hatırlarsanız yemek yediğim zaman biraz gergin oluyprum. Derler ya bağırsak 2.beyindir diye aynen öyle. Bir de varislerim git gide büyüyor kaşımmaya da başladı twhlikeli bir hal aldı,sadece bir bacağımda var. Tedavi olunca geçiyor ama kilo alınca tekrarlıypt. Bu swfer son. Hamilelik durumu olmadığı sürece ki uzun bir süre düşünmüuorum (hayırlısı tabi) kilo milo almam Allah korusun.o yüzden yaptığım yönteme çok zararlı bıraktığında hemen kilo alırsın,kastan gider organların erir vs. Olumsuz yorum yapmazsanız çok ama çok sevinirim modum düşmesin.bütün olumsuzlukları ve olumlulukları biliyorum ☺ya da göze aldım diyelim yoksa Allah korusun bacak kötüye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?