Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah 10.00 da normal kahvaltımı yaptım. şimdi 13 adet kiraz yedim. az sonra da rezene çayımı içeceğim.
Süper görünüyor, afiyet olsun canım
Ben de 3 tane kuru kayısı ve füme yedim.
Akşama kadar başka yok.
350 kalori civarında gösteriyor uygulama kahvaltı ve ara öğünde yediklerimi. Birazdan spromu yapacağım.

sıcak fena çarpıyor. ben de yaş ilerledikçe çok etkileniyorum sıcaktan. en iyisi mecbur kalmadıkça gün ortasında dışarı çıkmamak
yok tatlım kırılır mıyım hiç sana
Akşam 8 de çıktık,gün ortasında balkona bile çıkamıyoruz maalesef.hayırlısıyla eylül ayı bir gelseydi

Benim şahsi kırmızı et alerjim 32 yaşındayım geçmedi, çocuğunki de zamanla geçecek inşallah tamamen yok olması mümkün değil belki ama azalıyor zamanla. 27 yaşımda japon yapıştırıcısına alerjim başladı ,şaka gibi

iyi günler dunku menüyü paylasayim

sabah 1 bardak su
1 yumurta
1 dilim suzme peynir 1 dilim beyax peynir
1 dilim cok tahilli ekmek
domates salatalik yesillik

ara
1 fincan kahve
oglen
1 kase yulaf kepegi (1 bardak sut 3 kasik yulaf 1 muz 1ck chia tohumu tarcin)

ara
1 fincan yesil cay
1cb leblebi
aksam
6 kasik yesil fasulye
1 kase yogurt

2 litre su
3 saat yuruyus

çok güzel azcık leslie yapmayı çok isterdim ama sabretmem gerek biraz daha
Akşam 8 de çıktık,gün ortasında balkona bile çıkamıyoruz maalesef.hayırlısıyla eylül ayı bir gelseydi
antalya öyledir daha beter. haklısın canım.
ben sana yine de nacizane küçük tavsiyelerde bulunayım. alerji karaciğerle ilgiliymiş. karaciğeri temizleyen besinler var. mesela enginar. bazı içecek karışımları. istersen bunlardan kür yap düzenli. o karışımın içeriğini yazarım sana. ümit aktaşın kitabında mı ne vardı. bir de canım. vücudu alkali tut. ingiliz karbonatı kullan günde toplam 2 çay kaşığı. su şişene koy. gün boyu iç. ayrıca d vitamini seviyeni 80 den aşağı tutma. inan faydasını görürsün.

Ameliyat mı olmuştun ya da olacaltın canım sen? Karıştırıyorum hala ben yazıları ve kişileri de.

Çok tşk ederim kapatanım.Benim için de gurur verici

İnşallah haftaya takımımız 1. olur

Teşekkürler, mutlaka işe yarar inanıyorum. Ama bizimkisi daha çok genetik, sülalede alerjik kişiler çok var. Tavsiyeni yazdım bi kenara ama uygulayacağımdan pek emin değilim☺ pek sıkıntı değil benimki ,çocuğumunki daha önemli ama oma da kür içiremem.zaman her şeyin ilacı

ailede olması kader değil. bak bende de bazı alerjiler vardı. o kürleri sonradan öğrendim yapmadım ama d vitamini ve ingiliz karbonatını yaptım. paketli gıdayı kestim. hala çok az yiyorum paketlileri. alerjilerim ciddi oranda azaldı. rahatladım. hatta bu ara biraz dikkatsiz yedim de toplamaya çalışıyorum. o içecek kürlerini yapacağım ileride. denemeye değer. alerji zor çünkü. bu yöntemler basit yöntemler. yapmak zor değil. yine de kendin bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…