Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Lonely single girl ve K Kimmik ,
Ilk önce doktoruma danıştım, yapabilirmiyim yapamazmıyım diye. Onay aldiktan sonra niyetleyerek başladım.
Başlamadan önceki akşam bağırsakları boşaltabilmek için 1 bardak suya 1 y.k. Ingiliz tuzu koyup içtim.
Sabah kalktığımdan itibaren her saat başı 1 bardak su içtim.
Sabah kahvaltı yerine yarım bardak meyva suyuna saf su ekleyip içtim.
Öğle ve Akşam yine aynı şekilde sulandırılmış meyva suyu içtim.
Diğer saatler hep saf su
2. Günden itibaren sabah kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ballı limonlu su, sonrası ilk günkü gibi.
Her 4 günde bir akşamları ingiliz tuzu.

Saat başı içtiğim suyu sade saf su içmedim, 2 litrelik sürahiye 1 salatalık, yarım limon ve bikaç dal nane yada maydanoz ekledim, doktorumun tavsiyesiyle.

Her sabah kalkıp şeker ve tansiyon ölçtüm ve haftada bir kan değerlerime baktırdım.

Niyetim 21 gün sonra bırakmaktı, doktorumuz Türkiye'de olduğu için 2 gün uzattım.

Toplamda 10,5 kilo verdim.
Amaç kilo vermenin yanında vücuduma sağlık verecek miydi.
Son gittiğim kontrolde doktor bile şaşırdı, iyi olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum dedi.
Troid ilacını yarıya düşürdü, hâlâ yarım içiyorum.
Kiloyu geri aldım malesef.
Evet kızlar, bu hiç kolay yapılacak bisey değil. Doktor kontrolü şart.
Hele çocuklular asla böyle biseye başlamasın.
Haftada bir 36 saat yada ayda bir 3 günlük olabilir.
Dayanması bana zor gelmedi, tabiki açlıktan içimin kıyıldığı, midemin sırtıma yapıştığı zamanlar oldu.
Küçük çocuğum, ağır işim olmadığı için yan geldim yattım.

Bitek kansızlığa faydası olmadı, onuda zaten doktor söylemişti.
Hepsini yazdım kızlar, merak ettiğiniz bişey olursa sorun söylerim

Aynen fulyacim. Sabit kalsam keske . Bi tanıdık dün bana aa 3. Mu gelio yoksa Die laf etti . Göbeğimi

Çok teşekkürlerrrr, çoğu hastalığa iyi geldiği kanıtlanmış zaten.hatta takip ettiğim bir fitness hocası var instagramda,ona sordum, o da evet hücre yenilenmesine yardımcı oluyor ama sağlıklı bir zayıflama yöntemi değil, en doğrusu kalori açığı bırakıp düzenli zYıflamaktır demişti

özlemişim senin bu konuşmalarını kaptanım

iyi aksamlar

menum:

kahvalti: 2 yumurtadan beyaz peynirli maydanozlu omlet, ceri domates, 2 yk lor peyniri, 2 zeytin, 1 dilim tahilli ekmek, cay

aksamustu: 1 granola bar, 1 fincan sutlu kahve, 1 cay

aksam: 1 kase bulgur pilavi, et sote , 1 top sade dondurma

1 saat pilates dersi yaptim , su yatana kadar 2.5 lt olur. bu saatten sonra anca bitki cayi icerim

ben bugün yine yorgun kalktım. anlamadım gitti. dünkü gezme pişman etti beni. kahvaltım normaldi ama öğlen misafir geldi. başım çatlıyordu çok gergindim. ve tabi dökülüyordum. onların yanında ayrı birşey yiyemedim. hazırlık da yoktu ve hemen ağrı kesici içmem gerekiyordu. derin dondurucudan çıkarttığımız sigara böreklerini pişirmiştik. ben de onlarda yedim. napalım bugün böyle oldu. yarın daha iyi olacak. kafaya takmadım moralimi bozmadım

sabah 10.45
1 yumurtadan pastırmalı omlet
1 kk dan az sakızlı beyaz peynir
1 kk dan az otlu peynir
domates salatalık
2 tk tahin pekmez
1 dilim tbe

öğlen 15.45
2 iri kayısı
2,5 bol peynirli sigara böreği

ara
karpuz

akşam 19.45
ton balıklı, kinoalı, sebzeli, yeşillikli salata

yatana kadar 1,5 lt su

az sonra 1 kupa karışık bitki çayı

Afiyet olsun canım 2.5 tane yemişsin çok değilki

Kızlar size bir sorum olacak bu haftaki detoks suyumda kavun kabuğu var bende az önce bir tane kavunu güzelce yıkayıp dilimledim kabuklarını da doğrayıp poşete koyup derin dondurucuya attım hergün çıkarıp suyuma ekleyecem sorum şu

Derin dondurucuya attım diye vitamin kaybı olmaz değilmi faydası eksilmez değilmi

Çünkü derin dondurucuya atmasam buzdolabına bile atsam bi kaç güne bozulur gibi geldi bilemedim sizin fikirleriniz nelerdir

bugün rahatsız olduğum ve 1 saat önceden haberli misafir geldiği için öğünlerimin saatleri de güzel olmadı. akşam geç yedim. öğlen geç yedim. neyse yoluna girer
20-25 dk önce 11 adet de kiraz yedim ek olarak menüye

o kadar göbek yoktur ki sende. 60 lardasın. bence abartmış o
Yok sonra bi sarıldı bakti dokundu. Hiim yok değilmiş dedi ya . Benim göbek yemek yiyince bi de regl haftası dolayısıyla çıkıo da . Ne bilim. Takmadim dedim ama .buraya yazacak kadar da takmisim

Afiyet olsun canım 2.5 tane yemişsin çok değilki
evet o kadardı.
yok olmaz. zaten kabuğu yemeyeceksin ki. suya atacaksın. sorun olmaz.

detoks suyunun tarifi nedir canım yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…