Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün öğle vakti spor yaptım biraz. O kadar terledim ki akşamda yediklerimi kontrol edebildim. Bu sporun boşa gitmesini istemiyorum diye düşündüm canım bir şey yemek istediğinde. Bugün de spor yaptım biraz daha iyi hissediyorum. Bu haftayı eksiksiz Yapabilirsem bedenim de alışmış olacak bu tempoya ve düzene.

canım araştırmışsın karar vermişsin hakkında hayırlısı olsun nasıl bir diyet yapacaksın bilmiyorum ama sağlığına zarar vermeyecek kadar bilgili birisin yinede dikkatli ol kaş yapayım derken göz çıkarma

canım durduk yere yeşil elma turşu gibi şeyler istiyor az öncede ciğer kızartması çekti canım şimdide sebze dolması ne alakalı şeyler değilmi gelde diyet yap ayyyyy biber patlıcan dolmasının dibide hafif kızaracak bol salçalı etli olacak nasıl istiyor canım evde olsam yapacam hemende işteyim yanındada yufka ekmek ve ayran

kim diyor yarın diyetisyen kontrolüm var

Benim de canımı çektirdin zalımsın zalımm

Yoo kim demiş diyetisyen kontrolun olsuğunu,yok ki zaten ye sen ye

Benim canım hiçbirşey istemiyor.1.5 saat eşimle yürüdük geldik.1 simit aldık bölüştük.10.600 adım atmışım.Birazdan da pazara gidicem 15 bini geçer.

Maşallah canım ne güzel yürümüşsün bizde akşamları yürüyoruz eşimle

Yok yazmadım zaten akşama menümü yazarken anlayacaksınız,erkenden söylemiyorum çünkü söyleyince hemen bozma gibi bir huyum var

Teşekkür ederimm. Yok merak etme zaten kötü hissettiğim anda bırakırım. Şu ana kadar çok huzurluyum bakalım maksimum 5 gün denemeyi düşünüyorum ya da ne zamana kadar bünyem kabul ederse

Iyiki iştesin, eve gidene kadar isteğin geçer inşallah.
Bende bugün salatalık turşusu yaptım, 2 çeşit, 4 kavanoz.
Ikisi tüm salatalıkla, diğer ikisi halka şeklinde doğrayarak.
Bakalım nasıl olacak.
Birer çeşidi kızım için

Sağol canım.Hiç sıcak tutmam kendimi.Buz gibi taşlara basmayı,içinde buz parçaları olan suyu içmeyi ve kalan buzları çatur çutur yemeği çok severim
nettin kız, okurken üşüdüm.
Geçen hafta buralar yandı kavruldu, yinede dolaba su koymadım. Üstelik uzanırken battaniyemi sıkı sıkı örttüm. Ben sıcak severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…