Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aksama ne yemekler yapiyosunuz ? :)
ben kabak dolma yapiyorum yogurtla yicem. ic harcinida bulgurla yaptim. ne zaman kabak yesem hafiflemis hissediyorum +2 yi gorunce direk kabak yiyim dedim :)
Gündüz yiyeceğimi yedim akşama pas geçiyorum ben,zaten ne geliyorsa başıma akşam yemeklerinden geliyor

valla motivasyon için bence buraya tam katılım gerekli. ben öyle düşünüyorum.
Kesinlikle doğru diyorsun fulyacım.Ama olmuyor işte.Herkesin bi bahanesi var.Bende düzenli katılım sağlayamıyorum.Motivasyonum çok iyi ama önceki keyfi alamıyorum nedense.Estetik op olacağım için motivem çok iyi herhalde

kızlar hep böyle foto atıyorum sonrası fos oluyor ama en azından deniyorum dimi ama 3 saattir bir şey yemiyorum kaldı 68 saatim. Açıkça söyleyeyim öyle katı bir fasting sürwci olmayacak yani su ve çok ihtiyaç duyarsam Türk kahvesi (tabi şekersiz içemiyorum napimm) ,o da sabaha kadar ayakta olduğumuz için enerji vermesi açısondan ihtiyaç duyuyorum kahveye. Hadi bakalım bu sefer olacak inşallah

aksama ne yemekler yapiyosunuz ? :)
ben kabak dolma yapiyorum yogurtla yicem. ic harcinida bulgurla yaptim. ne zaman kabak yesem hafiflemis hissediyorum +2 yi gorunce direk kabak yiyim dedim :)
Afiyet olsun.
Bende bol dereotlu 3-4 kaşık kabak yemeği ve 2 kaşık da yoğurt yedim

Gündüz yiyeceğimi yedim akşama pas geçiyorum ben,zaten ne geliyorsa başıma akşam yemeklerinden geliyor
Lonely single girl cnm yazmadım yazmadım artık dayanamıcam
Akşamı pas geçince gece atıştırmaların oluyor yada yememek için kendini zorluyorsun.Allerjik durumunu biliyorum canım.Ama akşamı pas geçmek yerine proteinli birşey yesen acıkmazsın.Çok çabalıyorsun biliyorum artık söylemeden duramıcam
Evde hepimiz kurabiye,puaça...yapıyoruz.Yapmamak çözüm değil ki çocuğun istiyorsa tabii ki de yapacaksın.Farzet ki hiç hamur-işi apmıyoruz ki ben pek yapmam.Canım tatlı istediğinde,yicek olsam evde illa ki yiyecek bişey buluyorum.İş kafada bitiyor ve kendini çok kasma.
Diyet yapıyorum modunda olmamaya çalış.Mesela eşin yaş pasta mı aldı.Aaa ben diyetteyim yememeliyim deme,aklına bile getirme.2-3 çatal ye.2 dilimde yersen de ağızda ki tad yine aynı.Değişen tek şey aldığın bol cal ve moral bozukluğu. Bunları yapabilirsen herşey daha kolay oluyor.

nasi yani 3 gunluk oruca mi girdin?
bence hic saglikli degil canim ya, mantiklida degil bence.. kas ve sudan kaybedersin , sekerin tansiyonun oynar.
bilmiyorum bana cok kati geldi..

Şöyle söyleyeyim yazmadım yazmadım dayanamadım gibi bir durum olmasına gerek yok burada zaten birbirimize fikirlerimizi söylüyoruz yani sanki ben çok kötü bir şeyler yapmışım da sonunda dayanamadım da söyledim gibi oldu galiba. Son bir ay çok güzel giderken Hatta 1 ayda üç dört kilo vermişken ,bir ayda biraz da yaşadığım panikle hatalar yapmış olabilirim sıcakların verdiği bunaltı ile yaptığımın farkındayım da bunu, Çünkü ben her gün 4 kilometre bazen 8 kilometre yürüyen biriydim sıcaklar yüzünden balkona çıkamaz olduk bunaldım ,bunalınca da evin içinde sıkıldım yanlış metotları uyguladım .bakacağım şu dönem bir geçsin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…