Kete diyecektim. Ya da kömbe falan dio kayserililer . Helal sanaAylin42Konya
benim bugün akşam çay saati ve aburçuburlarla geçti. Aciktmm. Da napalım . Ben de tonbalak oliyim bari
Ben sadece yürüyüş yapabilirimSporumu yaptım geldim.
Burda yazmış mıydım bilmiyorum, henüz bir haftadır yapmama rağmen ölçülerimde incelme gözlemliyorum, tavsiye ederim kesinlikle jillianı
Takım olarak birlikte bir şeyler mi yapsak egzersiz olarak?
Misafirlikteydim canım, yeni geldim sayılırkızlar neredesiniz hadi gelin ama. gerçekten çok boş buralar1-2 kişi geliyor.
Cuma günü kilo bildirmeyi unutma sakın kuzum, iyi tatillerIyi aksamlar
Menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates, 1 cay kasigi tahin-pekmez, 1.5 dilim kepek ekmegi, filtre kahve
Ogle: 2 findik lahmacun, 1 kayisi
Aksam: 1 dilim biftek, 2 yemek kasigi pilav, kasik salata
Baya acim suanda... aksam yemegi az oldu biraz kalorisi yuksektir muhtemelen ama doyuruculugu azdi, misafirlikteydik o yuzden yapicak bisey yok..
Yarin tatile cikiyoruz kismetse, menulerimde aksama olabilir cok giremeyebilirim, haftaya pazar donecegim :)
Arada olur öylee çok şaapmamak lazımkarbolar havada uçuştu yine
O kadar da kötü değil bence. Patlamış mısırın miktarını bilmşyorum ama az bir şeyse sıkıntı olmaz heralde.Benim menüm de güzel değil ama yavaştan toplanalım bakalım
Sabah 6
Türk kahvesi
Sabah 8.30
1 poğaça
..öğle 13.00
Patatesli balık buğulama 1 tabak
...akşam 6 gibi
Patlamış mısır
2 sigara böreği
...
Akşam 8
Türk kahvesi
Su: 3.6 lt
...
Spor:
Mekik 178
Şınav. 23
İp atlama 178
Squat 80
Plank 40 sn
Ben bir tek onu yapamıyorum şimdilik. Daha çok evde yapılabilecek minik egzersizleri yapabiliyorum.Ben sadece yürüyüş yapabilirim
İyi tatillerIyi aksamlar
Menum:
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, ceri domates, 1 cay kasigi tahin-pekmez, 1.5 dilim kepek ekmegi, filtre kahve
Baya acim suanda... aksam yemegi az oldu biraz kalorisi yuksektir muhtemelen ama doyuruculugu azdi, misafirlikteydik o yuzden yapicak bisey yok..
Yarin tatile cikiyoruz kismetse, menulerimde aksama olabilir cok giremeyebilirim, haftaya pazar donecegim :)
Sağol canım,daha iyiyim.parmak ucumdan omuza kadar bası eldiveni takıyorum.Varis çorabı gibi bişey.Kolumu da zorlamadığım sürece sıkıntım yokrahatsızlığın nasıl oldu canım?
İyi tatiller,tatil herşey dahil değilse sorun yok,kilo kontrolü sıkıntı olmazIyi aksamlar
Menum:
Evet minnak minnak oluyor.Ama nenelerimiz bir kaşığa 40 tane sığar derler ama nerde.hımmm kayseri mantısının ününü duydum ama yemedim. minnak minnak de mine güzel evde çalışıp kazanç sağlıyorsun. Allah bereket versin. evet canım çalışıyorum.
Kolay gelsin,hayırlı bol kazançların olsun canımEvet minnak minnak oluyor.Ama nenelerimiz bir kaşığa 40 tane sığar derler ama nerde.
Evde kazanç sağlamak gerçekten çok güzel.İnsanın kendi parası gibi yok.Eskiden eşimden istemeye çekinirdim.
Amin canım.Önemli olan helalinden kazanmak
Yanlış mı hatırlıyorum,sen de mi bi ameliyat geçirdin bu ara?Öyle ise geçmiş olsun,çok takılamadım bu ara.Özel olmayacaksa ne ameliyatı oldun?rahatsızlığın nasıl oldu canım?
Çok haklısın ya. Ben böyle çok mutsuzum hem. Ama işte saat 23 te yediğim peynir ekmek yumurta yi mi yazayım. Akşam eticinler bisküviler çikolatalarla olan cakirkeyfligimı miakşamları menü yaz en azından. bak ben de iki gündür yazıyorum. güzel değil ama yazıcam. daha tam adapte olamadım. 1 hafta böyle belki ama yazacağım. menü yazarsan en azından dizginlersin kendini. buraya gelmek motive oluyor biliyorsun verocum.
Afiyet olsun canım menun çok güzel
Bugün çıktılar canım Kartonpiyer ciler p.tesi boyacı gelicek inşallah o gidince parkeci gelecek bir hafta 10 gün sürer diyolar sonra evin her yerinin temizliği yazlığa gudicez bakalım
İnşallah hayırlı si ile düzene girerim
Çok haklısın canım acele ettikçe daha çok hata yapıp daha çok yiyoruz
Sara kaptan yardımcısı olurmusun canım vaktin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?