Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok kuzum üzülme arada olur, bende hatırlatmayı unuttum

afiyet olsun verocum. bence sabah kahvaltılarından helvayı kaldır. onun yerine tatlı olarak 1 çk bal ye ya da şekersiz marmelat yap ye bence. senin için daha sağlıklı ve daha düşük glisemik indeksli az kalorili olur.
umarım akşam yemeğinde salata da vardır. etin kolaylıkla hazmını sağlıyor çünkü
tatlım, benim gördüğüm çok karıştırıyorsun. bundan ona atlıyorsun. düzenli beslenme asla başarısızlığa uğratmaz seni ama sen düzenli beslenmedin ki
günde ister 2 öğün ister 3 öğün ye protein, salata, sebze, meyve, karbo orantılı olacak. sen kendi yiyebileceğin şeyleri biliyorsun. bu besin türlerine ait kendine uygun şeylerin alışverişini yap. gerisi kolay. benim sende gördüğüm sürekli bol karbo. sürekli karbo yemek düzenli beslenme değil ki zaten. ümitsizliğe kapılma. yapabilirsin.
o gün boyu sıvı beslenmelere bir anda geçemezsin. bak sana söyleyeyim 2 gün yaparsın en fazla. 3. gün patlarsın karboya boğulursun. belli bir orantılı beslenmeden sonra o sıvı beslenmeyi uyguluyor yapanlar. sen şu an buna uygun değilsin. daha çok üzülürsün
Yediğim tandır ekmek dilimlerini yazmayı unutmuşum dostlar
afiyet şifa olsun
Aidin Salih ekoluyle mi? Yoksa baska bir vesileyle mi denedin bu su orucunu?
aidin salihin orucu başka. gün boyu su içilmiyor. sadece sahurda ve iftarda birkaç yudum su. çok istenirse biraz daha fazla. su içme saatleri belli.

Oyle tamamen susuz sekli de var ama yapamayanlar icin meyve suyu sebze suyu icilerek yapilan yumusatilmis versiyonlari bile var. Kitabini okumadim internetten paylasilanlardan ogrendim.

Saat başı 1 bardak su, sabah, öğle ve Akşam sulandırılmış meyva suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…