günaydın Abenim hoşgeldin dön artık yahuGunaydin guzeller
Ben yapamam maalesef, çok isterdim ama mümkün değilkaptan yardımcısına ihtiyacım var.
kim, ben ilgilenebilirim ve yaparım diyor
malum wydra bir aydır kayıp.
sıcak fena çarpıyor. ben de yaş ilerledikçe çok etkileniyorum sıcaktan. en iyisi mecbur kalmadıkça gün ortasında dışarı çıkmamakİyi akşamlar kızlar yürüyüşü pek yapamadım Çünkü malum çocuğumun sıcak hassasiyeti var burası bugün 40 dereceydi hissedilen 50-55 derece falan Neyse saat sekizde çıktık dışarıya sıcaktan çocuk atak geçirdi biraz zorlandık falan hepi topu yarım saat falan yürümüşüzdür Sonra işte eşim çıktı İşten aldı geldi bizi götürdü falan çok yedim çok anlatamam size ama hep Neden biliyor musunuz karpuzdan karpuz yememeliydim o kadar açlık sonrasında karpuz yiyince, zaten karpuz yiyince deliriyorum ama o kadar sıcaktı ki dayanamadım yemek istedim Yandım böyle Ciğerlerimi yandığını hissettim sıcaktan
yok tatlım kırılır mıyım hiç sanaTşk ederim canım.Ay niye utanıyorsun.Senin şu an vitamine çok ihtiyacın var.Yiceksin ki çabuk toparlanasın.Şifa olsun yazdım hatta.İnan utandırmak için yazmadım.Kırmadım umarım
Ben yapamam malesefkaptan yardımcısına ihtiyacım var.
kaptan yardımcısına ihtiyacım var.
peaceful16 Ayrıca sen de isteyince çok iyi veriyorsun ,sen verdikçe ben gazlanıyorum :))) önceden gazım çabuk sönüyordu ama artık yavaştan yavaştan vitesi 2 ye alıp gaza basıyorum
Teşekkür ederimmBitter çikolataysa sıkıntı yapma hele kakao oranı yüzde 70 80 ise yağ bile yakarsın
Tebrik ederim canım
Muğla güzel yerdir tekrar hayırlı olsun canım
Yemek kon6dındada afiyet olsun diyette yapsak bazen şartlara ayak uydurmak gerekiyor
Teşekkür ederim canım
Hava çokmu sıcak çünlü insan dıcsktanda bişey yemek istemiyor
Aynen gaza gelip bi gaz iniyorum sonra yine cikiyo ama dengeliyorum :) kilom tam oturmadi daha.
Bu arada suandada fazla kilom yok kilom sasirtmasin boyum 182, 83 kiloyu gordum oyle basladim diyete suanda 72 yim iste 3-4 kilo versem bana yeticek korumaya gecerim sonrada. Ilk basta baya baya kastim hic fire vermeden 2 ay gecirdim oyle gitti kilolar zaten.
Bu arada alerji icin bazi testler yapiliyo ozel diyet veriliyo ve sonra yavas yavas alerjik oldugun seyler alistirilarak beslenmene ekleniyo , alerjiyi yeniyosun.
Benim bi arkadasim bu sekilde yendi. Onunda sut urunlerine ve glutenli besinlere alerjisi vardi
Teşekkür ederim kaptan.hayırlısı olsun canım.
2 saat önce yulaf lapası ile kahvaltımı yaptım.
Şimdi de kocam kahvaltı yaparken ara öğün yapacağım. Umarım aşırıya kaçırmam
Sizde durumlar naısl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?