- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
iyi yolculuklar canım
Yok yok yapmicam. Şu an if de 4 saat oldu biraz midem kıyıldı ama miss gibi sarımsaklı makarna yaptığım haldr yemedimmm.tebrik edebilirsiniz beniiiiiii... Yarın saat 11 e kadar inşallah yani 17 saat dayan bacım diyorum kendime ...şu an zaten şişlik sorunum var o da canımı acıtıyor. çok hoş değil yani. sen de poğaça yapma
Oh masaallah nasil dayandın sadece suyla mi? Nasil actin orucunu 23 gun sonunda neler hissettin? Sifa oldu mu?Ben 23 gün yaptım canım, doktor kontrolünde
3 poaca 2 tabak çorba maaşallah bacım ☺kuzum sendeki problem yağ yakma saatini uyanık geciriyorsun anladığım kadarı ile çok geç uyuyon bu vücut dengeni alt üst eder uyku düzeni şart bence saat 4 de çorba hemde sehriye 4e kadar ne yapiyon kız kaçta uyuyon kaçta uyaniyon gecelerin hatunuE menğmü yazayım bari
Saat sabah 4.00
1 tabak şehtiye çorbası
..
10 saat sonra
Saat 14.00 ile 18.00 arası
3 poğaça
2 tabak tavuk çorbası ( soğan salça tavuk)
Çok az karpuz
1 fincan Türk kahvesi
3.6 lt su
Spor henüz yapamadım temizlik falan yaptım hareket olarak
saram geçmiş olsun canım mevla senide annelik ile taclandirsin ınşallah benim yenmenin daha büyük sorunları vardı senin geçirdiğim operasyonu ankarada geçirdi ve anne olamazsın dediler şimdi iki tane dünya güzeli evladı var sana ayriyeten dua edelim inşallah sadece sabiri kaybetme sonrada bebislerini sev inşallahİnşallah cnm.Çok geçmiş olsun
Bu aralar kuzumun düzeni bozuldu.akşama doğru 3-4 saat uyuyor gece 5e 6ya kadar oyun oynuyoruz. Çocupa da diyemem ki hadi benim istediğim saatte uyu uyan. Zamanla onun da düzeni oturuyor hani derseniz ki sen ayarla, ben çok müdahale etmek istemiyorum sonuçta o da bir birey ve zorlama yapmak istemiyorum. Dönem dönem böyle değişimler oluyor bizde3 poaca 2 tabak çorba maaşallah bacım ☺kuzum sendeki problem yağ yakma saatini uyanık geciriyorsun anladığım kadarı ile çok geç uyuyon bu vücut dengeni alt üst eder uyku düzeni şart bence saat 4 de çorba hemde sehriye 4e kadar ne yapiyon kız kaçta uyuyon kaçta uyaniyon gecelerin hatunu
Ah keşke ben de 2 öğünde bıraksam hem de arada yemedenbende menü vereyim tatil bitene kadar yazmayın dedim ama bugün vakit buldum
kahvaltı yumurta salatası
peynir zeyt
bir dilim katmer
yarım simit
akşam sis kebap
bolca salata
3lt su
10 adım telefon yanimda yokkende yürüdüm hatta dağın zirvesine tırmandık 3 saat oldu yürüyüş hiç oturmadik
adım sayısı 10 bin olacaktı telefonun saydigibende menü vereyim tatil bitene kadar yazmayın dedim ama bugün vakit buldum
kahvaltı yumurta salatası
peynir zeyt
bir dilim katmer
yarım simit
akşam sis kebap
bolca salata
3lt su
10 adım telefon yanimda yokkende yürüdüm hatta dağın zirvesine tırmandık 3 saat oldu yürüyüş hiç oturmadik
gülüm benim bir avantajimda meyve yiyemiyorum zorla yiyorum vitamin olsun diye özellikle karpuz kan şekerini ani yukseltip kısa zamanda düşürüyor açlık krizine neden oluyor bendeAh keşke ben de 2 öğünde bıraksam hem de arada yemeden
Oo hadi iyi uçuşlar.Ben havaalanindayim
Ay hadi inşallah bekliyorumbi evime döneyim gecelerin hatunu senle yarışa girmek ıstiyorum inşallah ama dakikalık ne yedim içtimse yazacam sen beni ıyi gaza getiriyon bacım
Nasıl dayandın ya ben bir güne de razıyımBen 23 gün yaptım canım, doktor kontrolünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?