OYle Ya. Kendilerini gorsen tosbalaklar
aman boşver takılma.
OYle Ya. Kendilerini gorsen tosbalaklar
Menu bildirm yapamiyorm. Malum tatilde olunca DiYet takilinmio. Aslında belki bahane bu ama.. yöresel şeyler Vs. OlunCA bida bunları yiyemem bi kereden bişi olmaz diye diye . Burdan Kilo almadan donmeliuim
Bendeözlemişim senin bu konuşmalarını kaptanım
bendede aynı dert memlekette olunca olmuyor canım neyseki frenliyorumMenu bildirm yapamiyorm. Malum tatilde olunca DiYet takilinmio. Aslında belki bahane bu ama.. yöresel şeyler Vs. OlunCA bida bunları yiyemem bi kereden bişi olmaz diye diye . Burdan Kilo almadan donmeliuim
evet o kadardı.
yok olmaz. zaten kabuğu yemeyeceksin ki. suya atacaksın. sorun olmaz.
detoks suyunun tarifi nedir canım yazabilir misin?
Günaydın cnm,amin inşallahGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün olsun herşey güzel olsun kilolar gitsin enerji gelsin sağlık gelsin huzur hiç yakamızı bırakmasın
Aaaaaaa hoşgeldin canım özlettin kendini nasılsın neler yapıyorsun anlatsana
geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
Masaallah ya cok imrenerek okudum yazdiklarini. Mutlaka arınmışsındır tüm toksinlerden. Yediklerimizin ictiklerimizin cogunun gdolu oldugu malum, her sey binbir turlu zararli katkilar iceriyor, soluduğumuz hava bile temiz degil artik. Cok iyi yapmissin, iyi dayanmissin, tebrik ediyorum canı gönüldenLonely single girl ve K Kimmik ,
Ilk önce doktoruma danıştım, yapabilirmiyim yapamazmıyım diye. Onay aldiktan sonra niyetleyerek başladım.
Başlamadan önceki akşam bağırsakları boşaltabilmek için 1 bardak suya 1 y.k. Ingiliz tuzu koyup içtim.
Sabah kalktığımdan itibaren her saat başı 1 bardak su içtim.
Sabah kahvaltı yerine yarım bardak meyva suyuna saf su ekleyip içtim.
Öğle ve Akşam yine aynı şekilde sulandırılmış meyva suyu içtim.
Diğer saatler hep saf su
2. Günden itibaren sabah kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ballı limonlu su, sonrası ilk günkü gibi.
Her 4 günde bir akşamları ingiliz tuzu.
Saat başı içtiğim suyu sade saf su içmedim, 2 litrelik sürahiye 1 salatalık, yarım limon ve bikaç dal nane yada maydanoz ekledim, doktorumun tavsiyesiyle.
Her sabah kalkıp şeker ve tansiyon ölçtüm ve haftada bir kan değerlerime baktırdım.
Niyetim 21 gün sonra bırakmaktı, doktorumuz Türkiye'de olduğu için 2 gün uzattım.
Toplamda 10,5 kilo verdim.
Amaç kilo vermenin yanında vücuduma sağlık verecek miydi.
Son gittiğim kontrolde doktor bile şaşırdı, iyi olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum dedi.
Troid ilacını yarıya düşürdü, hâlâ yarım içiyorum.
Kiloyu geri aldım malesef.
Evet kızlar, bu hiç kolay yapılacak bisey değil. Doktor kontrolü şart.
Hele çocuklular asla böyle biseye başlamasın.
Haftada bir 36 saat yada ayda bir 3 günlük olabilir.
Dayanması bana zor gelmedi, tabiki açlıktan içimin kıyıldığı, midemin sırtıma yapıştığı zamanlar oldu.
Küçük çocuğum, ağır işim olmadığı için yan geldim yattım.
Bitek kansızlığa faydası olmadı, onuda zaten doktor söylemişti.
Hepsini yazdım kızlar, merak ettiğiniz bişey olursa sorun söylerim
İyi bari bugün az yürümüşsün cnm.Dündü galiba bayağı kötü olmuştun,kendine gelememiştinmerhaba kızlarbugün biraz dışarı çıktım. az yürüyüş yaptım. eve geldim birşeyler yedim. şimdi dinleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?