Ne güzel yazmışın saramherşeyin başı stres değilmi zaten stresten etkilenmişsin
ne tuhaf insanlar var verdikçe fazlasını istiyorlar en iyisi kimseye iyilik yapmıyacaksın çünkü iyilik ettikçe kötü oluyorsun ben bunu görüyorum
sen sıkma canını senin vicdanın rahatmı gerisini boş ver sen sinir olup hasta olsan o insanlar üzülecekmi hayır hatta belki sevinecekler o yüzden boş ver şu hayatta en önemli kişi kişinin kendisidir sende böyle düşün canım arkadaşım sen değerlisin bizim için
ben bugün itibarıyle diyet listeme harfiyen uymaya karar verdim yine eskisi gibi listemin dışına çıkmayacam sıfır kaçamak olacak sadece haftanın bir günü of günü olacak o kadar başka türlü gitmeyecek bu kilolar
Çok tşk ederim fulyacımamin canım saolasın
amin canım teşekkür ederim
aylincim tebrikler çok güzel rakam çok sevindim senin adına
tebrikler canım
üzülme yine de iyi rakam
eksi eksidir canım
gayet güzel tebrikler gezegenim
hoş değil tabi bunlar. en güzeli akraba da olsa uzak durmak. bir de laf soktuğu zaman usulünce cevabını vermek.
kuşhan diyetindeki öğün miktarları senin kilona az gelebilir canım. dikkat et. 3 öğün ye. 3 öğünde de orantılı miktarda protein, sebze, salata olsun. meyve yemek istersen glisemik endeksi düşük olanlardan seçip, öğünlerden 20 dk önce ye. bunu yapsan bile çok güzel kilo verirsin. kahvaltında yumurta mutlaka olsun. gün boyunca tokluğunu etkiliyor. hergün farklı formda yap ama. sıkılma
Evet canım haklısındediğim gibi ne söylüyorsa ona uygun, usulüne göre ama karşıdakini susturacak bir cevap lazım. herkes haddini bilsin. kimsenin edepsizlik, yüzsüzlük, nankörlük yapmaya, karşıdakini üzmeye hakkı yok. arkadaş da olsa akraba da olsa. zaten yardım ettik, elinden tuttuk ama kıymetini bilemedi, değerlendiremedi diyorsun. o zaman hiç konuşmasın. öyle değil mi. canım benim ne sen ne eşin, hiç üzmeyin kendinizi
Çok tşk ederim fulyacım
Tebrik ederim fulyacım çok güzel vermişin.Ha gayret 7 lere çok az kalmış.Sonra bi bakmışın ki 6 lar
Hadi hayırlısı, hergün nasıl yaptığını ve nasıl etki ettiğini bizlerede anlat olurmuCanım 3 oğlum birde ben 4 kişi basladik
15 gün inşallah yapicaz genelde protein ağırlıklı daha önce çok faydasını gördüm inşallah yine öyle olur
Sanada tekrar geçmiş olsun canım
İnşallah sende en kısa zamanda 7 rakamlara gelirsin canim
Hadi hayırlısı, hergün nasıl yaptığını ve nasıl etki ettiğini bizlerede anlat olurmu
Çok tşk ederim fatmacım.Hadi güzel dereceler senden de bekliyoruz.İnan bana isteyince,azmedince ve kafada bitirince oluyor.Yedik yedik ne oldu,hep mutsuz olduk.Mutluluk hepimizin hakkı.Ben yemediğim zaman o kadar mutluyum ki anlatamam.Biraz fazla yesem çok mutsuz oluyorum,canım bişey yapmak istemiyor,gezmek istemiyor,dışarı çıkmak isyemiyor...Kısaca hiçbir şeyden zevk almıyorum.O zaman çok yiyerek niye bu kötülüğü kendime yapayım.Canım süper bir giriş yaptın kutlarım
Çok tşk ederim fatmacım.Hadi güzel dereceler senden de bekliyoruz.İnan bana isteyince,azmedince ve kafada bitirince oluyor.Yedik yedik ne oldu,hep mutsuz olduk.Mutluluk hepimizin hakkı.Ben yemediğim zaman o kadar mutluyum ki anlatamam.Biraz fazla yesem çok mutsuz oluyorum,canım bişey yapmak istemiyor,gezmek istemiyor,dışarı çıkmak isyemiyor...Kısaca hiçbir şeyden zevk almıyorum.O zaman çok yiyerek niye bu kötülüğü kendime yapayım.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kat el yapmazmış.Annem hep böyle der.Nacizane düşüncelerim
Canım 3 oğlum birde ben 4 kişi basladik
15 gün inşallah yapicaz genelde protein ağırlıklı daha önce çok faydasını gördüm inşallah yine öyle olur
Sanada tekrar geçmiş olsun canım
İnşallah sende en kısa zamanda 7 rakamlara gelirsin canim
Çok tşk ederim fatmacım.Hadi güzel dereceler senden de bekliyoruz.İnan bana isteyince,azmedince ve kafada bitirince oluyor.Yedik yedik ne oldu,hep mutsuz olduk.Mutluluk hepimizin hakkı.Ben yemediğim zaman o kadar mutluyum ki anlatamam.Biraz fazla yesem çok mutsuz oluyorum,canım bişey yapmak istemiyor,gezmek istemiyor,dışarı çıkmak isyemiyor...Kısaca hiçbir şeyden zevk almıyorum.O zaman çok yiyerek niye bu kötülüğü kendime yapayım.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kat el yapmazmış.Annem hep böyle der.Nacizane düşüncelerim
Malesef :/ veririm ama benim cabuk inip cikiyo tam oturmadi daha kilomkızlar listedesiniz ve kilo mu aldınız?
Kızlar bugünden itibaren bol paylaşım ve eksiksiz menü bildirimi istiyorum.
GÜNDE EN AZ 5 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VAR ARTIK...
kkelebeketkisi
@mn5822
@NihalDemirel77
Natsume
peaceful16
@Baby Cat
@gulsahhh01
Aylin42Konya
@Sade01
@vorones
Antepia27
@sara_28
gezegenfeza
@Kimmik
@miraysu_
60kiloyum
Tebrik ederim fulyacım çok güzel vermişin.Ha gayret 7 lere çok az kalmış.Sonra bi bakmışın ki 6 lar
Oy kuzum, inşallah kelebek gibi bir gelin olursun.moni
kilo bildirimim; 62,8
İzne ayrılmak istiyorum düğünüme çok az kaldı katılmam çok zor oluyor düğünden sonra tam gaz buradayımbana dua edinnnn inşallah bi sıkıntı olmadan sağ salim geçsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?