Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi aksamlar
menum

kahvalti: 2 yumurtadan mantarli omlet, lor peyniri, ceri domates , biber, 1.5 dilim kepek ekmegi, cay
ara: turk kahvesi, 1 avuc findik, yesil cay
aksam: 1 tabak bulgur pilavi, yogurtlu brokoli ,soda
yemekten sonra filtre kahve ve bi parca cikolata yedim.

Rica ederim canım

Aralıklı oruç yöntemini bende yaptım geçen sene bir ay yaptım ve ciddi kilo verdim ancak ben sizin gibi yapmadım diyetisyenimin yönlendirmesiyle yapmıştım günde iki öğün yiyordum akşam saat 7 sen sonra bişey yemiyordum ertesi gün sabah kahvaltısı yoktu öğlende yumurtalı falan kahvaltı yapıyordum saat 3 gibi minik bir ara öğünüm vardı chialı cacık gibi sonrada akşam yemeğimi yiyordum suyu bol içiyordum spor yapıyordum böyle işte sizinki biraz farklı gibi

Tmm anlaştık yazıcam.Yumırtamı yoğurdumu meyvemi yiyorum ama usta.Bugün temizlik yaparken unutmuşum.Akşam da 1 tane kırmızı biber dolması ve 1 kaşık yoğurt yedim.

Senin kadar dengeli olamaz ama.Kız var ya alengirli menülerini çok özledim.Seviyorum seni

Eski dostluklar başka oluyor be fulyam

Afiyet olsun canım akşam için bir tabak bulgur pilavı çok olmuş sanki iki üç kaşık yesen iyi olurdu

Sendemi dolma yedin benim canımda istiyor ama yapmak istemiyorum

Sendemi dolma yedin benim canımda istiyor ama yapmak istemiyorum
Evet özellikle kırmızı biber dolmasını çok seviyorum.Ama kendim için yapmadım,oğlum da çok seviyor onun için yaptım.

Senin de canın ne zamandır istiyor biliyorum.Gel beraber yiyelim.Yada göndereyim sana

Yaa geçmiş olsun. Bir şey diyemedim şimdi başka
saolasın. zamanla kan değerlerimin normale dönmesini bekleyeceğim canım. yapacak bişi yok
Eşimin tayini belli oldu, 1 ay içinde taşıyacağız bir aksilik çıkmaz ise.
hayırlısı olsun canım hakkınızda.
afiyet olsun canım. akşam kahvesi uykunu kaçırmıyor mu?

Ama olmazki Aylinim bu şekilde kısa sürede hızlı kilo verirsin ama verdiğin hızdada geri alırsın önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayatımıza katabilmek bunu sende çok iyi biliyosun aslında
Çok doğru diyorsun tatlım da diyet moduna girince yemekle bağlantım kopuyor.Yemeyi unutuyorum,saate bi bakıyorum 3 olmuş,4 olmuş.Bide estetik olucam ya hepten yemeği unutuyorum.Aklım fikrim estetik de,58 kilo ile olucam kafaya koydum.Ama dediklerini dikkate alıcam canım saram benim.İyi ki varsınız burayı da seni de çok seviyorum.Hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…