Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür.Yeni siparişe kadar rahatım.Sipariş az olduğunda sizinle daha fazla birlikte oluyorum.Bu da beni mutlu ediyor.
Ağrın falan var mı,zor oldu mu?

İlk gün çok ağrım vardı sonra hafifledi ama bugün başım çok ağrıyor hafiftende dönüyor başım niye böyle oldu anlamadım

Siparişlerin bereketli olsun canım ama seni çok özlüyorum gelemediğim zamanlarda

Canım benim.Bende seni daha doğrusu sizleri çok özlüyorum bi tanem.Akşama kadar yazışsak sıkılmam biliyor musun?

Amin Allah razı olsun saracım

İyi günler menü bildirimi
Saat 8.00

2 dilim ekmek
Türk kahvesi

..
Saat.14.20
1 haşlanmış patates (tuzsuz)
2 kaşık bezelye

...
Saat 15.30
Meyve tabağı
1 tabak tavuk çorbası (tuzsuz)
1 haşlanmış patated
...
Saat 17.00
Yarım tabak tavuk çorbası
2 dilim ekmek
1 tavuk but
...
Su:2.4lt

eve alma o zaman canım. iyi tatiller. tatilde tabiki yiyeceksin ama salma kendini kontrollü ye. önemli olan o. sabir kalsan o bile kâr sana
Kısa ve öz ne güzel yazmışın cnm
saol aylincim. bunu hepimiz biliyoruz gerçi ama önemli olan, istikrarlı şekilde uygulamak

iyi aksamlar kizlar

menum

kahvalti: 1 haslanmis yumurta,2 yemek kasigi lor peyniri, 3 zeytin, 3 ceri domates, 1 dilim tahilli ekmek, cay

ara: filtre kahve

ogle: 1 tabak tavuk sote (cok az yag ile yaptim), 1 kabak dolmasi, 1 kasik yogurt, yarim kase coban salata

ara: turk kahvesi, 1 hurma, 2 top sade dondurma

ara: 1 bardak balli sut

aksam: kucuk 1 tabak tavuk sote, 1 kase coban salata

su 2.5 lt olur yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…