Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok canım zor durumda bırakmadın ben her zaman söylediğim sözün arkasındayım ama dediğim gibi kişileri hedef almamıştım genel olarak yiyip yiyip yarın nasılsa toparlarım bakış açısına gıcık oluyorum canım benim

Evet kuzum. Su içtiğim halde acayip kıyıldı içim, yarım saate yakın bekledim geçer diye ama geçmedi hatta yediğim şeyin üzerine tuz attım acayip bir duyguydu

açlığa en iyi çözüm protein. protein uzun süreli tokluk sağlıyor.

Selam arkadaşllar pek giresim gelmiyor şu iki gündür az da olsa karbonh yediğim için üzgünüm yapacak bir şey yok . bğtğn mesajları da okuyamıyorum kusura bakmayın. zaten baya sessiz bu aralar grup yine
Amanın tehlike geldi desene . Menü yazmak istememek . Zaten karbon yedim yapacak bişey yok demek olmaz . Gel elim sürekli. Ki motivasyon olsun

benim de uykum geldi. Bugün gün boyu pikniktydm. Çok yorulmadim gerçi de eve gelip yuruyus duş Vs. Derken yoruldum. 1 saat önce 3 dilim kavun yedim yani 3 Çatal. İyi geceler herkese

Bugün patlamış mısır yedik oğlumla. Aslında bana kalsa hiç yapmam ama istiyor anne pat pat :) çekirdeklerini çıkarırken yiyorum sert kısmını. Onun haricinde mutfak çok çok sıcaktı kuzunun yemeğini yaptım kendime bir şey yapmak istemedim bunaldım sıcaktan hemen odaya kaçtım..
Menü
13.00
Patlamış mısır

14.00 14.30 arası
3 kaşık pilav
3 kaşık karnabahar yemeği
....Arada Türk kahvesi
Karpuz Elma

21.45
2 baş soğan
4 kaşık makarna
Su:3.6 lt
Spor : 10 mekik

Makarna için saati geçmiş . Ama az mış
Bende yarın bizimkilere pat pat yapıuim pek sevdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…