Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben havaalanindayim

Yolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel iyi gezmeler Diviye selam söyle

Amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

kızlar kilo almış görünüyorsunuz hepiniz, özellikle listede olanlar cuma günü asla artı bildirim istemiyorum haberiniz olsun. sıkı tutun ve mutlaka eksi gelin.
Kilo almadım aslında şiştim galiba bağırsaklardan dolayı olabilir .okey ne artısı ya kimmiş artı merak etmeyin inicem hem de çok

kızlar kilo almış görünüyorsunuz hepiniz, özellikle listede olanlar cuma günü asla artı bildirim istemiyorum haberiniz olsun. sıkı tutun ve mutlaka eksi gelin.
Bencede yani kaptanım.Eskiden çok güzel azim,heves,hırs.....ne bileyim işte çok farklıydı.Ne yapsak da burayı canlandırsak.Herkes diyetine daha bi dört elle ve zevkle sarılsa daha keyifli olurdu.Yine kendi aramızda ikili yarışlar mı yapsak???

Fikri olanlar var mı arkadaşlar?

valla motivasyon için bence buraya tam katılım gerekli. ben öyle düşünüyorum.

sen beni dinle bence
Sen yapma pişirme diyorsun anacım ama çocuk istiyor, önemli olan ona yaptığımı yememem bakalım regl öncesi oldupum kesinleşti iki ağrı kesici aldım başım çok ağrıyor,iştah patlaması da ondan.
Muhtemelen üzerimdeki +2 kilo da ondan

güzelim çocuk başka. ben sana yeme diyorum çocuğa değil. evet r... öncesi iştah patlaması oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…