- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
en guzeli kabak :) afiyet olsunn sanada
Kızgın yazmadım ki normsl yazdım. Emoji koymayınca öyle mi anlaşılıyor acabaBunda kızacak bişey yok ki cnm.
Bu yazını görmeden az önce sana bayağı uzunca bişeyler karaladım.Hepimiz aynı amaç ve birbirimize destek için burdayız.İstemiyorsan ve rahatsız olduysan da yazmam bi daha
Hayır hayır tamamen yanlış anladın.Yazmadım yazmadım..... O düşünceyle söylemedim.Diğer arkadaşlar fikirlerini,bilgilerini ve tecrübelerini zaten söylüyorlar.Bende söyleyerek üstüne gitmiş gibi olmak istemedim.Kusura bakma bu son zaten.Fikirleri diğer arkadaşlara bırakıyorumŞöyle söyleyeyim yazmadım yazmadım dayanamadım gibi bir durum olmasına gerek yok burada zaten birbirimize fikirlerimizi söylüyoruz yani sanki ben çok kötü bir şeyler yapmışım da sonunda dayanamadım da söyledim gibi oldu galiba. Son bir ay çok güzel giderken Hatta 1 ayda üç dört kilo vermişken ,bir ayda biraz da yaşadığım panikle hatalar yapmış olabilirim sıcakların verdiği bunaltı ile yaptığımın farkındayım da bunu, Çünkü ben her gün 4 kilometre bazen 8 kilometre yürüyen biriydim sıcaklar yüzünden balkona çıkamaz olduk bunaldım ,bunalınca da evin içinde sıkıldım yanlış metotları uyguladım .bakacağım şu dönem bir geçsin hele
Kesinlikle doğru diyorsun fulyacım.Ama olmuyor işte.Herkesin bi bahanesi var.Bende düzenli katılım sağlayamıyorum.Motivasyonum çok iyi ama önceki keyfi alamıyorum nedense.Estetik op olacağım için motivem çok iyi herhalde
Yok ya aslında öyle katı falan değil arada meyve yerim yemeğin tadına bakarım saf suyla nerede yaşayacağım ben öyle bu sıcakta ,amaç en azına indirmek, öğünlerimi düzenleyebilmek öğünlerden en az miktarda yiyerek kalkmaknasi yani 3 gunluk oruca mi girdin?
bence hic saglikli degil canim ya, mantiklida degil bence.. kas ve sudan kaybedersin , sekerin tansiyonun oynar.
bilmiyorum bana cok kati geldi..
Ben öyle anladım sanırımKızgın yazmadım ki normsl yazdım. Emoji koymayınca öyle mi anlaşılıyor acaba
İnşallah cnm inşallh azmin daim olsun inşallahmutlaka kendimize göre uğraşlarımız var. zaten gün boyu burada geçmez hayat. bakma ben bu aralar takılıyorum yoksa sadece akşamları ve pazarları gün içinde girebileceğim. dediğim mümkün olabildiğince katılım sağlamak. hem insanı motive ediyor.
