Ben baya karıştırdım canım, çok şey denedim, resmen suyunu çıkardım ama şu önümüzdeki üç gün tekrar water faste başladım Allah ın izniyle.buraya yazmayacaktım ama yazdım bir kere :) yoksa düzenli beslenerek veremiyorumm çünkü hep karbo yiyorummBen inceldim mi pek farkinda degilim ama benim de oyle cok abartili kacamaklar yapmamama ragmen +2 kg oldu bu hafta, cok sasirdim ben de... Adet siskinligi filan desem oyle de degil. Sanirim son haftalar hizli kilo verdim, sonra da azicik bir kacirmada hepsi geri geldi. Sen nasil beslenmistin son haftalar? If mi yapiyordun?
3 gun hicbir sey yemiyorsun yani iftarsiz sahursuz sadece suyla? Dogru mu anladim?Ben baya karıştırdım canım, çok şey denedim, resmen suyunu çıkardım ama şu önümüzdeki üç gün tekrar water faste başladım Allah ın izniyle.buraya yazmayacaktım ama yazdım bir kere :) yoksa düzenli beslenerek veremiyorumm çünkü hep karbo yiyorumm
Evet aynen. Aslında bir gün yaptım ve ne tansiyon ne bir şey çok zinde hissetmiştim. Ama yemek yeyince hem nefes alamıyorum bağırsak problemlerim oluyor, oturamıyorum. Aslında yemek en büyük düşmanım şu anda tabiri caizse3 gun hicbir sey yemiyorsun yani iftarsiz sahursuz sadece suyla? Dogru mu anladim?
Ben de piknikte lavas ve ekmegi kacrdim. Şimdi yuruys tümYediğim tandır ekmek dilimlerini yazmayı unutmuşum dostlar
Aidin Salih ekoluyle mi? Yoksa baska bir vesileyle mi denedin bu su orucunu?Evet aynen. Aslında bir gün yaptım ve ne tansiyon ne bir şey çok zinde hissetmiştim. Ama yemek yeyince hem nefes alamıyorum bağırsak problemlerim oluyor, oturamıyorum. Aslında yemek en büyük düşmanım şu anda tabiri caizse
Aslında öyle tesadüfen buldum tam hatırlayamıyorum, zar zor bir gün denedim ama dayanılacak gibi değil en azından bu sıcaklarda ben dayanamıyorum ..ben de 8 saatte bir çorba içmeyi planladım 8 saat sadece su sonra çorba inşallah yapabilirimmmAidin Salih ekoluyle mi? Yoksa baska bir vesileyle mi denedin bu su orucunu?
Teşekkür ederim canım benimsara_28 çok geçmiş olsun canım.
Aclik yapmaya dayanamayacagini dusunenler, 1 gun su orucu tutmaya es deger olarak 3 gun boyunca su ve meyve suyu, sebze suyu iciyor. 3 gun su orucuna denk olarak da 7 gun meyve suyu orucu tutuluyor. Sifa orucu da deniyor. Sen de corba yerine meyve -sebze suyu icmeyi deneyebilirsin. Ben de deneyimlemek istiyorum ama emziriyorum diye vazgectim.Aslında öyle tesadüfen buldum tam hatırlayamıyorum, zar zor bir gün denedim ama dayanılacak gibi değil en azından bu sıcaklarda ben dayanamıyorum ..ben de 8 saatte bir çorba içmeyi planladım 8 saat sadece su sonra çorba inşallah yapabilirimmm
Şimdiden iyi yolculuklar cnmBenim artık zor canım. Yarın yolculuğum başlıyor.
Bu hafta zaten temizlikti toparlanmaydi düzenli yiyemedim. 2 gündür suyuda az içiyorum.
Bakalım haftaya ne olacak. Hiç umudum yok
Bacınla bol bol gezicen dimiiiÖyle canım haklısın, Türkiye de yapacağım uzun yürüyüşlere güveniyorum, inşallah beni hayal kırıklığına uğratmazlar
Sanada günaydın ama nerdeyse öğlen oldu.Ameliyatın nasıl geçti cnm?Şimdi nasılsın?Günaydın kızlar hepimize mutlu bir pazar günü diliyorum
Ayyyy inanmıyorum ne cezası aldık.Ben baktım yazayım dedim hatta.Ama göremedim herhalde artık yazılmıyor dedim.Uzun süredir burda olmayınca değişti herhalde dedim.Çok özür dilerim629. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2286121
10. Takım yarışmacısı Aylin42Konya 629. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
@Aylin42Konya Aylinim sırrını yazmayı unutmuşsun kuzum ceza aldık.
Sen yoğunsun bende hastalığım sebebiyle pek bakamadım ve hatırlatamadım
Şimdi yazdım629. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2286121
10. Takım yarışmacısı Aylin42Konya 629. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
@Aylin42Konya Aylinim sırrını yazmayı unutmuşsun kuzum ceza aldık.
Sen yoğunsun bende hastalığım sebebiyle pek bakamadım ve hatırlatamadım
İnşallah cnm.Çok geçmiş olsunKızlar bu arada sabah histereskopi oldum az öncede eve geldim dinleniyorum bir hafta sonra kontrolüm var inşallah herşey güzel olur
geçmiş olsun saramKızlar bu arada sabah histereskopi oldum az öncede eve geldim dinleniyorum bir hafta sonra kontrolüm var inşallah herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?