Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım menun çok güzel
Antepia27 canım tadilat işleri ne alemde çok sürecekmi

Bugün çıktılar canım Kartonpiyer ciler p.tesi boyacı gelicek inşallah o gidince parkeci gelecek bir hafta 10 gün sürer diyolar sonra evin her yerinin temizliği yazlığa gudicez bakalım
İnşallah hayırlı si ile düzene girerim

Çok haklısın canım acele ettikçe daha çok hata yapıp daha çok yiyoruz

Yarım kilo ancak yapabildim.8 kilo daha sipariş var.Şimdi hamur yoğurucam,etini hazırladım.Bayram da da baklavalar başlar yine.

Sen nasıl oldun,biraz daha iyisindir inşallah

yorucudur yaa Allah kolaylık versin canım valla ben de evin içinde dolanıp duruyorum

bugün yine menüm güzel değil ama kendime sözüm var yazacağım

sabah 10.00
omlet, 1,5 kk kolot peyniri, 3 zeytin, 1 tk tereyağ bal karışımı, domates, salatalık, biber, 1 dilim ekşimaya ekmeği

ara
13 kiraz

öğlen 14.30
az hindi eti, bulgur pilavı, activia yoğurt, biber

ara bademli toblerone çikolata ( nefsime yenildim)

akşam 19.30
etli bamya yemeği, pilav, cacık, biber

az sonra 1 er kupa kabuk tarçın çayı ve rezene çayı içmeyi düşünüyorum.

yatana kadar 1,5 lt su aslında tam ölçemedim. moni

Günaydın kızlar.ilk bildirim benden gelsin.regl öncesi olmam ve yarın denize gidecek olmam sebebiyle 3 gündür adet geciktirici ilaç kullanıyorum.biraz ödemim var
Geçen hafta:63.3
Bu hafta:63.6
Fark:+300

tatilde misin? iyi eğlenceler canım. ben de niye gelmiyor diyordum.

rahatsızlığın nasıl oldu canım?

Benim menüm de güzel değil ama yavaştan toplanalım bakalım
Sabah 6
Türk kahvesi
Sabah 8.30
1 poğaça
..öğle 13.00
Patatesli balık buğulama 1 tabak
...akşam 6 gibi
Patlamış mısır
2 sigara böreği
...
Akşam 8
Türk kahvesi
Su: 3.6 lt
...
Spor:
Mekik 178
Şınav. 23
İp atlama 178
Squat 80
Plank 40 sn

yorucudur yaa Allah kolaylık versin canım valla ben de evin içinde dolanıp duruyorum
Allah razı olsum canım.
Tabii yorucu ve çok zaman alıyor.Bide Kayserili olunca minik minik yapıyorum baya oyalıyor.Ama severek yapınca inan hiç zor gelmiyor.Elimin harçlığı çıkıyor
Sen çalışıyor musun?

hımmm kayseri mantısının ününü duydum ama yemedim. minnak minnak de mi ne güzel evde çalışıp kazanç sağlıyorsun. Allah bereket versin. evet canım çalışıyorum.

Herkese merhabalar . Ben geldim.ama çok gelemiyorum. Malum menu de vermiom. Kimse de sormaz zaten vermesem. Kendime de sözüm geçmiyor. Napcam bilmiyorum. Spora gitmek gözüm de büyüyor . Evin işleri ve çocuk ların stresi hiç bitmiyor. Dışarı çıkarıyorum gün boyu. Eve gelince işler kalmış oluyor. Falan filan. . Yemek çamaşır dan bıkmış bir vero birakiyorm buraya. aeben ablam ozledim seni

Öğretmen olmasam senin yaptigin işi yapardim evden galiba. İçli köfte mantı .sarma . Ve tabii kere falan da. Hem sevmek lazım hemde işini düzgün yaparsan iyi de gelir olur. Yani harçlık iyidir

akşamları menü yaz en azından. bak ben de iki gündür yazıyorum. güzel değil ama yazıcam. daha tam adapte olamadım. 1 hafta böyle belki ama yazacağım. menü yazarsan en azından dizginlersin kendini. buraya gelmek motive oluyor biliyorsun verocum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…