ben de sağlık sorunum hallolunca engelim kalkmış gibi hissediyorum. şu an motivem iyi bana göre. Allahın izniyle güzel olacak zayıflama programım ve herşey
Planlamalara başlamalıyım dediğine göre çok daha iyisin herhalde fulyacım maşallah diyim de nazar değmesin
Yok ya aslında öyle katı falan değil arada meyve yerim yemeğin tadına bakarım saf suyla nerede yaşayacağım ben öyle bu sıcakta ,amaç en azına indirmek, öğünlerimi düzenleyebilmek öğünlerden en az miktarda yiyerek kalkmak
Hadi hayırlısı,senden beklentilerim çok fulyacım haberin olsun.Başaracağına,istediğin kiloya geleceğine ben canı gönülden inanıyorum
yarın akşam yemeğiyle ya da çarşamba günü kahvaltıyla başlıyorum
Yok Her zaman olduğu gibi söyleyebilirsiniz de ben her şeye açığım başından beri açık oldum zaten beni başından beri takip edenler bilir Ben de zaten eskisi kadar aktif olmayı düşünmüyorum çünkü su içsem yazıyorum aklıma bir fikir geliyor yazıyorum bozuyorum yazıyorum yapıyorum yazıyorum ,yani biraz daha kendimi Çeksem iyi olacak galiba sesli klavye ile yazdım imlâlara takılmayalım lütfenHayır hayır tamamen yanlış anladın.Yazmadım yazmadım..... O düşünceyle söylemedim.Diğer arkadaşlar fikirlerini,bilgilerini ve tecrübelerini zaten söylüyorlar.Bende söyleyerek üstüne gitmiş gibi olmak istemedim.Kusura bakma bu son zaten.Fikirleri diğer arkadaşlara bırakıyorum
Yok yok sen yazmaya devam et bence.Sen de yazmasan buranın hiiiiçç tadı olmazYok Her zaman olduğu gibi söyleyebilirsiniz de ben her şeye açığım başından beri açık oldum zaten beni başından beri takip edenler bilir Ben de zaten eskisi kadar aktif olmayı düşünmüyorum çünkü su içsem yazıyorum aklıma bir fikir geliyor yazıyorum bozuyorum yazıyorum yapıyorum yazıyorum ,yani biraz daha kendimi Çeksem iyi olacak galiba sesli klavye ile yazdım imlâlara takılmayalım lütfen
Hadi hayırlısı,senden beklentilerim çok fulyacım haberin olsun.Başaracağına,istediğin kiloya geleceğine ben canı gönülden inanıyorum
Yok Her zaman olduğu gibi söyleyebilirsiniz de ben her şeye açığım başından beri açık oldum zaten beni başından beri takip edenler bilir Ben de zaten eskisi kadar aktif olmayı düşünmüyorum çünkü su içsem yazıyorum aklıma bir fikir geliyor yazıyorum bozuyorum yazıyorum yapıyorum yazıyorum ,yani biraz daha kendimi Çeksem iyi olacak galiba sesli klavye ile yazdım imlâlara takılmayalım lütfen
Teşekkür ederim. Yorum icin. Helva evde oldukça yiyorumafiyet olsun verocum. bence sabah kahvaltılarından helvayı kaldır. onun yerine tatlı olarak 1 çk bal ye ya da şekersiz marmelat yap ye bence. senin için daha sağlıklı ve daha düşük glisemik indeksli az kalorili olur.
umarım akşam yemeğinde salata da vardır. etin kolaylıkla hazmını sağlıyor çünkü
tatlım, benim gördüğüm çok karıştırıyorsun. bundan ona atlıyorsun. düzenli beslenme asla başarısızlığa uğratmaz seni ama sen düzenli beslenmedin ki
günde ister 2 öğün ister 3 öğün ye protein, salata, sebze, meyve, karbo orantılı olacak. sen kendi yiyebileceğin şeyleri biliyorsun. bu besin türlerine ait kendine uygun şeylerin alışverişini yap. gerisi kolay. benim sende gördüğüm sürekli bol karbo. sürekli karbo yemek düzenli beslenme değil ki zaten. ümitsizliğe kapılma. yapabilirsin.
o gün boyu sıvı beslenmelere bir anda geçemezsin. bak sana söyleyeyim 2 gün yaparsın en fazla. 3. gün patlarsın karboya boğulursun. belli bir orantılı beslenmeden sonra o sıvı beslenmeyi uyguluyor yapanlar. sen şu an buna uygun değilsin. daha çok üzülürsün
afiyet şifa olsun
aidin salihin orucu başka. gün boyu su içilmiyor. sadece sahurda ve iftarda birkaç yudum su. çok istenirse biraz daha fazla. su içme saatleri belli.
Kısa ve öz ne güzel yazmışın cnmbenim bildiğim kilo verdiren en sağlıklı beslenme şekli, sabah kalktığın saate göre günde 2 ya da 3 öğün. öğünlerde orantılı olarak protein, sebze, salata, sağlıklı karbonhidrat olacak. tokluk hissi tavan beslenme programı. aralarda su, madensuyu, şekersiz katkısız sıcak ya da soğuk içecekler.
Verom sen Kayseri li miydin,inan hatırlayamadım.Çok zaman geçtiTeşekkür ederim. Yorum icin. Helva evde oldukça yiyorumbugün de sonuydu çok yedim . Akşam ı erken yedim. Şimdi açım. Yoldayım . Kayseri'ye gidiyoruz . Orda kesin diyet bozulur . Ama ben dikkat etmeye kararliyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?