Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım

Ben yapmıştım diyetisyenimün tavsiyesiyle yağdan ziyade ödem attırmıştı bende
Odem atmak da onemli. Ama odem ya da yag ne giderse gitsin, sonunda yine fazla yemek yemeye donersek her sekilde arti kilo olarak geri dönüyor. Hedefime ulastim, bitti diye bir sey yok. Kalici kilo icin her zaman az yemek sart. Bunlari adimiz gibi bildigimiz halde, yine asil mucadeleyi nefsimizi, bogazimizi tutmaya calisirken veriyoruz.

Yaa Kızlar ben normalde Acıkınca yemenin faydalı olduğunu düşünüyordum ama bu görüşüm şu son zamanlarda bayağı bir değişti, çünkü az önce düşündüm Şunu fark ettim 2 gündür geç kalkıyoruz oğlanla saat 11.12 gibi O yüzden de öğle yemeği akşam yemeği geçe sarkıyor Gece saatlerinde de çok acıkıyorum falan filan ama Ondaki önceki 2 gün sekizde kalktım ve elma yedim Sabahları ve akşam yemeğini normal saatte yiyince akşam hiç acıkmadım. Az önce herhalde Tansiyonumu düştü iki baş soğan yedim kuru soğan yanına Tabii ki 3 kaşık bir şeyler yedim o iyi olmadı ama yarından itibaren toparlıyorum

Ooo tabi fazlasini bile eritmissindir. Cok cok iyi.

Sana gıcık olmuyorum Fulyacım aslında hiçbirinize gıcık olmuyorum esasen bu bakış açısına gıcık oluyorum

aslında şu bir gerçek ki toparlama işini yapan yapıyor. ama açıkçası ben yapamadım bugüne kadar. sağlık sorunum da çok etkiliydi tabi. bahane mi yapıyorum dedim ama gerçekten engelmiş. özellikle son aylarda beterdim. halsizlik hat safhadaydı ve wc sorunum olmayan günüm yoktu. çok şükür bugünüme

ama tabi şu birkaç hafta içinde benimde artık yerimden kalkmam lazım. menülerimin çok düzgün olması lazım. bu da bir gerçek

İyileşde önce sonra diyetine dikkat edersin istediğin kiloya gelirsin seni le aynı kilolardayız hedefin kaç Fulyacım benim hedefim 65 kilo olmak

Vuhuuuu cig kuru sogan Dürüm gibi seylerle beraber severim ama direkt boyle elma gibi sogan yediğin canlandi gozumde... Vay vay vay...

Bence bir zihin acligi var, bir de gercekten mide acligi. 1 buyuk bardak su ictigin halde hala ac hissediyorsan gercekten acikmis olmalisin, degilse zihnin sana oyun oynamistir, yani genelde bende oyle olur. Ben mesela surekli diyet olayiyla mesgul olunca sık sık yeme isteğiyle doluyorum. Su iciyorum bakiyorum aa aslinda acikmamisim. Basliyorum yememem gerek telkinleri vermeye. Sonra psikolojik bir durum olusuyor ve yine kendimi bir seyler yerken buluyorum. Galiba diyet diyet diye de kafamizi cok mesgul etmememiz lazim.

kızlar bende yürüyüşe başladım. bebek olduğundan tempolu olmuyor ama bugün baya 3 km yürüdük. eşime söyledim bazı günler işten gelince bebekle ilgilenecek ben bi turlayıp geleceğim.

bugün sabah çok işim vardı bazen yığılıyor böyle saat 11 e kadar yemek yiyemedim 11 de kaşarlı tost yedim

13 de mantar kavurdum baya bi tabak dolusu yedim ekmeksiz iki dilim kavun doğradım yedim

17 ye kadar acıktığım halde fırsatım olmadı malum emzirdiğim için sık sık acıkıyorum aza su çok içtim 17 de patates oturtması erişteli pilav yedim çok acıkmışım bi kase yoğurt ve ekmek 1 dilim yedim

sonra çorba yaptım bittikçe yapıyorum geceleri iyi oluyor az evvel 1 kase içtim arada çayın yanında bi avuç ay çekirdeği çitledim.

üf baya yemişim ben yine

Toparla toparla

afiyet olsun canım. ama akşam full karbonhidrat olmuş. protein alsaydın daha tok tutardı.

Canım benim diyetisyenim diyorki acıktığım hissettiğinde bir bardak su iç 15 dakika bekle hala açsan bir bardak daha su iç 15 dakika daha bekle muhtemel açlık hissin geçecek ama hala açsan o zaman gerçekten acıkmışdınfır bişeyler yemelisin

Ve ben kendimden örnek verecek olursam suyu az içğim günlerde çok acıkıyorum ama su içince açlık hissim geçiyor

Evet kuzum. Su içtiğim halde acayip kıyıldı içim, yarım saate yakın bekledim geçer diye ama geçmedi hatta yediğim şeyin üzerine tuz attım acayip bir duyguydu

Porsiyona dikkat aman
Ben if yapıyorum. 11 de yulaf lapası ile kahvaltı yaptım akşam da 7 buçuk gibi yiyeceğim.

Mangal süper fikirmiş. Özledimmm
6 köfte 3 parça tavuk yedim . Ek kadar da lavas ve koz salata. Çay saati de orda oldu. İşte bi iki bisküvi kek yeyince. Olmadı
Eve gelip tempolu yürüyüş umu yaptım ama. İyİ ter attım moni

Ay Sara seni zor durumda bırakmak istemedim. Yani öyle cümlenin içinde geçmişti o söz direkt beni hedef almamıştı. Hatta sonradan da az önce yazdığını yine demişti. Yani öyle genele gıcık olma durumu falan yok.zaten bu grupta ne hata yaparsak yapalım en büyük destekçilerimizden birisidir Sara. Yanlış anlama olmasın lütfen

Afiyet olsun canım emzirdiğin için çabuk acıkman normal bunun olmaması için hün içinde dengeli yemelisin ve mutlaka ara öğün yapmalısın sabah kahvaltısında bir haşlanmış yumurta domates salatalık yersen Öğle yemeğinde sebze yemeği akşamda protein ağırlıklı beslenirsen ara öğünlerde bir bardak süt yada kefir içip bir porsiyon meyva yesen ve iki İki buçuk litre su içsen eminim acıkmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…