Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nerdesin ablà gi . Pek gozukmuon sankı. Ben mi goremedim
Izin hazırlığı tam gaz devam canım
Bugün erken kalkıp bodrumları temizledim.
Mekan yatağın yüzünü çıkarıp yıkadım, makinamda kirli çıkarıyor, çok uğraştırdı beni.
Daha 1 bavul hazırladım, gerisi duruyor.
Yarın sabah civcivler gelecek, daha çok işimvar malesef

soğan seviyorsun sende benim gibi maaşallah ama benim mideme dokunuyor canim afiyet olsun

allah kolaylık versin canim

Porsiyona dikkat aman
Ben if yapıyorum. 11 de yulaf lapası ile kahvaltı yaptım akşam da 7 buçuk gibi yiyeceğim.

Mangal süper fikirmiş. Özledimmm
Sana zahmet İf i ( Intermittent fasting) anlatır mısın?Netten araştırdım biraz ama yapan birinden duymak daha güzel

gitmezzzzzzzzzz merak etme. devam et sen.
Yarın dikkatli olacağım. Hala ödem de var reglden dolayı. Cumaya kilo almış gibi çıkmak istemiyorum. Teşekkür ederim
6 köfte 3 parça tavuk yedim . Ek kadar da lavas ve koz salata. Çay saati de orda oldu. İşte bi iki bisküvi kek yeyince. Olmadı
Eve gelip tempolu yürüyüş umu yaptım ama. İyİ ter attım moni
Afiyet olsunnnn. Yanmıştır onlar hele mangal bol oksijenli bir yerde yapıldıysa.
Karbonhidrat yedim, yazmak istemiyorum diyince sen ben de bayaa bir şey yedin sandım.
Bu kadarcıktan bir şey olmaz. Karbonhidrat da tüketmemiz gerekiyor dengeli beslenmek için
Protein alımını arttırman gerektiğini düşünüyorum ama.

Sana zahmet İf i ( Intermittent fasting) anlatır mısın?Netten araştırdım biraz ama yapan birinden duymak daha güzel
Ben evde bebekle düzgün yemek yapıp yiyemiyorum. Abur cubur ya da fastfood tarzı atıştırıyordum o yüzden if çok işime geldi. Kızım uyuyunca haldır haldır atıştırmak yerine spor vs yapmaya başladım ayrıca bu sayede.
16:8 yapmaya çalışıyorum. Akşam en son kaçta yediysem ertesi gün 15 saat bir şey yemiyorum. Kalorisiz içecekler tüketiyorum aklıma estikçe. Genelde öğle saatlerinde kahvaltı akşam da yemek olacak şekilde 2 öğün oluyor.
Sürekli sıvı tükettiğim için galiba Aman aman bir açlık, halsizlik hissetmiyorum.

Teşekkür ederim canım
Ay inşallah olmaz ya daha ne olsun bacım patlamış mısır pilav makarna karpuz elma şeker bombası mübarek :)) yarın daha dikkatli oluyoruz bugün tuzu çok tükettim telafi etmeliyim mutlaka

Yarınki kahvaltımı hazırlayıp dolaba kaldırdım. Kakaolu yulaf lapası yiyeceğim, baya sevdim bunu.
Ara öğün için Meyve ve yoğurt karışımı yapıp buzluğa attım deneyeceğim yarınn nasıl bir şey olacak.

Bugünlerde favori içeceğim buzlu Sade neskafe. Kocaman kapta hazırlayıp uzun süre onu içiyorum, gece atıştırmalarından da kahve yardımıyla uzak durabiliyorum.

Arkadaşlar menümüzden memnun olmadığımızda yazmak istemiyoruz, kendimden de biliyorum ama yazmadığımız zaman iyice uzaklaşıyoruz olaydan. Bunun yerine daha sık yazalım, motive oluyorum Ben burda bir şeyler okudukça ve paylaştıkça

Ay inşallah olmaz ya daha ne olsun bacım patlamış mısır pilav makarna karpuz elma şeker bombası mübarek :)) yarın daha dikkatli oluyoruz bugün tuzu çok tükettim telafi etmeliyim mutlaka
Miktarları kontrol edebilmişsin ama güzel bir şey bu
Ben bu akşam sadece makarna ve yoğurt yedim ama öyle 3-4 kaşık değilll

Menümü yazayım.

Sabah
Yulaf lapası (4yk yulaf, süt, 2dilim muz, kuru kayısı, 4 çiğ badem içeriyor)

Öğle (normalde spor yapacaktım ama canım istemedi ben de yemek yedim)
Hindi fümeli omlet (2 yumurta ve 2 dilim füme)

Akşam
Kremalı domatesli makarna) 1 tabak)
Yoğurt

Su:3lt geçmiştir
Spor: 8dk zumba yaptım ve çok fazla terletti bence bu spordan sayılır

Gün içinde ıhlamur ve sade neskafe tükettim

Bu gece de sabahladık çok şükür
Kuzucuk 3 buçukta uyudu da ,işte bulaşıktı, çamaşır as,sosyal medyada gezin vs vs derken bu saat oldu,sabah ezanını kaçırmak da istemedim bu saate kadar oturup uyumak olmazdı, şimdi de uykum yok netcem bilmiyom☺ azıcıkın istegramda stalk yapem bari
İstegram fesbuk (tabiki de espri olsun diye böyle yazdım yoksa ayrı yazılan -de -da ya bile takılan bir tipim )

Ya kızlar instagram falan değil de galerimi bir düzenleyeyim dedim. Aralık ayındaki fotolara videolara bir baktım. Anammmm
Kız ben neymişime
gözlerime inanamadım , içimden bir insan daha çıkmış gibiyim şu an çok şükür. Hele bir tanesi var mayıs ayında daha 2 ay önce çekindiğim foto,ama otururken ay hele bi 65e düşeyim inşallah sizinle de paylaşacağım o fotoyu:) hemen hemen şimdiden tezi yok ,elinizdeki ekmekleri simitleri yavaşça masaya bırakıyorsunuz
Töbee bir daha mı o kadar kilo almakkkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…