Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

menum:

kahvalti: 2 yumurtadan omlet, ceri domates/ salatalik, 2 kasik lor peyniri, 1 dilim tahilli ekmek, yesil cay

ara: turk kahvesi
ogle: yarim kase suzme yogurt icine 1 seftali dogradim ve biraz musli koyup yedim
ara: filtre kahve

aksam: 2 tane kabak dolmasi (bulgurlu), 2 yemek kasigi suzme yogurt, biraz domates

2lt su icmisimdir

Kızgın yazmadım ki normsl yazdım. Emoji koymayınca öyle mi anlaşılıyor acaba

Hayır hayır tamamen yanlış anladın.Yazmadım yazmadım..... O düşünceyle söylemedim.Diğer arkadaşlar fikirlerini,bilgilerini ve tecrübelerini zaten söylüyorlar.Bende söyleyerek üstüne gitmiş gibi olmak istemedim.Kusura bakma bu son zaten.Fikirleri diğer arkadaşlara bırakıyorum

mutlaka kendimize göre uğraşlarımız var. zaten gün boyu burada geçmez hayat. bakma ben bu aralar takılıyorum yoksa sadece akşamları ve pazarları gün içinde girebileceğim. dediğim mümkün olabildiğince katılım sağlamak. hem insanı motive ediyor.

ben de sağlık sorunum hallolunca engelim kalkmış gibi hissediyorum. şu an motivem iyi bana göre. Allahın izniyle güzel olacak zayıflama programım ve herşey

nasi yani 3 gunluk oruca mi girdin?
bence hic saglikli degil canim ya, mantiklida degil bence.. kas ve sudan kaybedersin , sekerin tansiyonun oynar.
bilmiyorum bana cok kati geldi..
Yok ya aslında öyle katı falan değil arada meyve yerim yemeğin tadına bakarım saf suyla nerede yaşayacağım ben öyle bu sıcakta ,amaç en azına indirmek, öğünlerimi düzenleyebilmek öğünlerden en az miktarda yiyerek kalkmak

İnşallah cnm inşallh azmin daim olsun inşallah
Senin çalıştığın zamanları biliyorum,çok fazla yazamazdın.Şimdi evde olunca vaktin oluyo dimiii

tabi oruc icin cok uzun bi sure bencede saglikli hafif seyler ye ogunlerde, yoksa gece karbonhidrata saldirabilirsin makarna pogaca vs. ac kalmamak lazim :)

Yok Her zaman olduğu gibi söyleyebilirsiniz de ben her şeye açığım başından beri açık oldum zaten beni başından beri takip edenler bilir Ben de zaten eskisi kadar aktif olmayı düşünmüyorum çünkü su içsem yazıyorum aklıma bir fikir geliyor yazıyorum bozuyorum yazıyorum yapıyorum yazıyorum ,yani biraz daha kendimi Çeksem iyi olacak galiba sesli klavye ile yazdım imlâlara takılmayalım lütfen

Yok yok sen yazmaya devam et bence.Sen de yazmasan buranın hiiiiçç tadı olmaz

yaz güzelim niye yazmayacaksın. tabiki yazacaksın. hepimiz okuyoruz. önemli olan yaptığımız diyet hatalarını kendimizin görmesi.

benim bildiğim kilo verdiren en sağlıklı beslenme şekli, sabah kalktığın saate göre günde 2 ya da 3 öğün. öğünlerde orantılı olarak protein, sebze, salata, sağlıklı karbonhidrat olacak. tokluk hissi tavan beslenme programı. aralarda su, madensuyu, şekersiz katkısız sıcak ya da soğuk içecekler.

Teşekkür ederim. Yorum icin. Helva evde oldukça yiyorum bugün de sonuydu çok yedim . Akşam ı erken yedim. Şimdi açım. Yoldayım . Kayseri'ye gidiyoruz . Orda kesin diyet bozulur . Ama ben dikkat etmeye kararliyim bakalım

Kısa ve öz ne güzel yazmışın cnm

Verom sen Kayseri li miydin,inan hatırlayamadım.Çok zaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…