Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şu an zaten şişlik sorunum var o da canımı acıtıyor. çok hoş değil yani. sen de poğaça yapma
Yok yok yapmicam. Şu an if de 4 saat oldu biraz midem kıyıldı ama miss gibi sarımsaklı makarna yaptığım haldr yemedimmm.tebrik edebilirsiniz beniiiiiii... Yarın saat 11 e kadar inşallah yani 17 saat dayan bacım diyorum kendime ...

3 poaca 2 tabak çorba maaşallah bacım ☺kuzum sendeki problem yağ yakma saatini uyanık geciriyorsun anladığım kadarı ile çok geç uyuyon bu vücut dengeni alt üst eder uyku düzeni şart bence saat 4 de çorba hemde sehriye 4e kadar ne yapiyon kız kaçta uyuyon kaçta uyaniyon gecelerin hatunu

İnşallah cnm.Çok geçmiş olsun
saram geçmiş olsun canım mevla senide annelik ile taclandirsin ınşallah benim yenmenin daha büyük sorunları vardı senin geçirdiğim operasyonu ankarada geçirdi ve anne olamazsın dediler şimdi iki tane dünya güzeli evladı var sana ayriyeten dua edelim inşallah sadece sabiri kaybetme sonrada bebislerini sev inşallah

bende menü vereyim tatil bitene kadar yazmayın dedim ama bugün vakit buldum
kahvaltı yumurta salatası
peynir zeyt
bir dilim katmer
yarım simit

akşam sis kebap
bolca salata

3lt su
10 adım telefon yanimda yokkende yürüdüm hatta dağın zirvesine tırmandık 3 saat oldu yürüyüş hiç oturmadik

Bu aralar kuzumun düzeni bozuldu.akşama doğru 3-4 saat uyuyor gece 5e 6ya kadar oyun oynuyoruz. Çocupa da diyemem ki hadi benim istediğim saatte uyu uyan. Zamanla onun da düzeni oturuyor hani derseniz ki sen ayarla, ben çok müdahale etmek istemiyorum sonuçta o da bir birey ve zorlama yapmak istemiyorum. Dönem dönem böyle değişimler oluyor bizde yani velhasıl kelam gece kuşu olduk gündüz de pek uyumuyorum geceleri 4-5 saat yetiyor anacım ,evet bu aralar saçmaladım yemek konusunda ama toparlayacağım inşallah :))
Ya ama var ya şükürler olsun içine giremediğim pantolon t-shirt giydim akşam, bol geliypr bileee çok mutluyum yediğim makarna bile canımı sıkamaz benimmmmm

Ah keşke ben de 2 öğünde bıraksam hem de arada yemeden

adım sayısı 10 bin olacaktı telefonun saydigi

Gunaydinlar herkese guzel haftalar
eve donduk cok sukur, tatil guzel tabi ama evin rahatligi baska ozlemisim.
sabah tartildim 74 ciktim 2 kiloya yakin fazla yani, ama gece gec yattik erken kalktim evi toparlamak icin uykusuzum, dun yorgun gecti yollardaydik 10 saat, odemde oldugunu dusunuyorum .
bugunden itibaren guzel beslenmeme geri donuyorum. bakalim cumaya insallah onceki kiloma donerim arti cikmam.

sara_28 cok gecmis olsun canim umarim ameliyatin guzel gecmistir bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…