Ay Sara seni zor durumda bırakmak istemedim. Yani öyle cümlenin içinde geçmişti o söz direkt beni hedef almamıştı. Hatta sonradan da az önce yazdığını yine demişti. Yani öyle genele gıcık olma durumu falan yok.zaten bu grupta ne hata yaparsak yapalım en büyük destekçilerimizden birisidir Sara. Yanlış anlama olmasın lütfen
menüm
sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
peynir
ogle
1 dlm civarında tam buğday ekmeği
peynir
domates
1 kayisi
aksam
et köftesi
salata
moni
Evet kuzum. Su içtiğim halde acayip kıyıldı içim, yarım saate yakın bekledim geçer diye ama geçmedi hatta yediğim şeyin üzerine tuz attım acayip bir duyguydu
Amanın tehlike geldi desene . Menü yazmak istememek . Zaten karbon yedim yapacak bişey yok demek olmaz . Gel elim sürekli. Ki motivasyon olsunSelam arkadaşllar pek giresim gelmiyor şu iki gündür az da olsa karbonh yediğim için üzgünüm yapacak bir şey yok . bğtğn mesajları da okuyamıyorum kusura bakmayın. zaten baya sessiz bu aralar grup yine
Yapmiyorduur insalllahh. Söz konusu bu kez çocukları hem. Birlikte yapiolarmisAfiyet olsun canım ama çok az yiyorsun sonrasında acıkıp kaçamak yapmıyorsun değilmi
Evet çok ter atınca çok su içiyorum. Gün içinde de unutmuyrm. Açlık hissettikce su içtim 3 gundrBol bol su da içiyorsun değil mi?
Çok güzel gidiyorsun.
Yapmiyorduur insalllahh. Söz konusu bu kez çocukları hem. Birlikte yapiolarmis
su içmek açlığı iyi kontrol ediyor. ama sıcak içecekler de öyle. beni tok tutuyor.
Çok yorgunum kızlar ben uyuyacam hepinize iyi geceler yarın güzel bir güne uyanalım ve güzel haberler alalım
Ya aslında yazılmayacak bir menü değil de işte insan yine güzel menü olmayınca soğuyor maalesefAmanın tehlike geldi desene . Menü yazmak istememek . Zaten karbon yedim yapacak bişey yok demek olmaz . Gel elim sürekli. Ki motivasyon olsun
Yarın yaz emiYa aslında yazılmayacak bir menü değil de işte insan yine güzel menü olmayınca soğuyor maalesef
Geçmiş olsun. . Şimdi nasılsın. Umarım geçmiştirsabahtan bu yana baş ağrım var. dişlerim de ağrıyor. baş ağrısı tetikledi gibi geliyor.
Sanslisin o vakit . Tok kalmak kalabilmek bi şans bence. Ben de o hıç yok. Hep açım sankisu içmek açlığı iyi kontrol ediyor. ama sıcak içecekler de öyle. beni tok tutuyor.
Makarna için saati geçmiş . Ama az mışBugün patlamış mısır yedik oğlumla. Aslında bana kalsa hiç yapmam ama istiyor anne pat pat :) çekirdeklerini çıkarırken yiyorum sert kısmını. Onun haricinde mutfak çok çok sıcaktı kuzunun yemeğini yaptım kendime bir şey yapmak istemedim bunaldım sıcaktan hemen odaya kaçtım..
Menü
13.00
Patlamış mısır
14.00 14.30 arası
3 kaşık pilav
3 kaşık karnabahar yemeği
....Arada Türk kahvesi
Karpuz Elma
21.45
2 baş soğan
4 kaşık makarna
Su:3.6 lt
Spor : 10 mekik
O zaman sen bittinhadi yaaa yarın toparlayacağım diyenlere gıcık mı oluyorum demiştisara_28 ben cümleyi çok kurdum takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?