Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim de sabah menemen patateslı yumurta peynir çeyrek gozleme ve helva falan vardı. .
Akşam da mangal sucuk ve tavuk pirzola.
Miktarları yazmıyorum. Sıkıntılı . Ayran içtim fanta tercih etmedim. Yuruyuse çıkarım . İnşallah su iyi

Ben baya karıştırdım canım, çok şey denedim, resmen suyunu çıkardım ama şu önümüzdeki üç gün tekrar water faste başladım Allah ın izniyle.buraya yazmayacaktım ama yazdım bir kere :) yoksa düzenli beslenerek veremiyorumm çünkü hep karbo yiyorumm

3 gun hicbir sey yemiyorsun yani iftarsiz sahursuz sadece suyla? Dogru mu anladim?

3 gun hicbir sey yemiyorsun yani iftarsiz sahursuz sadece suyla? Dogru mu anladim?
Evet aynen. Aslında bir gün yaptım ve ne tansiyon ne bir şey çok zinde hissetmiştim. Ama yemek yeyince hem nefes alamıyorum bağırsak problemlerim oluyor, oturamıyorum. Aslında yemek en büyük düşmanım şu anda tabiri caizse

Aidin Salih ekoluyle mi? Yoksa baska bir vesileyle mi denedin bu su orucunu?

Aidin Salih ekoluyle mi? Yoksa baska bir vesileyle mi denedin bu su orucunu?
Aslında öyle tesadüfen buldum tam hatırlayamıyorum, zar zor bir gün denedim ama dayanılacak gibi değil en azından bu sıcaklarda ben dayanamıyorum ..ben de 8 saatte bir çorba içmeyi planladım 8 saat sadece su sonra çorba inşallah yapabilirimmm

Aclik yapmaya dayanamayacagini dusunenler, 1 gun su orucu tutmaya es deger olarak 3 gun boyunca su ve meyve suyu, sebze suyu iciyor. 3 gun su orucuna denk olarak da 7 gun meyve suyu orucu tutuluyor. Sifa orucu da deniyor. Sen de corba yerine meyve -sebze suyu icmeyi deneyebilirsin. Ben de deneyimlemek istiyorum ama emziriyorum diye vazgectim.

Ayyyy inanmıyorum ne cezası aldık.Ben baktım yazayım dedim hatta.Ama göremedim herhalde artık yazılmıyor dedim.Uzun süredir burda olmayınca değişti herhalde dedim.Çok özür dilerim

Şimdi yazdım

moni kaptanım inşallah geç kalmadım,ikinci cezayı almadık.Valla çok üzüldüm.Eskiden hiç unuturmuydum.İnan ki baktım ama görmemişim demek ki.Bütün arkadaşlarım kusura bakmayın lütfen.

Geçen -600 düm.Ama bu hafta sanırım daha güzel olucak hatamı telafi edicem kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…