Demir takviyesi alıyor musun?kansızlıktan dolayı saçlarım çok döküldü son haftalarda
Demir takviyesi alıyor musun?
Benim de doğumdan sonra çok dökülüyordu, takviye kullanmıştım.
Yaa geçmiş olsun. Bir şey diyemedim şimdi başka
alıyorum canım. b12 ye de devam.
Haklısın canım. Gün içinde almam gereken kalori miktarını tek öğünde almam gerekiyor ifte Biraz kalabalık oldu o yüzden.
Tuz konusunda da yemeklerde falan pek tuz kullanmıyoruz evde belki dengelemiştir.
Teşekkür ederim yorumun için.
Eşimin tayini belli oldu, 1 ay içinde taşıyacağız bir aksilik çıkmaz ise.
Tmm anlaştık yazıcam.Yumırtamı yoğurdumu meyvemi yiyorum ama usta.Bugün temizlik yaparken unutmuşum.Akşam da 1 tane kırmızı biber dolması ve 1 kaşık yoğurt yedim.hımmm bak bu olmadı şimdi amagerçekten çok sağlıksız. tek öğün bile yesen protein, sebze, salata, yoğurt her neyse bunlardan oluşan dengeli bir öğün olmalıydı.
sen yine de yaz ama. ben okuyucim
iyi aksamlar
menum
kahvalti: 2 yumurtadan mantarli omlet, lor peyniri, ceri domates , biber, 1.5 dilim kepek ekmegi, cay
ara: turk kahvesi, 1 avuc findik, yesil cay
aksam: 1 tabak bulgur pilavi, yogurtlu brokoli ,soda
yemekten sonra filtre kahve ve bi parca cikolata yedim.
Tmm anlaştık yazıcam.Yumırtamı yoğurdumu meyvemi yiyorum ama usta.Bugün temizlik yaparken unutmuşum.Akşam da 1 tane kırmızı biber dolması ve 1 kaşık yoğurt yedim.
Senin kadar dengeli olamaz ama.Kız var ya alengirli menülerini çok özledim.Seviyorum seni
Eski dostluklar başka oluyor be fulyam
Yoo vardı da özellikle bunu hazırlayıp domdurdum buzlukta.Buz gibi yedim.Tarçın tok da tutuyor o yüzden birazda.İşin garip tarafı ben yemek yemeyi sevmiyorumpeki evde yemek mi yoktu da onu yedin?
kansızlıktan dolayı saçlarım çok döküldü son haftalarda
Yoo vardı da özellikle bunu hazırlayıp domdurdum buzlukta.Buz gibi yedim.Tarçın tok da tutuyor o yüzden birazda.İşin garip tarafı ben yemek yemeyi sevmiyorum
Evet özellikle kırmızı biber dolmasını çok seviyorum.Ama kendim için yapmadım,oğlum da çok seviyor onun için yaptım.Sendemi dolma yedin benim canımda istiyor ama yapmak istemiyorum
saolasın. zamanla kan değerlerimin normale dönmesini bekleyeceğim canım. yapacak bişi yokYaa geçmiş olsun. Bir şey diyemedim şimdi başka
hayırlısı olsun canım hakkınızda.Eşimin tayini belli oldu, 1 ay içinde taşıyacağız bir aksilik çıkmaz ise.
afiyet olsun canım. akşam kahvesi uykunu kaçırmıyor mu?iyi aksamlar
menum
kahvalti: 2 yumurtadan mantarli omlet, lor peyniri, ceri domates , biber, 1.5 dilim kepek ekmegi, cay
ara: turk kahvesi, 1 avuc findik, yesil cay
aksam: 1 tabak bulgur pilavi, yogurtlu brokoli ,soda
yemekten sonra filtre kahve ve bi parca cikolata yedim.
Bende yemek yemeyi çok seviyorum yemek yiyince mutlu oluyorum
Çok doğru diyorsun tatlım da diyet moduna girince yemekle bağlantım kopuyor.Yemeyi unutuyorum,saate bi bakıyorum 3 olmuş,4 olmuş.Bide estetik olucam ya hepten yemeği unutuyorum.Aklım fikrim estetik de,58 kilo ile olucam kafaya koydum.Ama dediklerini dikkate alıcam canım saram benim.İyi ki varsınız burayı da seni de çok seviyorum.Hepinizi çok seviyorumAma olmazki Aylinim bu şekilde kısa sürede hızlı kilo verirsin ama verdiğin hızdada geri alırsın önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayatımıza katabilmek bunu sende çok iyi biliyosun aslında
Sanada iyi geceler canım.Ben daha mantı yapmaya oturucamÇok uykum var ben uyuyayım en iyisi hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?