Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar
Menum:

Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates, 1 cay kasigi tahin-pekmez, 1.5 dilim kepek ekmegi, filtre kahve

Ogle: 2 findik lahmacun, 1 kayisi

Aksam: 1 dilim biftek, 2 yemek kasigi pilav, kasik salata

Baya acim suanda... aksam yemegi az oldu biraz kalorisi yuksektir muhtemelen ama doyuruculugu azdi, misafirlikteydik o yuzden yapicak bisey yok..

Yarin tatile cikiyoruz kismetse, menulerimde aksama olabilir cok giremeyebilirim, haftaya pazar donecegim :)

Cuma günü kilo bildirmeyi unutma sakın kuzum, iyi tatiller

karbolar havada uçuştu yine
Arada olur öylee çok şaapmamak lazım
O kadar da kötü değil bence. Patlamış mısırın miktarını bilmşyorum ama az bir şeyse sıkıntı olmaz heralde. Sporunu sevdimm.
Ben sadece yürüyüş yapabilirim
Ben bir tek onu yapamıyorum şimdilik. Daha çok evde yapılabilecek minik egzersizleri yapabiliyorum.
Leslie, jillian, plank, ip, mekil vs vs
İyi tatiller

İyi tatiller,tatil herşey dahil değilse sorun yok,kilo kontrolü sıkıntı olmaz

hımmm kayseri mantısının ününü duydum ama yemedim. minnak minnak de mi ne güzel evde çalışıp kazanç sağlıyorsun. Allah bereket versin. evet canım çalışıyorum.
Evet minnak minnak oluyor.Ama nenelerimiz bir kaşığa 40 tane sığar derler ama nerde.
Evde kazanç sağlamak gerçekten çok güzel.İnsanın kendi parası gibi yok.Eskiden eşimden istemeye çekinirdim.
Amin canım.Önemli olan helalinden kazanmak

Kolay gelsin,hayırlı bol kazançların olsun canım

Çok haklısın ya. Ben böyle çok mutsuzum hem. Ama işte saat 23 te yediğim peynir ekmek yumurta yi mi yazayım. Akşam eticinler bisküviler çikolatalarla olan cakirkeyfligimı mi
Ne biliomusun 2 haftadr hergün fırsat bulmaya çalışıp bi yuruyuse gidemiyorum

kızlar misafirim vardı yine kaçamak oldu biraz.
sabah 7 de kepek ekmekli yağsız tost yedim.
11 de domates salatalık peynir omlet kahvaltı yaptım. ekmek yemedim.
14 te yoğurt yedim içine bolca meyve doğradım.
17 gibi bulgur pilavı salata tavuk yedim yine ekmeksiz.
sonra misafir gelince coştum tabi bi sürü kalorili şeyler yedim.
gece 2 de kalktım bbeği emzirmek için acıktığımı fark ettim çorba içtim.
ama yarından itibaren yürüyüşe çıkıyorum inşallah bu hafta bi kilo vericem

İnşallah çabuk biter güle güle oturur keyfini sürersin canım

Sara kaptan yardımcısı olurmusun canım vaktin varsa

Canım ben Allah'ın izniyle tedaviye başlayacam bu dönemde her ne kadar zor olsada stres yaşamamalıyım bide annemin rahatsızlığından dolayı sürekli annemin yanına gidip geliyorum buraya mesai harcayacak vakti bulamayabilirim yaptığım işi hakkıyla yapmazsamda rahatsız olurum o yüzden kaptan yardımcılığı bana göre değil canım ama yinede düşünüp teklif ettiğin için teşekkür ederim

Günaydın kızlarr, çok çok cici bir öğün planı hazırladım kendime 1 haftalık. Acayip güzel, hem doyurucı hem az kalorili ,fotoğrafını çekince atarım. Bismillah deyip başladım bu sabah,kendimi psikolojik olarak çok hazır hissediyorum, öyle ki gece 3 e kadar temizlik yaptık kuzucukla ☺ sanki listeyi başarmışım gibi. Çok heyecanlıyımmsonunda listemi buldummmm, şok diyetleri inceledim isveç diyetini patates elma sebze çorba vs vs ,bi karma yaptım güzel oldu. Asla dışına çıkmak yok birazdan tartılacağım muhtemelen baya bir artı çıkacağım, ama olsun stres panik yapmadan sakin sakin gitmekte yarar var dediğiniz gibi ☺❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…