Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ciddi anlamda gluten bağımlısıyım. iki gün ekmek yemesem üçüncü gün saldırıyorum ekmeğe. bu konuda dirayetli arkadaşlar nasıl uzak durabiliyorsunuz bana da tavsiyelerinizi verin
Biz eve ekmek ve şeker almıyoruz.
Evde varsa da sadece belirli yemeklerin yannda sofraya geliyor o ekmek. (menemen, yoğurtlama vs gibi)

Evde ufal tefek sporlarla da başlayabilirsin canım. Benim buraya menü yazmadığım günler genelde uber kaçamaklar yaptğım günlerdi. Aynı şekilde gece yediğim tatlılar, makarnalar, Kızartmalar falan. Nir haftadır hayatımda hiç yapamadığım kadar dikkat ediyorum beslenmeme. Sabah kızım uyuyunca ilk iş kısa bir spor yapmak oluyor. Sonra bütün gün yaptğım spor boşa gitmeyecek diyorum kendime ve yemiyorum.
Beni motive eden bir tane arkadaşım vardı, kaçamak yapmak istediğimde önce onu arayıp sohbet ediyordum ve o kaçamağı yapmama engel oluyordu bu. Eğer çevrende sana destek olacak böyle biri yoksa gece atıştırmalarından önce buraya yazmayı da deneyebilirsinn.

kkelebeketkisi canımcım mezun olabilmen için yarışmaya ilk katıldığın kilon yani 2017 de 9. takımdan başladığın kilon 69,9 baz alınıyormuş. Ben 10. takıma başladığın kilon 76 dan hesaplamıştım. Bu durumda mezun olamıyorsun ama isteğin doğrultusunda izne ayırdım bilgine.
izinden dönüşte takımda aynı şekilde devam edeceksin.
tekrar kocaman mutluluklar diliyorum.

Çok haklisin .ben daHa sık katilmaliyim buraya. Sabah gene simit yedim ben ya. Reçel falan . Napsam gün boyu eritmem lazim

Abla ben dé mi izindeyım. Geri dönmek için napmak lazım. Geri dönsem Her gün menu spor şartı var dimi. Kilo vermek konusu da sikintili ds acaba . Listeye dönmek beni daha mi motive eder. Bi deneyebilir miyim

Menu yazayım . Sabah 10.30
.yarım kreple peynir 3 kaşık recelle
Öğle 12.30
2 yumrtà ile sucuk peynir 1 avuç leblebi üzüm . Yarım simit .
Akşam ne yerim. Bilmiyorm ama yazacagm buraya . Söz. Ve Spor à gidecegm inşaallah

kızlarrr şu saat oldu dilime karbonhidrat değdirmedim çok şükür bu sefer olacak inşallah ☺ bu listeyi alın bir kenara 1 hafta sonra bakalım kaç kg kaybım olacak..... +900 gram almışım iki günde. Doğrudur çok yedim çünkü şimdi sizin de sakin ol telkinlerinizle :) daha kontrollü gideceğim inşallah.
2.foto da öğün hatırlatma, aslında 2.öğünü atlamadım ama telefon kapandığı için atladı saymış ,1 tabak çorbaydı hedefim ama yarım tabak yedim bıraktım çok şükür ☺☺☺☺☺
Liste tamamen benim ayarlamamdır ,bir yerden alınma değil

Listene baktım, neden kendine eziyet ediyorsun.
Acil kilo vermem lazım diyorsun anlıyorum ama bu seni güçten düşürür. Vitamin eksikliği olur, vücudun tepki gösterir.
Adam akıllı kahvaltını yap, sonrasında ne yaparsan yap

iyi gunler ben dunku menumu paylasayim
sabah
1 bardak su
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim suzme peynir domates salatalik bol yesillik
ara
1 fincan kahve
öğlen
1 kase yulaf ezmesi (1 bardak süt 3 kasik yulaf 1 muz chia tohumu 1 kasik tarcin)
ara
1 fincan kahve
1 dilim karpuz 1 dilim kek
aksam yemedim
1 bardak kefir
1-1.5 litre su
yarim saat yürüyüş

evet 1 yk na 40 adet sığarmış seninki kaç adet sığıyor merak ettim bu arada mantıya bayılırım çok severim
evet Allah herkese helalinden kazanç versin. elinin altında kendi para olacak. bu bir gerçek. hele bazı erkekleri duyuyorum hiç para vermek istemiyor eşine. evlenmeseydin o zaman öyle değil mi. eşin ev hanımı. öyleyse elbet ki eline harçlık vereceksin.
kız peynir ekmeği anladım da gecenin o saatinde yumurta yemek ne tövbe yiyemem aklıma dahi gelmez. hem akşam bisküvileri de götürmüşsün

Abla ben dé mi izindeyım. Geri dönmek için napmak lazım. Geri dönsem Her gün menu spor şartı var dimi. Kilo vermek konusu da sikintili ds acaba . Listeye dönmek beni daha mi motive eder. Bi deneyebilir miyim
Vorones(61,3)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
kuzum liste takım için önemli biliyorsun, izinli üyesin evet.
listeye geri dönmek istiyorsan 2 hafta deniyelim bakalım yapabilecek misin, menü paylaşımı, diğer paylaşımlar vs. kiloda veriyor olursan neden olmasın.

Benim adam akıllı kahvaltım bu anacım. Napim. Varsa bir tavsiyeniz şöyle yap böyle yap diye, iyi olur denerim uygun bir şeyse.zira kahvaltı zaten hep bu şekilde geçiyor bende biliyorsunuz. Ayrıca gerçekten az yiyince çok sakin bir insan oluyorum,inanır mısın öbür türlüsü eziyet asıl bana

Tabi yüzde yüz o listeye uyabileceğim diye bir.şey yok mesela biber dolması yaptım bugün. 1 tane yedim ama 1 tanede bıraktım. Şimdi sırada 17de elma 18.30da yarım tabak kabak çorbam var onu yerim..
En çok da Türk kahvesi zorlar beni, şekerli içtiğim için hiç içmeyeyim diyorum ama bana belli olmaz içebilirim de 2 fincan ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…