yok kuzum üzülme arada olur, bende hatırlatmayı unuttummoni kaptanım inşallah geç kalmadım,ikinci cezayı almadık.Valla çok üzüldüm.Eskiden hiç unuturmuydum.İnan ki baktım ama görmemişim demek ki.Bütün arkadaşlarım kusura bakmayın lütfen.
Geçen -600 düm.Ama bu hafta sanırım daha güzel olucak hatamı telafi edicem kaptanım
geçmiş olsun saraminşallah bebişini kucağına alırsın
İnşallah cnm.Çok geçmiş olsun
afiyet olsun verocum. bence sabah kahvaltılarından helvayı kaldır. onun yerine tatlı olarak 1 çk bal ye ya da şekersiz marmelat yap ye bence. senin için daha sağlıklı ve daha düşük glisemik indeksli az kalorili olur.Benim de sabah menemen patateslı yumurta peynir çeyrek gozleme ve helva falan vardı. .
Akşam da mangal sucuk ve tavuk pirzola.
Miktarları yazmıyorum. Sıkıntılı . Ayran içtim fanta tercih etmedim. Yuruyuse çıkarım . İnşallah su iyi
tatlım, benim gördüğüm çok karıştırıyorsun. bundan ona atlıyorsun. düzenli beslenme asla başarısızlığa uğratmaz seni ama sen düzenli beslenmedin kiBen baya karıştırdım canım, çok şey denedim, resmen suyunu çıkardım ama şu önümüzdeki üç gün tekrar water faste başladım Allah ın izniyle.buraya yazmayacaktım ama yazdım bir kere :) yoksa düzenli beslenerek veremiyorumm çünkü hep karbo yiyorumm
afiyet şifa olsunYediğim tandır ekmek dilimlerini yazmayı unutmuşum dostlar
aidin salihin orucu başka. gün boyu su içilmiyor. sadece sahurda ve iftarda birkaç yudum su. çok istenirse biraz daha fazla. su içme saatleri belli.Aidin Salih ekoluyle mi? Yoksa baska bir vesileyle mi denedin bu su orucunu?
Bi sorun yok umarım anlayışın için sağol cnm benimyok kuzum üzülme arada olur, bende hatırlatmayı unuttum
Onun şişliği hemen iner fiye düşünüyorum benim gibi poğaça yemiyorsun ya :) ama poğaça bitti çok şükür bir hafta daha yapmamaz bir yoğurt yesem, dondurma yesem hemen laktoz şişlik yapıyor2 kaşık. kaseyle yesem ne olurdu bilmem
Oyle tamamen susuz sekli de var ama yapamayanlar icin meyve suyu sebze suyu icilerek yapilan yumusatilmis versiyonlari bile var. Kitabini okumadim internetten paylasilanlardan ogrendim.afiyet olsun verocum. bence sabah kahvaltılarından helvayı kaldır. onun yerine tatlı olarak 1 çk bal ye ya da şekersiz marmelat yap ye bence. senin için daha sağlıklı ve daha düşük glisemik indeksli az kalorili olur.
umarım akşam yemeğinde salata da vardır. etin kolaylıkla hazmını sağlıyor çünkü
tatlım, benim gördüğüm çok karıştırıyorsun. bundan ona atlıyorsun. düzenli beslenme asla başarısızlığa uğratmaz seni ama sen düzenli beslenmedin ki
günde ister 2 öğün ister 3 öğün ye protein, salata, sebze, meyve, karbo orantılı olacak. sen kendi yiyebileceğin şeyleri biliyorsun. bu besin türlerine ait kendine uygun şeylerin alışverişini yap. gerisi kolay. benim sende gördüğüm sürekli bol karbo. sürekli karbo yemek düzenli beslenme değil ki zaten. ümitsizliğe kapılma. yapabilirsin.
o gün boyu sıvı beslenmelere bir anda geçemezsin. bak sana söyleyeyim 2 gün yaparsın en fazla. 3. gün patlarsın karboya boğulursun. belli bir orantılı beslenmeden sonra o sıvı beslenmeyi uyguluyor yapanlar. sen şu an buna uygun değilsin. daha çok üzülürsün
afiyet şifa olsun
aidin salihin orucu başka. gün boyu su içilmiyor. sadece sahurda ve iftarda birkaç yudum su. çok istenirse biraz daha fazla. su içme saatleri belli.
Tabiki, beni bekliyorBacınla bol bol gezicen dimiii
Ay hadi inşallahAmin canım sağolasın inşallah bebeğime bu sefer kavuşacam
Saat başı 1 bardak su, sabah, öğle ve Akşam sulandırılmış meyva suyuafiyet olsun verocum. bence sabah kahvaltılarından helvayı kaldır. onun yerine tatlı olarak 1 çk bal ye ya da şekersiz marmelat yap ye bence. senin için daha sağlıklı ve daha düşük glisemik indeksli az kalorili olur.
umarım akşam yemeğinde salata da vardır. etin kolaylıkla hazmını sağlıyor çünkü
tatlım, benim gördüğüm çok karıştırıyorsun. bundan ona atlıyorsun. düzenli beslenme asla başarısızlığa uğratmaz seni ama sen düzenli beslenmedin ki
günde ister 2 öğün ister 3 öğün ye protein, salata, sebze, meyve, karbo orantılı olacak. sen kendi yiyebileceğin şeyleri biliyorsun. bu besin türlerine ait kendine uygun şeylerin alışverişini yap. gerisi kolay. benim sende gördüğüm sürekli bol karbo. sürekli karbo yemek düzenli beslenme değil ki zaten. ümitsizliğe kapılma. yapabilirsin.
o gün boyu sıvı beslenmelere bir anda geçemezsin. bak sana söyleyeyim 2 gün yaparsın en fazla. 3. gün patlarsın karboya boğulursun. belli bir orantılı beslenmeden sonra o sıvı beslenmeyi uyguluyor yapanlar. sen şu an buna uygun değilsin. daha çok üzülürsün
afiyet şifa olsun
aidin salihin orucu başka. gün boyu su içilmiyor. sadece sahurda ve iftarda birkaç yudum su. çok istenirse biraz daha fazla. su içme saatleri belli.
Ben 23 gün yaptım canım, doktor kontrolündeOyle tamamen susuz sekli de var ama yapamayanlar icin meyve suyu sebze suyu icilerek yapilan yumusatilmis versiyonlari bile var. Kitabini okumadim internetten paylasilanlardan ogrendim.
Onun şişliği hemen iner fiye düşünüyorum benim gibi poğaça yemiyorsun ya :) ama poğaça bitti çok şükür bir hafta daha yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?