Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bol spor yapman lazım ve porsiyonları azaltman lazım ki zaten çok aşama kaydettin canım eminim kısa sürede istediğin kiloya geleceksin

Yeniden mekik çekmeye başladım iş başa düştü. Aslında su orucu ile acayip inceliyorsun yağlar gerçektwn sporsuz yanıyor hatta inanmazsınız sarkmış göbek bile toplandı iki günde ama tabi iki üç gün devam ettirmek lazım. Hayırlısı ya akşamları yemesem dahi işe yarar. Alışkanlıkları bırakmak zaman alıyor ama çok şükür çoğunu atlattom özellilşe de makarnayı

Geçen hafta çok sıcaktı, bu hafta biraz serinledi

Geçtiğimiz aylarda senin gibi panik olup her iki, üç günde diyet programı değiştirdim. Ne yapacagimi şaşırdım. Yarım verdiysem 1 geri aldım. Baktım daha kötüye gidiyor, artık umursamıyorum. İştah gitti, haliyle kiloda gitti.
Günlük 1 saat mutlaka yürüyorum, yoksa bu şekilde hem halsiz düşerim, hemde kaslardan kaybederim.
Lütfen sakin ol, haftada yarım kilo hedef koy, kahvaltını güzel yap. Birde akşamı hafif geçirirsen olur gibi geliyor

Yarım kiloyla ayda 2 kilo yapıyor bu hesapla 10 ay ediyor ,benim en geç iki üç ay içinde en kötü ihtimalle 63ün altında olmam gerekiyor varis operasyonu için. Dediğin gibi akşam yemesem acayip iniyorum inşallah bugündrn itibaren akşam yememeye devam gezocum

Selam canim
Diyetisyene gitme imkanin var mi? Senin yememen gereken besinler oldugu icin bi diyetisyenden faydalansan sana uygun ve ac kalmadan zayiflayabilecegin saglikli bir menu olusturabilirsiniz.
Bence bir dusun derim, haklisin zorlaniyosun bu surecte bi destek alsan faydasi olur bence, hizli kilo vermek hizli almaya yol acabiliyo bazen. Kisa sureli, devam edemeyecegin tarzda beslenmeler ozellikle biraktigin anda kilo aldiriyo.

Diyetisyene gittim. Bana liste verdi ,alerjik besinleri anlattım,üstünü çizdi,mesela kahvaltıya 1 dilim ekmek,zeytin kaldı, öğünlerde 3 kaşık çorba salata kaldı, zaten böyle açlıktan ölecek kadar beslensem zayıflarım ☺☺. Hep yoğurt köfte domates salatalık yumurta peynir ,bilmem ne var listede. Arkadaşım özel diyetisuene gidiyor. Onun listesine göre kendimi ayarlıyorum ☺gitmiş kadar oluyorum yani. Bir de listwye uydum mu gayet iyi oluyor. Biliyorsun kötü yeme alışkanlıkları yüzünden pek verim alamadım ama bundan sonra olacak inşallah

Oo aylimin nerelerdesin? Sorana bak desene kilomu aldin ? Ameliyat oldunmu de hele
Canım benim,seni görmek ne güzel.

Yok daha olmadım.İst haydarpaşa numune de olucam.Gittik tahlil tetkik vs bütün hepsini hallettik aramalarını beklicekmişim.Arkadaşımı 13 ay sonra aramışlar.Olsun 9 yıl beklemişim 1 yıl daha mı bekleyemicem.Hem bu arada eski kiloma da geri dönerim.Çok kilo aldım aebenim.Tatil ve boş durmak bana hiç yaramıyor.20 gündür evimden uzaktaydım.Neyseki evime geldim de eski düzenime ve koşturmama geri döndüm.3 Kilo verdim bile

Sen nasılsın neler yapıyorsun?Kilo durumun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…