Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sara ve fulya tekrar geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versin
amin canım saolasın
rabbim şifa versin geçmiş olsun canım
amin canım teşekkür ederim
aylincim tebrikler çok güzel rakam çok sevindim senin adına
Günaydınlar,hemen kilo bildirimi yapayım.Sonra unutup kaptanımdan fırça yemeyim.
P.tesi 55.6 idi sanırım
Cuma 55.3
-300
Buna da şükür
tebrikler canım
Ya çok üzgünüm
Gerçi adam akıllı başlayalı daha 2 gün oldu
15 saattir açım ama şişliğim var ,eminim ki indiği zaman harika olacak
Cuma: 73.8
Bugün: 73.2
Fark: -600gr
üzülme yine de iyi rakam
bende kilo bildireyim

geçen cuma günü : 82,6
Bugün : 82,0
Fark : - 600 gr

moni
eksi eksidir canım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.900
Bu hafta 72.900
Fark - 1 kilo
gayet güzel tebrikler gezegenim
hoş değil tabi bunlar. en güzeli akraba da olsa uzak durmak. bir de laf soktuğu zaman usulünce cevabını vermek.

Gunaydinlar mutlu gunler herkese

Kilom oynamis yine 71.9dum gecen cuma bugun 72.3 um .
+400gr

Bakalim haftaya 71lere inmem lazim artik. Haftaya tatilde olucaz girip mesajlari okumaya menu paylasmaya calisicam, kilo bildirimi yapamayabilirim tarti yoksa :/ ama varsa tabikide yapicam :)

*** 10. Takım 629. ETAP ***

kkelebeketkisi(63,4///%)
mn5822(75,0///%)
nihaldemirel77(55,8///%)
natsume(68,0///%)
peaceful16 (71,9///%)
baby cat( 73,8///%)
Gulsahhh01(57,3///%)
Aylin42konya(78,1///%)Mezun üye geri döndü. Bt: 1 Temmuz 2019 Bk:78,1 hedef kilo: 58

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

sade01 (63,6/)
Vorones(61,1/b)
Antepia27(116,2/)
Sara_28(82,6/)
Kimmik(53/)
Gezegenfeza(73,9/b)
Effatmagul(b/)
Miraysu_(70/)

60kiloyum( / 82,4)

gunaydin kilom 57.8 moni adet olduğum için galiba oyle cikiyor kendimi sis hissediyorum
kızlar listedesiniz ve kilo mu aldınız?

bundan sonra susmayacağız, 20 senedir sustuk lakin karşıdakini susturamadık

bundan sonra susmayacağız, 20 senedir sustuk lakin karşıdakini susturamadık

dediğim gibi ne söylüyorsa ona uygun, usulüne göre ama karşıdakini susturacak bir cevap lazım. herkes haddini bilsin. kimsenin edepsizlik, yüzsüzlük, nankörlük yapmaya, karşıdakini üzmeye hakkı yok. arkadaş da olsa akraba da olsa. zaten yardım ettik, elinden tuttuk ama kıymetini bilemedi, değerlendiremedi diyorsun. o zaman hiç konuşmasın. öyle değil mi. canım benim ne sen ne eşin, hiç üzmeyin kendinizi

Çok teşekkürler canım fulyacim
İnşallah daha iyisi gelir dün kushan diyetine başladım canim

kuşhan diyetindeki öğün miktarları senin kilona az gelebilir canım. dikkat et. 3 öğün ye. 3 öğünde de orantılı miktarda protein, sebze, salata olsun. meyve yemek istersen glisemik endeksi düşük olanlardan seçip, öğünlerden 20 dk önce ye. bunu yapsan bile çok güzel kilo verirsin. kahvaltında yumurta mutlaka olsun. gün boyunca tokluğunu etkiliyor. hergün farklı formda yap ama. sıkılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…