- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Tabiki de ,heyecanla bekliyorumVakit bulunca anlatırım kuzum
Gündüz yiyeceğimi yedim akşama pas geçiyorum ben,zaten ne geliyorsa başıma akşam yemeklerinden geliyoraksama ne yemekler yapiyosunuz ? :)
ben kabak dolma yapiyorum yogurtla yicem. ic harcinida bulgurla yaptim. ne zaman kabak yesem hafiflemis hissediyorum +2 yi gorunce direk kabak yiyim dedim :)
kac gibi yiyosun en son yemeği?Gündüz yiyeceğimi yedim akşama pas geçiyorum ben,zaten ne geliyorsa başıma akşam yemeklerinden geliyor
Benim durum vahim karışıkkac gibi yiyosun en son yemeği?
Kesinlikle doğru diyorsun fulyacım.Ama olmuyor işte.Herkesin bi bahanesi var.Bende düzenli katılım sağlayamıyorum.Motivasyonum çok iyi ama önceki keyfi alamıyorum nedense.Estetik op olacağım için motivem çok iyi herhaldevalla motivasyon için bence buraya tam katılım gerekli. ben öyle düşünüyorum.
Ben bugün sabitim kaptanım 80.0 kğ
moni
İstediği kadar yapmasın,iş kafada bitiyor.Pasta,böremek isteyen illakigüzelim çocuk başka. ben sana yeme diyorum çocuğa değil. evet r... öncesi iştah patlaması oluyor.
Çok slm söyle divimeAleyküm selam saracım, akşam gidiyorum yanına
Afiyet olsun.aksama ne yemekler yapiyosunuz ? :)
ben kabak dolma yapiyorum yogurtla yicem. ic harcinida bulgurla yaptim. ne zaman kabak yesem hafiflemis hissediyorum +2 yi gorunce direk kabak yiyim dedim :)
Evet istediğim için yiyorum doğruİstediği kadar yapmasın,iş kafada bitiyor.Pasta,böremek isteyen illaki
Çok slm söyle divime
Gündüz yiyeceğimi yedim akşama pas geçiyorum ben,zaten ne geliyorsa başıma akşam yemeklerinden geliyor
Planlamalara başlamalıyım dediğine göre çok daha iyisin herhalde fulyacım maşallah diyim de nazar değmesinben de artık öğün planlamalarına başlamalıyım.
Eki Görüntüle 2289211 kızlar hep böyle foto atıyorum sonrası fos oluyor amaen azından deniyorum dimi ama 3 saattir bir şey yemiyorum kaldı 68 saatim. Açıkça söyleyeyim öyle katı bir fasting sürwci olmayacak yani su ve çok ihtiyaç duyarsam Türk kahvesi (tabi şekersiz içemiyorum napimm) ,o da sabaha kadar ayakta olduğumuz için enerji vermesi açısondan ihtiyaç duyuyorum kahveye. Hadi bakalım bu sefer olacak inşallah
Afiyet olsun.
Bende bol dereotlu 3-4 kaşık kabak yemeği ve 2 kaşık da yoğurt yedim
Bunda kızacak bişey yok ki cnm.Evet istediğim için yiyorum doğru
Şöyle söyleyeyim yazmadım yazmadım dayanamadım gibi bir durum olmasına gerek yok burada zaten birbirimize fikirlerimizi söylüyoruz yani sanki ben çok kötü bir şeyler yapmışım da sonunda dayanamadım da söyledim gibi oldu galiba. Son bir ay çok güzel giderken Hatta 1 ayda üç dört kilo vermişken ,bir ayda biraz da yaşadığım panikle hatalar yapmış olabilirim sıcakların verdiği bunaltı ile yaptığımın farkındayım da bunu, Çünkü ben her gün 4 kilometre bazen 8 kilometre yürüyen biriydim sıcaklar yüzünden balkona çıkamaz olduk bunaldım ,bunalınca da evin içinde sıkıldım yanlış metotları uyguladım .bakacağım şu dönem bir geçsin heleLonely single girl cnm yazmadım yazmadım artık dayanamıcam
Akşamı pas geçince gece atıştırmaların oluyor yada yememek için kendini zorluyorsun.Allerjik durumunu biliyorum canım.Ama akşamı pas geçmek yerine proteinli birşey yesen acıkmazsın.Çok çabalıyorsun biliyorum artık söylemeden duramıcam
Evde hepimiz kurabiye,puaça...yapıyoruz.Yapmamak çözüm değil ki çocuğun istiyorsa tabii ki de yapacaksın.Farzet ki hiç hamur-işi apmıyoruz ki ben pek yapmam.Canım tatlı istediğinde,yicek olsam evde illa ki yiyecek bişey buluyorum.İş kafada bitiyor ve kendini çok kasma.
Diyet yapıyorum modunda olmamaya çalış.Mesela eşin yaş pasta mı aldı.Aaa ben diyetteyim yememeliyim deme,aklına bile getirme.2-3 çatal ye.2 dilimde yersen de ağızda ki tad yine aynı.Değişen tek şey aldığın bol cal ve moral bozukluğu. Bunları yapabilirsen herşey daha kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?