Çok doğru diyorsun tatlım da diyet moduna girince yemekle bağlantım kopuyor.Yemeyi unutuyorum,saate bi bakıyorum 3 olmuş,4 olmuş.Bide estetik olucam ya hepten yemeği unutuyorum.Aklım fikrim estetik de,58 kilo ile olucam kafaya koydum.Ama dediklerini dikkate alıcam canım saram benim.İyi ki varsınız burayı da seni de çok seviyorum.Hepinizi çok seviyorum
Sanada iyi geceler canım.Ben daha mantı yapmaya oturucam
Yavrum menüye bak be hindi tandırlar,kula ekmeği,çikolata kaplı çikolataAfiyet olsun canım biraz kaçamakların olmuş ama hastasın olacak o kadar
Tmm anlaştık yazıcam.Yumırtamı yoğurdumu meyvemi yiyorum ama usta.Bugün temizlik yaparken unutmuşum.Akşam da 1 tane kırmızı biber dolması ve 1 kaşık yoğurt yedim.
cut
Senin kadar dengeli olamaz ama.Kız var ya alengirli menülerini çok özledim.Seviyorum seni
Eski dostluklar başka oluyor be fulyam
Eşiniz ne iş yapıyor asker polis falan mı?Tayininiz nereye çıktıEşimin tayini belli oldu, 1 ay içinde taşıyacağız bir aksilik çıkmaz ise.
aparatif şeyleri ben de severim ama öğünümü de dengeli yerim. vücut için önemli çünkü.Yoo vardı da özellikle bunu hazırlayıp domdurdum buzlukta.Buz gibi yedim.Tarçın tok da tutuyor o yüzden birazda.İşin garip tarafı ben yemek yemeyi sevmiyorum
hem de nasıl dökülüyor saram hiç sormaKansızlıktan saç döküldüğünü bilmiyordum yeni bişey daha öğrendim
afiyet olsun canım. akşam kahvesi uykunu kaçırmıyor mu?
Rica ederim canım
Aralıklı oruç yöntemini bende yaptım geçen sene bir ay yaptım ve ciddi kilo verdim ancak ben sizin gibi yapmadım diyetisyenimin yönlendirmesiyle yapmıştım günde iki öğün yiyordum akşam saat 7 sen sonra bişey yemiyordum ertesi gün sabah kahvaltısı yoktu öğlende yumurtalı falan kahvaltı yapıyordum saat 3 gibi minik bir ara öğünüm vardı chialı cacık gibi sonrada akşam yemeğimi yiyordum suyu bol içiyordum spor yapıyordum böyle işte sizinki biraz farklı gibi
Normalde ben de öğleden sonra kahvaltı yapıp akiam yemeği ile birlikte 2 öğün ve ara öğün yapacaktım ama dün gece misafirler vardı geç saatlere kadar oturduk. (meyve falan da atıştırdık) bugünkü yememem gereken 16 saat dolduğunda eşim işten gelmek üzereydi artık dedim bu kadar bekledin az daha bekle yemeği birliktw yiyin.Gözün aydın canım nereye gidiyorsunuz
Teşekkür ederim canım.saolasın. zamanla kan değerlerimin normale dönmesini bekleyeceğim canım. yapacak bişi yok
hayırlısı olsun canım hakkınızda.
afiyet olsun canım. akşam kahvesi uykunu kaçırmıyor mu?
Buldum,maalesef 7. olmuşuz
Bireyselde 1. olmuşum ama sevinemedim ki
Eşiniz ne iş yapıyor asker polis falan mı?Tayininiz nereye çıktı
Cumaları eksi çıktığımda ben de kendime ödül günü yapıp ne istiyorsam yiyordum.Bugun guzel kilo vermemin serefine az once dondurma yedim. :/ Niye hep boyle oluyor, guzel kilolar yerli yerinde kalmiyor hep artiyorlar. Aslinda yerken cok mutlu yedim, pisman olmamam lazim. Ah bu haftasonlari... Pazartesiye kadar yine verdiklerimi geri alacagim belli oldu. Insaallah haftaya Cumaya toparlayacagim ama. Oruc filan mi tutsam... Şevval ayı bitti ama Ramazandan cok borclarim var, iyi olur. Gerci tutacak gunum de pek yok, Sali Persembe havuza gidiyorum. Carsamba pazara cikiyorum, sicaklarda cok yorucu oluyor hele bir de oruclu olursam... Neyse bakalim gun ola...
öyle deme yaaa utandım bak şimdiYavrum menüye bak be hindi tandırlar,kula ekmeği,çikolata kaplı çikolata
Afiyet şeker olsun şifa olsun inşallah fulyacığıma
tebrikler canım yine deBuldum,maalesef 7. olmuşuz
Bireyselde 1. olmuşum ama sevinemedim ki
benim gözler ampül gibi açılıyor. kesinlikle içemem.tesekkurler :)
bazen kaciriyo aslinda ama canim istedi risk aldim :) bugun kacirmadi allahtan
yine de olmaması gerekti. dondurmayı annem verdi elime. derindondurucuda yer açıyordu dondurma bitsin dedi. o çikolatalı bisküvi paketi de evde duruyordu battı bana. açtım yedim. bu da bırakamadığım kötü huyumAfiyet olsun canım biraz kaçamakların olmuş ama hastasın olacak o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?