Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ömür boyu mutluluklar diliyorum
inşallah her şey istediğin gibi ve sorunsuz olur.

canım seni mezun edelim bu hafta ne dersin?
daha sonra tekrar devam edebilirsin.
Olur moni cim teşekkür ederim döndüğümde menü kilo bildirimi vs yapabileceğim değil mi

Daha y
aaa bende yazayım unutmuşum yazmayı 69.7 yani verememişim hiç çok ilginç kendimi zayıf hissediyorum geçen haftaya göre
Teşekkür ederim canım.

Tayinimiz Muğla ya çıktı, polis eşim.
1.ciliğini kutlarım tebrikler
Önümüzdeki haftaya daha iyi olup destekleriz umarım takım olarak biz de.
Çok tşk ederim.Sizinde tayininiz hayırlı olsun.Çok şükür biz bitirdik tayin işlerini.Eşya toplamaktan gına gelmişti artık.Bekarken babamdan dolayı tayin tayin gez,evlen gezmeye devam et.İnan bıktım artık dedim.2 ay önce aynı şehirde yine ev değiştirdik.Allah kolaylık versin inşallah

öyle deme yaaa utandım bak şimdi
tebrikler canım yine de

benim gözler ampül gibi açılıyor. kesinlikle içemem.
Tşk ederim canım.Ay niye utanıyorsun.Senin şu an vitamine çok ihtiyacın var.Yiceksin ki çabuk toparlanasın.Şifa olsun yazdım hatta.İnan utandırmak için yazmadım.Kırmadım umarım

gezegenfeza canım sen nasıl oldun moral yerine geldimi biraz yemek yiyebildinmi
Moralim yerinde çok şükür.
Yemek yemeyi istemiyorum, tavuk en sevdiğim yiyeceklerden, dün pişiriyim dedim, ne yemek ne pişirmek istemedim.
Sabah 3 küçük salatalık, öğle nutellalı etimek, akşam 2 küçük salatalık yedim

Tek öğünmü yiyeceksin

Çok stres yapıyorsun, biraz serbest birak

Oo geçmiş olsun ve de hayırlı olsun size de o vakit. Bir açıdan şanslıyız burdaki evimizi eşyalı tutmuştuk. Nispeten daha az eşya toplayacağım ama yeni evimiz için eşya alışverişidir vs yapmamıs gerekecek. Tatlı telaşlardır diye umuyorum. Teşekkür ederimm
Tek öğünmü yiyeceksin
Akşam en son kaçta yediysem sonraki 16 saat yememeye çalışacağım. Yarın ailecek kahvaltı yapabilmek için bu akşam 8de tek öğün ile kapattım günü. Haftasonu 2 öğün ve ara öğün yapacağım.
Hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim

ben bugün bi kaçamak yaptım aslında çikolata yedimm
Bitter çikolataysa sıkıntı yapma hele kakao oranı yüzde 70 80 ise yağ bile yakarsın
Buldum,maalesef 7. olmuşuz

Bireyselde 1. olmuşum ama sevinemedim ki

Tebrik ederim canım

Muğla güzel yerdir tekrar hayırlı olsun canım
Yemek kon6dındada afiyet olsun diyette yapsak bazen şartlara ayak uydurmak gerekiyor
Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım

Hava çokmu sıcak çünlü insan dıcsktanda bişey yemek istemiyor

Günaydın kızlar. Aslımda ven yanlış yapıyorum mesela Nowzaradan'ı izlerken bir obez abimiz hemen zayıflayabilmek için benim gibi yemeyi kesmişti. Sonrası malum hastalandı hastaneye düştü. Nowzaradan'cım dedi ki çabuk kilo vermen değil önemli olan ywtwrince proteinin alıp yavaş yavaş ve sağlıklı vermen demişti.aklıma o geldi şimdi

Dün bende sana aynısını demiştim ama sen hızlı kilo vermem lazım deyince bişey demedim

Kilo vermek sağlığımız için güzelliğiniz için önemli olsada bunu sağlığımızı kaybederek yapmamalıyız kilo vermek için gerekli olan en önemli şey sabır azim ve kararlılık bunu hep söylüyorum

Evet doğru söylüyorsun . ama gerçekten hızlı vermem lazım.karbonhidratı da sıfıra çrkemiyorum yapacak bit şey yok ,yogurt peynir yumurta domates vs.yiyebilsek hiç aramam bile ama işte hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…