Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menu bildirm yapamiyorm. Malum tatilde olunca DiYet takilinmio. Aslında belki bahane bu ama.. yöresel şeyler Vs. OlunCA bida bunları yiyemem bi kereden bişi olmaz diye diye . Burdan Kilo almadan donmeliuim

sen şimdi kayseri mantısı da yersin bizsiz

Menu bildirm yapamiyorm. Malum tatilde olunca DiYet takilinmio. Aslında belki bahane bu ama.. yöresel şeyler Vs. OlunCA bida bunları yiyemem bi kereden bişi olmaz diye diye . Burdan Kilo almadan donmeliuim
bendede aynı dert memlekette olunca olmuyor canım neyseki frenliyorum

İyi akşamlar

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 küçük közlenmiş kapya biber

Ara
Bir avuç çiğ badem ve fındık
Şade Türk kahvesi

Akşam
Köfte ( sayı veremem baya yedim)
Mercimek çorbası
Fırın patates

Ara
2şer dilim armut ve şeftali

Şu: 1.5 lt
Spor 200 ip

Bu aralar motivasyon sorunu yaşıyorum. Bi ara çok iyiydi sporum ve diyetim ama kaçtı ipin ucu.

evet o kadardı.
yok olmaz. zaten kabuğu yemeyeceksin ki. suya atacaksın. sorun olmaz.

detoks suyunun tarifi nedir canım yazabilir misin?

Yazarım tabi canım bir bardak yeşil çay bir dilim kavun kabuğu (biraz etli olacak) bir kabuk tarçın bir tane karanfil 2 litre su hepsi bu kadar ben akşamdan yaptım bugün gün içi de içmeye çalışacam rengi açık çay gibi olmuş kokusu muhteşem ama tadını he üz bilmiyorum

geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

İşte bu kaptanım bu konuşmaların belki takımı kendine getirir

Masaallah ya cok imrenerek okudum yazdiklarini. Mutlaka arınmışsındır tüm toksinlerden. Yediklerimizin ictiklerimizin cogunun gdolu oldugu malum, her sey binbir turlu zararli katkilar iceriyor, soluduğumuz hava bile temiz degil artik. Cok iyi yapmissin, iyi dayanmissin, tebrik ediyorum canı gönülden

merhaba kızlar bugün biraz dışarı çıktım. az yürüyüş yaptım. eve geldim birşeyler yedim. şimdi dinleniyorum.
İyi bari bugün az yürümüşsün cnm.Dündü galiba bayağı kötü olmuştun,kendine gelememiştin

Ben de 1 saat 10 dk 6800 adım yürüdüm.Dünde 10 bin adım yürümüştüm.Bakalım yarına ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…