Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne güzel yazmışın saram

Çok tşk ederim fulyacım

Canım 3 oğlum birde ben 4 kişi basladik
15 gün inşallah yapicaz genelde protein ağırlıklı daha önce çok faydasını gördüm inşallah yine öyle olur
Sanada tekrar geçmiş olsun canım
İnşallah sende en kısa zamanda 7 rakamlara gelirsin canim

Evet canım haklısın

Hadi hayırlısı, hergün nasıl yaptığını ve nasıl etki ettiğini bizlerede anlat olurmu

Canım süper bir giriş yaptın kutlarım
Çok tşk ederim fatmacım.Hadi güzel dereceler senden de bekliyoruz.İnan bana isteyince,azmedince ve kafada bitirince oluyor.Yedik yedik ne oldu,hep mutsuz olduk.Mutluluk hepimizin hakkı.Ben yemediğim zaman o kadar mutluyum ki anlatamam.Biraz fazla yesem çok mutsuz oluyorum,canım bişey yapmak istemiyor,gezmek istemiyor,dışarı çıkmak isyemiyor...Kısaca hiçbir şeyden zevk almıyorum.O zaman çok yiyerek niye bu kötülüğü kendime yapayım.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kat el yapmazmış.Annem hep böyle der.Nacizane düşüncelerim

Ayy canım okafar haklisinki anlatamam
Canım gelisin takımımıza bı heyecan enerji kattı iyiki geldin kuzum

tamam canım. hayırlısı olsun. hadi bakalım gelsin eksiler

teşekkür ederim. amin diyorum bu güzel dileklerin için Allahın izniyle artık ben de 7 li rakamları görmek istiyorum.

öyle canım. yiyorsun mutsuz oluyorsun ama yemek de istiyorsun engel olamıyorsun. diğer taraftan kendine engel olduğun zaman mutlu oluyorsun

senin menüleri takibe alıcam. yazmayı unutma sakın

kızlar listedesiniz ve kilo mu aldınız?
Malesef :/ veririm ama benim cabuk inip cikiyo tam oturmadi daha kilom

Tamamdir ama onumuzdeki hafta tatilde olucam, mesajlarim ve menulerim kisitli olabilir, diger hafta donmus olucam ve tam gaz yaparim hepsini

Tebrik ederim fulyacım çok güzel vermişin.Ha gayret 7 lere çok az kalmış.Sonra bi bakmışın ki 6 lar

Allahın izniyle Aylincim artık 7 li rakamlar gerçekten gelsin istiyorum. artık 8 li rakamları görmek istemiyorum. ama tabi 6 lar gelirse nasıl sevinirim anlatamam. ama bilmiyorum içimde güzel bir his var. sağlık sorumu da çözdüğüme göre artık güzel bir başlangıç yapabilirim. az daha düzeleyim de.

Oy kuzum, inşallah kelebek gibi bir gelin olursun.
Allah mutlu mesut etsin.
Herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…