- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Nasılsın saracımgünaydın kızlar herkese mutlu güzel bir gün diliyorum
Nasılsın saracım
Çok şükür.Yeni siparişe kadar rahatım.Sipariş az olduğunda sizinle daha fazla birlikte oluyorum.Bu da beni mutlu ediyor.iyiyim canım sağol sen nasılsın işlerini kolaylayabildinmi
kızlar kilo almış görünüyorsunuz hepiniz,özellikle listede olanlar cuma günü asla artı bildirim istemiyorum haberiniz olsun. sıkı tutun ve mutlaka eksi gelin.
Çok şükür.Yeni siparişe kadar rahatım.Sipariş az olduğunda sizinle daha fazla birlikte oluyorum.Bu da beni mutlu ediyor.
Ağrın falan var mı,zor oldu mu?
İlk gün çok ağrım vardı sonra hafifledi ama bugün başım çok ağrıyor hafiftende dönüyor başım niye böyle oldu anlamadım
Siparişlerin bereketli olsun canım ama seni çok özlüyorum gelemediğim zamanlarda
Narkoz aldın mı ondan olmuş olabilir.İlk gün çok ağrım vardı sonra hafifledi ama bugün başım çok ağrıyor hafiftende dönüyor başım niye böyle oldu anlamadım
Siparişlerin bereketli olsun canım ama seni çok özlüyorum gelemediğim zamanlarda
Hadi hayırlısıMerhaba, nasılsınız?
Kilo bildirimi yapamadım, telefonum bozulmuştu
Artıdayım ben cumaya göre. Haftasonu eşimin evde olması yaramıyor diyetime.
Yarın tekrar başlayacağım cumaya anca toparlarım.
Narkoz aldın mı ondan olmuş olabilir.
eve alma o zaman canım. iyi tatiller. tatilde tabiki yiyeceksin ama salma kendini kontrollü ye. önemli olan o. sabir kalsan o bile kâr sanaTeşekkür ederim. Yorum icin. Helva evde oldukça yiyorumbugün de sonuydu çok yedim . Akşam ı erken yedim. Şimdi açım. Yoldayım . Kayseri'ye gidiyoruz . Orda kesin diyet bozulur . Ama ben dikkat etmeye kararliyim bakalım
saol aylincim. bunu hepimiz biliyoruz gerçi ama önemli olan, istikrarlı şekilde uygulamakKısa ve öz ne güzel yazmışın cnm
Ben de bebek düşündüğüm zaman yaptırıcaktım.Narkozsuz yapıyoruz demişlerdi de o yüzden sordum.Korktum yaptırmamıştım.Narkoz aldım canım genel anestezili oldu histereskopi
İyi akşamlar cnm.İlk günden kendini bu kadar yorma,ameliyat oldun kolay değil ki.merhaba kızlar bugün biraz dışarıda yürüyüş yapayım dedim. aralarda oturup dinlendim falan ama yine de çok yordu beni. 15.00 gibi eve geldik ama hala kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?