Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İşte bu zaman zaman dibe vurduğumuz zamanlar olacak insanız hep diyet ılmaxki hep tek düze beslenmek olmazki kaldıki senin işin çok daha zor sen yinede çok iyi konsantre oluyorsun çok toparladın kendini arada böyle hissetmen yada fazla yemen normal yeter ki şok diyetlerden uzak dur makul ölçülerde makul yiyecekler ye göreceksin istediğin kiloya en kısa zamanda gelip ameliyatını olup sağlığına kavuşacaksın

Evet inşallah canım. Aslında ameliyattan ziyade köpük tedavisi olacağım. Ameliyat da oldum lazerle 3 kez ama köpük yapacağız bu sefer inşallah ve tekrar çıkmaması için asla ama asla kilo almamalıyım hele bir vereyim de hayırlısıyla. Senin de menülerin çok güzel takipteyim :) yaş kaç sara senin? Hiç denk gelmedim bilmiyorum... Bu arada bu grupta ilk fırça atan sen olmuştun yarın toparlayacağım demiştim,gıcık oluyorum şu yarın toparlşcam diyenlere şiödiden başlasana demiştin. Okudığumda gerçektwn haklı ya ne yapıyorum kendime demiştim

Selam arkadaşllar pek giresim gelmiyor şu iki gündür az da olsa karbonh yediğim için üzgünüm yapacak bir şey yok . bğtğn mesajları da okuyamıyorum kusura bakmayın. zaten baya sessiz bu aralar grup yine

canım gün içinde hepimiz karbo alıyoruz. az yediysen sorun olmaz ki. önemli olan çok yeme.

evet maalesef grubun sessizliğine çare bulamadık. birkaç kişi geliyor o kadar.

afiyet olsun canım.

hadi yaaa yarın toparlayacağım diyenlere gıcık mı oluyorum demişti sara_28 ben cümleyi çok kurdum takımda

Menumu yaziyorum

Saat 13
1 sise maden suyu

Saat 14:30
1 kase karpuz
2 avuc karisik kuruyemis

Saat 17
1 yesil kabak ile yogurtlu sote
2 mor erik
2 kasik bulgur pilavi
Cecil peyniri

Saat 19:30
1 kupa sekersiz sutlu kahve
1 ince dilim evde kendim yaptigim granola bar

Saat 21:30
1 kase karpuz
1 dilim peynir

Surekli agzim bos durmadi bugun.

sürekli yemişsin ama bence fazla değil. afiyet olsun canım.

Pilavin yarisini yemeseydin bence cok mukemmel dengeli bir menu olurdu. Ama simdi de yine gayet iyi, protein ve karbonhidrat dengeli.

ben detoksları sağlıklı bulmuyorum. tek besin çünkü.
Aslinda ben de detokslari cok uygulanabilir bulmuyorum ama kabak detoksu hepsinin icinde daha makul. Kahvaltida haslanmis yumurta, peynir yiyorsun. Sonra ogle ve aksam yogurtlu kabak yemegi yiyorsun. 3 gun boyle devam edersen 3 gunde 3 kilo gidiyor. Daha once denemistim, tabi yine bugunku gibi tam uygulayamadim ama yine de 2 kg vermistim. Tabi sudan mi gidiyor yagdan mi vs oralari tartışmalı konular, hic girmeyelim.

O zamanlar ben çok sıkı diyet yapıyorum ve takımdakilerden ziyade yakın çevremdekilerde yiyip yiyip yarın telafi ederim diyordu bende gıcık oluyodum açıkçası ve burdada demiştim ve gerçektende hata yapınca telafisini ettekemenwk gerek şimdiden başlamak gerek ben böyle düşünüyorum ama seni iyi gaza getirmiştim bak iyiki demişim yaşım 45 canım

Ben yapmıştım diyetisyenimün tavsiyesiyle yağdan ziyade ödem attırmıştı bende

Pilavin yarisini yemeseydin bence cok mukemmel dengeli bir menu olurdu. Ama simdi de yine gayet iyi, protein ve karbonhidrat dengeli.

Çok haklısın canım bugün boş günüm olduğu için yedim aslında ama tempolu olarak bir saat yürüyüş yaptım yemekten sonra gün içinde toplamda 12000 adım atmışım pilavın bir kısmı erimiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…