- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Yarım kilo ancak yapabildim.8 kilo daha sipariş var.Şimdi hamur yoğurucam,etini hazırladım.Bayram da da baklavalar başlar yine.Aylin42Konya naptın akşam mantıları hazırladın mı?
Çok tşk ederim saracımAylin42Konya canım tebrik ederim seni
Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Öğle
Alabalık buğulama
Salata
Ara
Tam buğday ekmeği ile kaşar peynirli tost
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu dereotlu ve baharatlı kinoa
Su 2 litre spor yok
moni Antepia27 Aylin42Konya
Geçtiğimiz aylarda senin gibi panik olup her iki, üç günde diyet programı değiştirdim. Ne yapacagimi şaşırdım. Yarım verdiysem 1 geri aldım. Baktım daha kötüye gidiyor, artık umursamıyorum. İştah gitti, haliyle kiloda gitti.
Günlük 1 saat mutlaka yürüyorum, yoksa bu şekilde hem halsiz düşerim, hemde kaslardan kaybederim.
Lütfen sakin ol, haftada yarım kilo hedef koy, kahvaltını güzel yap. Birde akşamı hafif geçirirsen olur gibi geliyor
Yarım kilo ancak yapabildim.8 kilo daha sipariş var.Şimdi hamur yoğurucam,etini hazırladım.Bayram da da baklavalar başlar yine.
Sen nasıl oldun,biraz daha iyisindir inşallah
Günaydın kızlar.ilk bildirim benden gelsin.regl öncesi olmam ve yarın denize gidecek olmam sebebiyle 3 gündür adet geciktirici ilaç kullanıyorum.biraz ödemim var
Geçen hafta:63.3
Bu hafta:63.6
Fark:+300
Merhabalar,haklısın kilo bildirimlerim gecikiyor.Bu aralar çok sıkıntıdayım.Kolum lenfödemden dolayı sıkıntılı.Spor yapamıyorum.Işe döndüm iş yerim değişmek zorunda kaldı,adaptasyon sıkıntısı yaşıyorum.Diyet falan zaten hak getire oldu.Ciddi olarak daralmış durumdayım.Ama bi yerden toparlamam lazım haklısın.Yarın sabah kilo bildirimi ile döneceğim.Kusura bakmayın.
Allah razı olsum canım.yorucudur yaaAllah kolaylık versin canım valla ben de evin içinde dolanıp duruyorum
Allah razı olsum canım.
Tabii yorucu ve çok zaman alıyor.Bide Kayserili olunca minik minik yapıyorum baya oyalıyor.Ama severek yapınca inan hiç zor gelmiyor.Elimin harçlığı çıkıyor
Sen çalışıyor musun?
Öğretmen olmasam senin yaptigin işi yapardim evden galiba. İçli köfte mantı .sarma . Ve tabii kere falan da. Hem sevmek lazım hemde işini düzgün yaparsan iyi de gelir olur. Yani harçlık iyidirAllah razı olsum canım.
Tabii yorucu ve çok zaman alıyor.Bide Kayserili olunca minik minik yapıyorum baya oyalıyor.Ama severek yapınca inan hiç zor gelmiyor.Elimin harçlığı çıkıyor
Sen çalışıyor musun?
Herkese merhabalar . Ben geldim.ama çok gelemiyorum. Malum menu de vermiom. Kimse de sormaz zaten vermesem. Kendime de sözüm geçmiyor. Napcam bilmiyorum. Spora gitmek gözüm de büyüyor . Evin işleri ve çocuk ların stresi hiç bitmiyor. Dışarı çıkarıyorum gün boyu. Eve gelince işler kalmış oluyor. Falan filan. . Yemek çamaşır dan bıkmış bir vero birakiyorm buraya.aeben ablam ozledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?