Canımmmmmiyi geldi bu sözler :) ya aslında dün ekmekten bi ısırık alayım dedim demez olaydım, akşama kadar ara ara tıkındım. Akşam 9 buçukta yürüyüşe çıktık aslında 3 km yürüdük ama anca yediğimi yakmıştır. Bugğn daha az yedim. Telefondaki programı sevmedim kaldırdım , ondan boşladım. Bir motive programı olunca iyi oluyor.aynı programın başka versiyonunu yükledim biraz önce.sabah 8 10 13 17 19 saatleri öğün olarak belirlendi. Yarınki menüyü de yazdım. Bir aksilik olmazsa hayırlısıyla yarın uymaya devam bu akşamdan başladım hatta saat 17den beri kahve harici bir şey ağzıma almadım
Evet inşallah canım. Aslında ameliyattan ziyade köpük tedavisi olacağım. Ameliyat da oldum lazerle 3 kez ama köpük yapacağız bu sefer inşallah ve tekrar çıkmaması için asla ama asla kilo almamalıyım hele bir vereyim de hayırlısıyla. Senin de menülerin çok güzel takipteyim :) yaş kaç sara senin? Hiç denk gelmedim bilmiyorum... Bu arada bu grupta ilk fırça atan sen olmuştunİşte bu zaman zaman dibe vurduğumuz zamanlar olacak insanız hep diyet ılmaxki hep tek düze beslenmek olmazki kaldıki senin işin çok daha zor sen yinede çok iyi konsantre oluyorsun çok toparladın kendini arada böyle hissetmen yada fazla yemen normal yeter ki şok diyetlerden uzak dur makul ölçülerde makul yiyecekler ye göreceksin istediğin kiloya en kısa zamanda gelip ameliyatını olup sağlığına kavuşacaksın
Yarın kaldığın yerden devam edersin canım canını sıkma bir tabak makarna bile yesen diyet güme gitmez hemen
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Selam arkadaşllar pek giresim gelmiyor şu iki gündür az da olsa karbonh yediğim için üzgünüm yapacak bir şey yok . bğtğn mesajları da okuyamıyorum kusura bakmayın. zaten baya sessiz bu aralar grup yine
Makarna yedim
Gitti bütün diyet
Menümü yazayım
Sabah
Bir kase mercimek çorbası
Öğle
Bir porsiyon et haşlama
Salata
Ara
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak etli taze fasulye
Dört kaşık pilav
Cacık
Su 3 litre spor bir saat tempolu yürüyüş
moni
Evet inşallah canım. Aslında ameliyattan ziyade köpük tedavisi olacağım. Ameliyat da oldum lazerle 3 kez ama köpük yapacağız bu sefer inşallah ve tekrar çıkmaması için asla ama asla kilo almamalıyım hele bir vereyim de hayırlısıyla. Senin de menülerin çok güzel takipteyim :) yaş kaç sara senin? Hiç denk gelmedim bilmiyorum... Bu arada bu grupta ilk fırça atan sen olmuştunyarın toparlayacağım demiştim,gıcık oluyorum şu yarın toparlşcam diyenlere şiödiden başlasana demiştin. Okudığumda gerçektwn haklı ya ne yapıyorum kendime demiştim
Menumu yaziyorum
Saat 13
1 sise maden suyu
Saat 14:30
1 kase karpuz
2 avuc karisik kuruyemis
Saat 17
1 yesil kabak ile yogurtlu sote
2 mor erik
2 kasik bulgur pilavi
Cecil peyniri
Saat 19:30
1 kupa sekersiz sutlu kahve
1 ince dilim evde kendim yaptigim granola bar
Saat 21:30
1 kase karpuz
1 dilim peynir
Surekli agzim bos durmadi bugun.
Aslinda ben bugun kabak detoksu yapacaktim. Yine tam manasıyla uygulayamamis oldum.sürekli yemişsin ama bence fazla değil. afiyet olsun canım.
Pilavin yarisini yemeseydin bence cok mukemmel dengeli bir menu olurdu. Ama simdi de yine gayet iyi, protein ve karbonhidrat dengeli.Menümü yazayım
Sabah
Bir kase mercimek çorbası
Öğle
Bir porsiyon et haşlama
Salata
Ara
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak etli taze fasulye
Dört kaşık pilav
Cacık
Su 3 litre spor bir saat tempolu yürüyüş
moni
Aslinda ben bugun kabak detoksu yapacaktim. Yine tam manasıyla uygulayamamis oldum.
Aslinda ben de detokslari cok uygulanabilir bulmuyorum ama kabak detoksu hepsinin icinde daha makul. Kahvaltida haslanmis yumurta, peynir yiyorsun. Sonra ogle ve aksam yogurtlu kabak yemegi yiyorsun. 3 gun boyle devam edersen 3 gunde 3 kilo gidiyor.ben detoksları sağlıklı bulmuyorum. tek besin çünkü.
Evet inşallah canım. Aslında ameliyattan ziyade köpük tedavisi olacağım. Ameliyat da oldum lazerle 3 kez ama köpük yapacağız bu sefer inşallah ve tekrar çıkmaması için asla ama asla kilo almamalıyım hele bir vereyim de hayırlısıyla. Senin de menülerin çok güzel takipteyim :) yaş kaç sara senin? Hiç denk gelmedim bilmiyorum... Bu arada bu grupta ilk fırça atan sen olmuştunyarın toparlayacağım demiştim,gıcık oluyorum şu yarın toparlşcam diyenlere şiödiden başlasana demiştin. Okudığumda gerçektwn haklı ya ne yapıyorum kendime demiştim
Geçmiş olsunnnnvalla saracım ağrı daha da çoğalınca ağrı kesici içtim. sonra geçti.
Aslinda ben de detokslari cok uygulanabilir bulmuyorum ama kabak detoksu hepsinin icinde daha makul. Kahvaltida haslanmis yumurta, peynir yiyorsun. Sonra ogle ve aksam yogurtlu kabak yemegi yiyorsun. 3 gun boyle devam edersen 3 gunde 3 kilo gidiyor.Daha once denemistim, tabi yine bugunku gibi tam uygulayamadim ama yine de 2 kg vermistim. Tabi sudan mi gidiyor yagdan mi vs oralari tartışmalı konular, hic girmeyelim.
pazartesiden bu yana tartılmadım. cumaya kadar bekleyeceğim. artı olmayayım da sabite razıyım. yeme normal çünkü ve evdeyim. hareket yok spor yok
Pilavin yarisini yemeseydin bence cok mukemmel dengeli bir menu olurdu. Ama simdi de yine gayet iyi, protein ve karbonhidrat dengeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?