Evet doğru söylüyorsun . ama gerçekten hızlı vermem lazım.karbonhidratı da sıfıra çrkemiyorum yapacak bit şey yok ,yogurt peynir yumurta domates vs.yiyebilsek hiç aramam bile ama işte hayırlısı ne diyelim
Ay aynı şeyleri yazmışızzzzBol spor yapman lazım ve porsiyonları azaltman lazım ki zaten çok aşama kaydettin canım eminim kısa sürede istediğin kiloya geleceksin
Geçen hafta çok sıcaktı, bu hafta biraz serinlediBitter çikolataysa sıkıntı yapma hele kakao oranı yüzde 70 80 ise yağ bile yakarsın
Tebrik ederim canım
Muğla güzel yerdir tekrar hayırlı olsun canım
Yemek kon6dındada afiyet olsun diyette yapsak bazen şartlara ayak uydurmak gerekiyor
Teşekkür ederim canım
Hava çokmu sıcak çünlü insan dıcsktanda bişey yemek istemiyor
Geçtiğimiz aylarda senin gibi panik olup her iki, üç günde diyet programı değiştirdim. Ne yapacagimi şaşırdım. Yarım verdiysem 1 geri aldım. Baktım daha kötüye gidiyor, artık umursamıyorum. İştah gitti, haliyle kiloda gitti.Günaydın kızlar. Aslımda ven yanlış yapıyorum mesela Nowzaradan'ı izlerken bir obez abimiz hemen zayıflayabilmek için benim gibi yemeyi kesmişti. Sonrası malum hastalandı hastaneye düştü. Nowzaradan'cım dedi ki çabuk kilo vermen değil önemli olan ywtwrince proteinin alıp yavaş yavaş ve sağlıklı vermen demişti.aklıma o geldi şimdi
Dün bende sana aynısını demiştim ama sen hızlı kilo vermem lazım deyince bişey demedim
Kilo vermek sağlığımız için güzelliğiniz için önemli olsada bunu sağlığımızı kaybederek yapmamalıyız kilo vermek için gerekli olan en önemli şey sabır azim ve kararlılık bunu hep söylüyorum
Oo aylimin nerelerdesin? Sorana bak deseneAebenim nasılsın kalbi güzel gönlü güzel arkadaşım...Bende artık sahalara geri dönüyorum
Yarım kiloyla ayda 2 kilo yapıyor bu hesapla 10 ay ediyor ,benim en geç iki üç ay içinde en kötü ihtimalle 63ün altında olmam gerekiyor varis operasyonu için. Dediğin gibi akşam yemesem acayip iniyorum inşallah bugündrn itibaren akşam yememeye devam gezocumGeçtiğimiz aylarda senin gibi panik olup her iki, üç günde diyet programı değiştirdim. Ne yapacagimi şaşırdım. Yarım verdiysem 1 geri aldım. Baktım daha kötüye gidiyor, artık umursamıyorum. İştah gitti, haliyle kiloda gitti.
Günlük 1 saat mutlaka yürüyorum, yoksa bu şekilde hem halsiz düşerim, hemde kaslardan kaybederim.
Lütfen sakin ol, haftada yarım kilo hedef koy, kahvaltını güzel yap. Birde akşamı hafif geçirirsen olur gibi geliyor
Yarım kiloyla ayda 2 kilo yapıyor bu hesapla 10 ay ediyor ,benim en geç iki üç ay içinde en kötü ihtimalle 63ün altında olmam gerekiyor varis operasyonu için. Dediğin gibi akşam yemesem acayip iniyorum inşallah bugündrn itibaren akşam yememeye devam gezocum
Tşk ederim canım.Bu gidişle 6 lara düşeceksinTebrik ederim
Canım benim,seni görmek ne güzel.Oo aylimin nerelerdesin? Sorana bak desenekilomu aldin ? Ameliyat oldunmu de hele
hayırlısı olsun canım.Eşimin tayini belli oldu, 1 ay içinde taşıyacağız bir aksilik çıkmaz ise.
evet canımcım her türlü paylaşımı yapabilirsin.Olurmoni cim teşekkür ederim döndüğümde menü kilo bildirimi vs yapabileceğim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?