- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aynen öyle yapıyoruzgörünce görmezden gelin sizde o halde
amin canım saolasınSara ve fulya tekrar geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versin
amin canım teşekkür ederimrabbim şifa versin geçmiş olsun canım
aylincim tebrikler çok güzel rakam çok sevindim senin adınaHayırlı mutlu güzel eksili sabahlar güzel hanımlar
Kaç kilo oldum diye heyecandan ve meraktan sabahın köründe uyandım.İlk kilo bildirimini yapayım baari.İnşallah ayağımı sürüyerek gelirim
Pazartesi : 78.1
Bugün : 75.1
Fark : - 3
Yüzde : % 3.85
tebrikler canımGünaydınlar,hemen kilo bildirimi yapayım.Sonra unutup kaptanımdan fırça yemeyim.
P.tesi 55.6 idi sanırım
Cuma 55.3
-300
Buna da şükür
üzülme yine de iyi rakamYa çok üzgünüm
Gerçi adam akıllı başlayalı daha 2 gün oldu
15 saattir açım ama şişliğim var ,eminim ki indiği zaman harika olacak
Cuma: 73.8
Bugün: 73.2
Fark: -600gr
eksi eksidir canım
gayet güzel tebrikler gezegenimKilo bildirimi
Geçen hafta 73.900
Bu hafta 72.900
Fark - 1 kilo
hoş değil tabi bunlar. en güzeli akraba da olsa uzak durmak. bir de laf soktuğu zaman usulünce cevabını vermek.Zaten adamın zoru eşimle, adam almanyaya getirdi, o istediki nüfusuna alsın. Cebine koyduğu harçlık, sigara yetmedi. is buldu, şahıs çalışmadı, hiçbir şekilde sorumluluk almak istemedi. Eşim baktı olacak gibi deyil, artık başının çaresine bak, benden bu kadar dedi diye kötü oldu. Ama ne kötü, bir insanı sevmezsen görmek istemezsin. Bu öyle yapmıyor, gördüğü yerde diliyle can yakmaya çalışıyor, kaale almadıkça dozunu artırıyor.
Bizdede sabır kalmadı, sevgi çoktan bittiydi, saygıda bitti. Hatta nefrete dönüştü
gunaydin kilom 57.8moni adet olduğum için galiba oyle cikiyor kendimi sis hissediyorum
kızlar listedesiniz ve kilo mu aldınız?Gunaydinlar mutlu gunler herkese
Kilom oynamis yine 71.9dum gecen cuma bugun 72.3 um .
+400gr
Bakalim haftaya 71lere inmem lazim artik. Haftaya tatilde olucaz girip mesajlari okumaya menu paylasmaya calisicam, kilo bildirimi yapamayabilirim tarti yoksa :/ ama varsa tabikide yapicam :)
ya aslinda adet oldugum icin bu hafta boyle cikti yoksa diyet yapiyorum odem var bende galiba ondan bu hafta daga fazla verecegimkızlar listedesiniz ve kilo mu aldınız?
amin canım saolasın
amin canım teşekkür ederim
aylincim tebrikler çok güzel rakam çok sevindim senin adına
tebrikler canım
üzülme yine de iyi rakam
eksi eksidir canım
gayet güzel tebrikler gezegenim
hoş değil tabi bunlar. en güzeli akraba da olsa uzak durmak. bir de laf soktuğu zaman usulünce cevabını vermek.
tebrikler canım. hadi senden haftaya güzel bir atak bekliyorum. 114 gelir herhalde değil mi artık
bundan sonra susmayacağız, 20 senedir sustuk lakin karşıdakini susturamadık
Çok teşekkürler canım fulyacim
İnşallah daha iyisi gelir dün kushan diyetine başladım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?