Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende seni çok seviyorum canım benim

sabah kahvaltısı saat 10.00da
haşlanmış yumurta
bir bardak süt
kaşar 3 dilim
yeşil biber 2 tane
salatalık domates

malesef öğlen çikolata sürdüm ekmeğe, kaç gündür ekmeği kesmiştim ne güzel

saat 17 de taze fasülye pilav bi kase yoğurt yedim

19da taze fasulye pilav yoğurt köfte yedim.
yine acıktım emzirdiğim için bu saatten sonra ya yoğurt yiyorum ya çorba içiyorum.

hahahahah evet alengirli menülerime döneceğim Allahın izniyle. az daha keyfim gelsin. vücut çok yorgun Aylinim. azcık ayağa kalksam iyi olacak.
ben de seni çok seviyorum canım benim geldiğine de çok sevindim inan evet ben de arkadaşlıklara dostluklara çok önem veririm. kırmamak yıpratmamak çok önemli. sanal ortamda bile olsa. ama her zaman senin elinde olmuyor.

bu arada yarın daha güzel olacak menüm. bugün dondurma ve çikolatalı bisküviler olmadı.

Bugun guzel kilo vermemin serefine az once dondurma yedim. :/ Niye hep boyle oluyor, guzel kilolar yerli yerinde kalmiyor hep artiyorlar. Aslinda yerken cok mutlu yedim, pisman olmamam lazim. Ah bu haftasonlari... Pazartesiye kadar yine verdiklerimi geri alacagim belli oldu. Insaallah haftaya Cumaya toparlayacagim ama. Oruc filan mi tutsam... Şevval ayı bitti ama Ramazandan cok borclarim var, iyi olur. Gerci tutacak gunum de pek yok, Sali Persembe havuza gidiyorum. Carsamba pazara cikiyorum, sicaklarda cok yorucu oluyor hele bir de oruclu olursam... Neyse bakalim gun ola...

Yoo vardı da özellikle bunu hazırlayıp domdurdum buzlukta.Buz gibi yedim.Tarçın tok da tutuyor o yüzden birazda.İşin garip tarafı ben yemek yemeyi sevmiyorum
aparatif şeyleri ben de severim ama öğünümü de dengeli yerim. vücut için önemli çünkü.
Kansızlıktan saç döküldüğünü bilmiyordum yeni bişey daha öğrendim
hem de nasıl dökülüyor saram hiç sorma

Gözün aydın canım nereye gidiyorsunuz
Normalde ben de öğleden sonra kahvaltı yapıp akiam yemeği ile birlikte 2 öğün ve ara öğün yapacaktım ama dün gece misafirler vardı geç saatlere kadar oturduk. (meyve falan da atıştırdık) bugünkü yememem gereken 16 saat dolduğunda eşim işten gelmek üzereydi artık dedim bu kadar bekledin az daha bekle yemeği birliktw yiyin.
Teşekkür ederim ayrıca, Muğla ya çıktı tayinimiz.

saolasın. zamanla kan değerlerimin normale dönmesini bekleyeceğim canım. yapacak bişi yok
hayırlısı olsun canım hakkınızda.
afiyet olsun canım. akşam kahvesi uykunu kaçırmıyor mu?
Teşekkür ederim canım.
Buldum,maalesef 7. olmuşuz

Bireyselde 1. olmuşum ama sevinemedim ki

Eşiniz ne iş yapıyor asker polis falan mı?Tayininiz nereye çıktı

Tayinimiz Muğla ya çıktı, polis eşim.
1.ciliğini kutlarım tebrikler
Önümüzdeki haftaya daha iyi olup destekleriz umarım takım olarak biz de.

Cumaları eksi çıktığımda ben de kendime ödül günü yapıp ne istiyorsam yiyordum.
Belirli bir miktarda dondurmadan bir şey olma sıkıntı yapma. Telafi için biraz egzersiz yapabilirsin eğer imkanın varsa.

Yavrum menüye bak be hindi tandırlar,kula ekmeği,çikolata kaplı çikolata

Afiyet şeker olsun şifa olsun inşallah fulyacığıma
öyle deme yaaa utandım bak şimdi
Buldum,maalesef 7. olmuşuz

Bireyselde 1. olmuşum ama sevinemedim ki
tebrikler canım yine de
tesekkurler :)
bazen kaciriyo aslinda ama canim istedi risk aldim :) bugun kacirmadi allahtan
benim gözler ampül gibi açılıyor. kesinlikle içemem.

Afiyet olsun canım biraz kaçamakların olmuş ama hastasın olacak o kadar
yine de olmaması gerekti. dondurmayı annem verdi elime. derindondurucuda yer açıyordu dondurma bitsin dedi. o çikolatalı bisküvi paketi de evde duruyordu battı bana. açtım yedim. bu da bırakamadığım kötü huyum kapalı paket ne açıyorsun değil mi. kaldır dolaba. yok illa mideye girecek. ama yarın yok Allahın izniyle böyle şeyler. çünkü bir an önce 80 i görmek istiyorum.

İyi akşamlar kızlar yürüyüşü pek yapamadım Çünkü malum çocuğumun sıcak hassasiyeti var burası bugün 40 dereceydi hissedilen 50-55 derece falan Neyse saat sekizde çıktık dışarıya sıcaktan çocuk atak geçirdi biraz zorlandık falan hepi topu yarım saat falan yürümüşüzdür Sonra işte eşim çıktı İşten aldı geldi bizi götürdü falan çok yedim çok anlatamam size ama hep Neden biliyor musunuz karpuzdan karpuz yememeliydim o kadar açlık sonrasında karpuz yiyince, zaten karpuz yiyince deliriyorum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım yemek istedim Yandım böyle Ciğerlerimi yandığını hissettim sıcaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…