Biz eve ekmek ve şeker almıyoruz.ciddi anlamda gluten bağımlısıyım. iki gün ekmek yemesem üçüncü gün saldırıyorum ekmeğe. bu konuda dirayetli arkadaşlar nasıl uzak durabiliyorsunuz bana da tavsiyelerinizi verin
Evde ufal tefek sporlarla da başlayabilirsin canım. Benim buraya menü yazmadığım günler genelde uber kaçamaklar yaptğım günlerdi. Aynı şekilde gece yediğim tatlılar, makarnalar, Kızartmalar falan. Nir haftadır hayatımda hiç yapamadığım kadar dikkat ediyorum beslenmeme. Sabah kızım uyuyunca ilk iş kısa bir spor yapmak oluyor. Sonra bütün gün yaptğım spor boşa gitmeyecek diyorum kendime ve yemiyorum.Çok haklısın ya. Ben böyle çok mutsuzum hem. Ama işte saat 23 te yediğim peynir ekmek yumurta yi mi yazayım. Akşam eticinler bisküviler çikolatalarla olan cakirkeyfligimı mi
Ne biliomusun 2 haftadr hergün fırsat bulmaya çalışıp bi yuruyuse gidemiyorum
Çok haklisin .ben daHa sık katilmaliyim buraya. Sabah gene simit yedim ben ya. Reçel falan . Napsam gün boyu eritmem lazimEvde ufal tefek sporlarla da başlayabilirsin canım. Benim buraya menü yazmadığım günler genelde uber kaçamaklar yaptğım günlerdi. Aynı şekilde gece yediğim tatlılar, makarnalar, Kızartmalar falan. Nir haftadır hayatımda hiç yapamadığım kadar dikkat ediyorum beslenmeme. Sabah kızım uyuyunca ilk iş kısa bir spor yapmak oluyor. Sonra bütün gün yaptğım spor boşa gitmeyecek diyorum kendime ve yemiyorum.
Beni motive eden bir tane arkadaşım vardı, kaçamak yapmak istediğimde önce onu arayıp sohbet ediyordum ve o kaçamağı yapmama engel oluyordu bu. Eğer çevrende sana destek olacak böyle biri yoksa gece atıştırmalarından önce buraya yazmayı da deneyebilirsinn.
Abla ben dé mi izindeyım. Geri dönmek için napmak lazım. Geri dönsem Her gün menu spor şartı var dimi. Kilo vermek konusu da sikintili ds acaba . Listeye dönmek beni daha mi motive eder. Bi deneyebilir miyimkkelebeketkisi canımcım mezun olabilmen için yarışmaya ilk katıldığın kilon yani 2017 de 9. takımdan başladığın kilon 69,9 baz alınıyormuş. Ben 10. takıma başladığın kilon 76 dan hesaplamıştım. Bu durumda mezun olamıyorsun ama isteğin doğrultusunda izne ayırdım bilgine.
izinden dönüşte takımda aynı şekilde devam edeceksin.
tekrar kocaman mutluluklar diliyorum.
Bazı şeyleri eve sokmamak en doğrusu valla. Yoksa benim gibi dayanamayip var Die yiyor insanBiz eve ekmek ve şeker almıyoruz.
Evde varsa da sadece belirli yemeklerin yannda sofraya geliyor o ekmek. (menemen, yoğurtlama vs gibi)
Listene baktım, neden kendine eziyet ediyorsun.Eki Görüntüle 2286173 kızlarrr şu saat oldu dilime karbonhidrat değdirmedim çok şükür bu sefer olacak inşallah ☺bu listeyi alın bir kenara 1 hafta sonra bakalım kaç kg kaybım olacak..... +900 gram almışımEki Görüntüle 2286176 iki günde. Doğrudur çok yedim çünkü şimdi sizin de sakin ol telkinlerinizle :) daha kontrollü gideceğim inşallah.
2.foto da öğün hatırlatma, aslında 2.öğünü atlamadım ama telefon kapandığı için atladı saymış ,1 tabak çorbaydı hedefim ama yarım tabak yedim bıraktım çok şükür ☺☺☺☺☺
Liste tamamen benim ayarlamamdır ,bir yerden alınma değil
evet 1 yk na 40 adet sığarmışEvet minnak minnak oluyor.Ama nenelerimiz bir kaşığa 40 tane sığar derler ama nerde.
Evde kazanç sağlamak gerçekten çok güzel.İnsanın kendi parası gibi yok.Eskiden eşimden istemeye çekinirdim.
Amin canım.Önemli olan helalinden kazanmak
kız peynir ekmeği anladım da gecenin o saatinde yumurta yemek neÇok haklısın ya. Ben böyle çok mutsuzum hem. Ama işte saat 23 te yediğim peynir ekmek yumurta yi mi yazayım. Akşam eticinler bisküviler çikolatalarla olan cakirkeyfligimı mi
Ne biliomusun 2 haftadr hergün fırsat bulmaya çalışıp bi yuruyuse gidemiyorum
Sağol canım,daha iyiyim.parmak ucumdan omuza kadar bası eldiveni takıyorum.Varis çorabı gibi bişey.Kolumu da zorlamadığım sürece sıkıntım yok
Bazı şeyleri eve sokmamak en doğrusu valla. Yoksa benim gibi dayanamayip var Die yiyor insan
Vorones(61,3)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57Abla ben dé mi izindeyım. Geri dönmek için napmak lazım. Geri dönsem Her gün menu spor şartı var dimi. Kilo vermek konusu da sikintili ds acaba . Listeye dönmek beni daha mi motive eder. Bi deneyebilir miyim
Benim adam akıllı kahvaltım bu anacımListene baktım, neden kendine eziyet ediyorsun.
Acil kilo vermem lazım diyorsun anlıyorum ama bu seni güçten düşürür. Vitamin eksikliği olur, vücudun tepki gösterir.
Adam akıllı kahvaltını yap, sonrasında ne yaparsan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?