- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
eve alma o zaman canım. iyi tatiller. tatilde tabiki yiyeceksin ama salma kendini kontrollü ye. önemli olan o. sabir kalsan o bile kâr sana
saol aylincim. bunu hepimiz biliyoruz gerçi ama önemli olan, istikrarlı şekilde uygulamak
İyi akşamlar cnm.İlk günden kendini bu kadar yorma,ameliyat oldun kolay değil ki.
Ben de bebek düşündüğüm zaman yaptırıcaktım.Narkozsuz yapıyoruz demişlerdi de o yüzden sordum.Korktum yaptırmamıştım.
yok zayıflama amaçlı yürüyüş değildi aylincim. hem hava almak içindi hem de kaslarım tembelleşmesin diyeydi. ama kısa yürüyüşler yetiyor.
Bn 93 kiloyum 2 çocuk annesi ve zayıflamak istiyorum artıkhoşgeldin canım. tanıyalım seni
Bn 93 kiloyum 2 çocuk annesi ve zayıflamak istiyorum artık
Bn 93 kiloyum 2 çocuk annesi ve zayıflamak istiyorum artık
hoşgeldiniz
afiyet olsun canımİyi günler menü bildirimi
Saat 8.00
2 dilim ekmek
Türk kahvesi
..
Saat.14.20
1 haşlanmış patates (tuzsuz)
2 kaşık bezelye
...
Saat 15.30
Meyve tabağı
1 tabak tavuk çorbası (tuzsuz)
1 haşlanmış patated
...
Saat 17.00
Yarım tabak tavuk çorbası
2 dilim ekmek
1 tavuk but
...
Su:2.4lt
Çok geçmiş olsun canımİlk gün çok ağrım vardı sonra hafifledi ama bugün başım çok ağrıyor hafiftende dönüyor başım niye böyle oldu anlamadım
Siparişlerin bereketli olsun canım ama seni çok özlüyorum gelemediğim zamanlarda
Hava almak içinse çok iyi yapmışsın fulyam.Hala kendime gelemedim deyince zayıflama amaçlı sandımyok zayıflama amaçlı yürüyüş değildi aylincim. hem hava almak içindi hem de kaslarım tembelleşmesin diyeydi. ama kısa yürüyüşler yetiyor.
Ok bilgi için tşk ederim saracım bilmiyordumOfis tipi yani tanı amaçlı yapılan histereskopide narkoza gerek yok canım ama tedavi için yapılan operatif histereskopide mecbur narkoz veriliyor
hoşgeldin canım, bol paylaşım, zayıflamaya azim ve kararlılık istiyoruz senden.Bn 93 kiloyum 2 çocuk annesi ve zayıflamak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?