Nerdesin ablà gi . Pek gozukmuon sankı. Ben mi goremedimO zaman sen bittin
Izin hazırlığı tam gaz devam canımNerdesin ablà gi . Pek gozukmuon sankı. Ben mi goremedim
soğan seviyorsun sende benim gibi maaşallah ama benim mideme dokunuyor canim afiyet olsunBugün patlamış mısır yedik oğlumla. Aslında bana kalsa hiç yapmam ama istiyor anne pat pat :) çekirdeklerini çıkarırken yiyorum sert kısmını. Onun haricinde mutfak çok çok sıcaktı kuzunun yemeğini yaptım kendime bir şey yapmak istemedim bunaldım sıcaktan hemen odaya kaçtım..
Menü
13.00
Patlamış mısır
14.00 14.30 arası
3 kaşık pilav
3 kaşık karnabahar yemeği
....Arada Türk kahvesi
Karpuz Elma
21.45
2 baş soğan
4 kaşık makarna
Su:3.6 lt
Spor : 10 mekik
allah kolaylık versin canimIzin hazırlığı tam gaz devam canım
Bugün erken kalkıp bodrumları temizledim.
Mekan yatağın yüzünü çıkarıp yıkadım, makinamda kirli çıkarıyor, çok uğraştırdı beni.
Daha 1 bavul hazırladım, gerisi duruyor.
Yarın sabah civcivler gelecek, daha çok işimvar malesef
tüm sözlerinde mi ağrı var canimGeçmiş olsun. . Şimdi nasılsın. Umarım geçmiştir
t
tüm dislerdee mi ağrı var canim
Teşekkür ederimmmmsoğan seviyorsun sende benim gibi maaşallah ama benim mideme dokunuyor canim afiyet olsun
Teşekkür ederim canımallah kolaylık versin canim
Sana zahmet İf i ( Intermittent fasting) anlatır mısın?Netten araştırdım biraz ama yapan birinden duymak daha güzelPorsiyona dikkat aman
Ben if yapıyorum. 11 de yulaf lapası ile kahvaltı yaptım akşam da 7 buçuk gibi yiyeceğim.
Mangal süper fikirmiş. Özledimmm
Yarın dikkatli olacağım. Hala ödem de var reglden dolayı. Cumaya kilo almış gibi çıkmak istemiyorum.gitmezzzzzzzzzz merak etme. devam et sen.
Afiyet olsunnnn. Yanmıştır onlar6 köfte 3 parça tavuk yedim . Ek kadar da lavas ve koz salata. Çay saati de orda oldu. İşte bi iki bisküvi kek yeyince. Olmadı
Eve gelip tempolu yürüyüş umu yaptım ama. İyİ ter attımmoni
Karbonhidrat yedim, yazmak istemiyorum diyince sen ben de bayaa bir şey yedin sandım.Bugün patlamış mısır yedik oğlumla. Aslında bana kalsa hiç yapmam ama istiyor anne pat pat :) çekirdeklerini çıkarırken yiyorum sert kısmını. Onun haricinde mutfak çok çok sıcaktı kuzunun yemeğini yaptım kendime bir şey yapmak istemedim bunaldım sıcaktan hemen odaya kaçtım..
Menü
13.00
Patlamış mısır
14.00 14.30 arası
3 kaşık pilav
3 kaşık karnabahar yemeği
....Arada Türk kahvesi
Karpuz Elma
21.45
2 baş soğan
4 kaşık makarna
Su:3.6 lt
Spor : 10 mekik
Ben evde bebekle düzgün yemek yapıp yiyemiyorum. Abur cubur ya da fastfood tarzı atıştırıyordum o yüzden if çok işime geldi. Kızım uyuyunca haldır haldır atıştırmak yerine spor vs yapmaya başladım ayrıca bu sayede.Sana zahmet İf i ( Intermittent fasting) anlatır mısın?Netten araştırdım biraz ama yapan birinden duymak daha güzel
Teşekkür ederim canım
Ay inşallah olmaz yaYarın dikkatli olacağım. Hala ödem de var reglden dolayı. Cumaya kilo almış gibi çıkmak istemiyorum.Teşekkür ederim
Afiyet olsunnnn. Yanmıştır onlarhele mangal bol oksijenli bir yerde yapıldıysa.
Karbonhidrat yedim, yazmak istemiyorum diyince sen ben de bayaa bir şey yedin sandım.
Bu kadarcıktan bir şey olmaz. Karbonhidrat da tüketmemiz gerekiyor dengeli beslenmek için☺
Protein alımını arttırman gerektiğini düşünüyorum ama.
Miktarları kontrol edebilmişsin ama güzel bir şey buAy inşallah olmaz yadaha ne olsun bacım patlamış mısır pilav makarna karpuz elma şeker bombası mübarek :)) yarın daha dikkatli oluyoruz bugün tuzu çok tükettim telafi etmeliyim mutlaka
Afiyet olsun canım ama çok az yiyorsun sonrasında acıkıp kaçamak yapmıyorsun değilmi
Yapmiyorduur insalllahh. Söz konusu bu kez çocukları hem. Birlikte yapiolarmis
Yapmıyorum canım inşallah dün dolma olduğu için kacirdim
İnşallah verom sende hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?