- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Olurömür boyu mutluluklar diliyorum
inşallah her şey istediğin gibi ve sorunsuz olur.
canım seni mezun edelim bu hafta ne dersin?
daha sonra tekrar devam edebilirsin.
aaa bende yazayım unutmuşum yazmayı 69.7 yani verememişim hiç çok ilginç kendimi zayıf hissediyorum geçen haftaya göre
Çok tşk ederim.Sizinde tayininiz hayırlı olsun.Çok şükür biz bitirdik tayin işlerini.Eşya toplamaktan gına gelmişti artık.Bekarken babamdan dolayı tayin tayin gez,evlen gezmeye devam et.İnan bıktım artık dedim.2 ay önce aynı şehirde yine ev değiştirdik.Allah kolaylık versin inşallahTeşekkür ederim canım.
Tayinimiz Muğla ya çıktı, polis eşim.
1.ciliğini kutlarımtebrikler
Önümüzdeki haftaya daha iyi olup destekleriz umarım takım olarak biz de.
Tşk ederim canım.Ay niye utanıyorsun.Senin şu an vitamine çok ihtiyacın var.Yiceksin ki çabuk toparlanasın.Şifa olsun yazdım hatta.İnan utandırmak için yazmadım.Kırmadım umarımöyle deme yaaa utandım bak şimdi
tebrikler canım yine de
benim gözler ampül gibi açılıyor. kesinlikle içemem.
Çok geçmiş olsun.Bugünkü fizik tedavi sonrası baş dönmesi yaşadım eve geldiği dede sendeliyofum biraz dinlenince geçti ama hala halsizim
Moralim yerinde çok şükür.gezegenfeza canım sen nasıl oldun moral yerine geldimi biraz yemek yiyebildinmi
Bende 2 tane 10 ar kiloluk, 2 tanede daha küçük yaptım.Bende çok seviyorum canım hele bu aralar bildiğin aşeriyorum hazır turşuların tadı ev turşusuyla aynı olmuyor
Aman kendine dikkat etBilmiyorum canım dün böyle bir şey olmadı inşallah tekrar etmez
Tek öğünmü yiyeceksinİyi akşamlar
Akşam
Kızıma yaptğım şehriyeli sebze yemeğinden birkaç kaşık yedim
Sebzeli ve fümeli omlet
1 dilim tam buğday ekmek (üzerine kaymak bal ve ceviz koyarak yedim)
3 tane siyah zeytin
1 dilim füme
İf denediğim için gün içinde yemek yemedim.
2 kupa sade neskafe içtim.
Su: 2.5 lt
Spor: jillian 5/30
Uygulamadan egzersizler 12dk
3 mile leslie (45dk)
Hayırlısı olsun canımEşimin tayini belli oldu, 1 ay içinde taşıyacağız bir aksilik çıkmaz ise.
Tebrik ederimBuldum,maalesef 7. olmuşuz
Bireyselde 1. olmuşum ama sevinemedim ki
Haftaya daha erken yazaaa bende yazayım unutmuşum yazmayı 69.7 yani verememişim hiç çok ilginç kendimi zayıf hissediyorum geçen haftaya göre
Çok stres yapıyorsun, biraz serbest birakİyi akşamlar kızlar yürüyüşü pek yapamadım Çünkü malum çocuğumun sıcak hassasiyeti var burası bugün 40 dereceydi hissedilen 50-55 derece falan Neyse saat sekizde çıktık dışarıya sıcaktan çocuk atak geçirdi biraz zorlandık falan hepi topu yarım saat falan yürümüşüzdür Sonra işte eşim çıktı İşten aldı geldi bizi götürdü falan çok yedim çok anlatamam size ama hep Neden biliyor musunuz karpuzdan karpuz yememeliydim o kadar açlık sonrasında karpuz yiyince, zaten karpuz yiyince deliriyorum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım yemek istedim Yandım böyle Ciğerlerimi yandığını hissettim sıcaktan
Oo geçmiş olsun ve de hayırlı olsun size de o vakit. Bir açıdan şanslıyız burdaki evimizi eşyalı tutmuştuk. Nispeten daha az eşya toplayacağımDaha y
Çok tşk ederim.Sizinde tayininiz hayırlı olsun.Çok şükür biz bitirdik tayin işlerini.Eşya toplamaktan gına gelmişti artık.Bekarken babamdan dolayı tayin tayin gez,evlen gezmeye devam et.İnan bıktım artık dedim.2 ay önce aynı şehirde yine ev değiştirdik.Allah kolaylık versin inşallah
Akşam en son kaçta yediysem sonraki 16 saat yememeye çalışacağım. Yarın ailecek kahvaltı yapabilmek için bu akşam 8de tek öğün ile kapattım günü. Haftasonu 2 öğün ve ara öğün yapacağım.Tek öğünmü yiyeceksin
Teşekkür ederimHayırlısı olsun canım
Bitter çikolataysa sıkıntı yapma hele kakao oranı yüzde 70 80 ise yağ bile yakarsınben bugün bi kaçamak yaptım aslında çikolata yedimm
Buldum,maalesef 7. olmuşuz
Bireyselde 1. olmuşum ama sevinemedim ki
Normalde ben de öğleden sonra kahvaltı yapıp akiam yemeği ile birlikte 2 öğün ve ara öğün yapacaktım ama dün gece misafirler vardı geç saatlere kadar oturduk. (meyve falan da atıştırdık) bugünkü yememem gereken 16 saat dolduğunda eşim işten gelmek üzereydi artık dedim bu kadar bekledin az daha bekle yemeği birliktw yiyin.
Teşekkür ederim ayrıca, Muğla ya çıktı tayinimiz.
Çok geçmiş olsun.
Moralim yerinde çok şükür.
Yemek yemeyi istemiyorum, tavuk en sevdiğim yiyeceklerden, dün pişiriyim dedim, ne yemek ne pişirmek istemedim.
Sabah 3 küçük salatalık, öğle nutellalı etimek, akşam 2 küçük salatalık yedim
Bende 2 tane 10 ar kiloluk, 2 tanede daha küçük yaptım.
Tabi yarısı kızıma
Çok stres yapıyorsun, biraz serbest bira
Ah keşke
Günaydın kızlar. Aslımda ven yanlış yapıyorum mesela Nowzaradan'ı izlerken bir obez abimiz hemen zayıflayabilmek için benim gibi yemeyi kesmişti. Sonrası malum hastalandı hastaneye düştü. Nowzaradan'cım dedi ki çabuk kilo vermen değil önemli olan ywtwrince proteinin alıp yavaş yavaş ve sağlıklı vermen demişti.aklıma o geldi şimdi
Evet doğru söylüyorsun . ama gerçekten hızlı vermem lazım.karbonhidratı da sıfıra çrkemiyorum yapacak bit şey yok ,yogurt peynir yumurta domates vs.yiyebilsek hiç aramam bile ama işte hayırlısı ne diyelimDün bende sana aynısını demiştim ama sen hızlı kilo vermem lazım deyince bişey demedim
Kilo vermek sağlığımız için güzelliğiniz için önemli olsada bunu sağlığımızı kaybederek yapmamalıyız kilo vermek için gerekli olan en önemli şey sabır azim ve kararlılık bunu hep söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?