Ben havaalanindayim
saram geçmiş olsun canım mevla senide annelik ile taclandirsin ınşallah benim yenmenin daha büyük sorunları vardı senin geçirdiğim operasyonu ankarada geçirdi ve anne olamazsın dediler şimdi iki tane dünya güzeli evladı var sana ayriyeten dua edelim inşallah sadece sabiri kaybetme sonrada bebislerini sev inşallah
Kilo almadım aslında şiştim galiba bağırsaklardan dolayı olabilir .okey ne artısı ya kimmiş artıkızlar kilo almış görünüyorsunuz hepiniz,özellikle listede olanlar cuma günü asla artı bildirim istemiyorum haberiniz olsun. sıkı tutun ve mutlaka eksi gelin.
Cuma : 74.5kızlar kilo almış görünüyorsunuz hepiniz,özellikle listede olanlar cuma günü asla artı bildirim istemiyorum haberiniz olsun. sıkı tutun ve mutlaka eksi gelin.
Bencede yani kaptanım.Eskiden çok güzel azim,heves,hırs.....ne bileyim işte çok farklıydı.Ne yapsak da burayı canlandırsak.Herkes diyetine daha bi dört elle ve zevkle sarılsa daha keyifli olurdu.Yine kendi aramızda ikili yarışlar mı yapsak???kızlar kilo almış görünüyorsunuz hepiniz,özellikle listede olanlar cuma günü asla artı bildirim istemiyorum haberiniz olsun. sıkı tutun ve mutlaka eksi gelin.
Bencede yani kaptanım.Eskiden çok güzel azim,heves,hırs.....ne bileyim işte çok farklıydı.Ne yapsak da burayı canlandırsak.Herkes diyetine daha bi dört elle ve zevkle sarılsa daha keyifli olurdu.Yine kendi aramızda ikili yarışlar mı yapsak???
Fikri olanlar var mı arkadaşlar?
Sen yapma pişirme diyorsun anacım ama çocuk istiyor, önemli olan ona yaptığımı yememem bakalım regl öncesi oldupum kesinleşti iki ağrı kesici aldım başım çok ağrıyor,iştah patlaması da ondan.sen beni dinle bence
Sen yapma pişirme diyorsun anacım ama çocuk istiyor, önemli olan ona yaptığımı yememem bakalım regl öncesi oldupum kesinleşti iki ağrı kesici aldım başım çok ağrıyor,iştah patlaması da ondan.
Müsait zamanda uzunca yazarım canımOh masaallah nasil dayandın sadece suyla mi? Nasil actin orucunu 23 gun sonunda neler hissettin? Sifa oldu mu?
Sivasta ve çarşıdayım, akşamda bizim divi ( kız kardeşim) ye gidecem. Sen tanımazsın, oda burda zayıflayıp mezun oldutopragim hayırlı yolculuklar memleket bir başka havası ayrı suyu ayrı insanı ap ayrı güzel
Vakit bulunca anlatırım kuzumNasıl dayandın ya ben bir güne de razıyım
Aleyküm selam saracım, akşam gidiyorum yanınaYolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel iyi gezmeler Diviye selam söyle
Amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?