- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Estagfurullah ne kızması. Sadece artık menü yazmaya çekiniyorum ,senin gibi kendime zarar verdiğimi düşünenler illaki oluyor.. Ama aralıklı oruç falan umrumda değil aslında biliyon mu ablam,çünkü benim zaten sıkıntılarım var biliyorsun ,Bana kızma ne olur ama sen böyle yaparak hasta olacaksın diye korkuyorum sabahın köründe makarna yiyip sonra saatlerce aç kalıp sonra yine yiyorsun bu çok yanlış ama sen bilirsin yinede
bişey daha diyecem aralıklı oruç diyeti bu değil bu şekilde değil
Estagfurullah ne kızması. Sadece artık menü yazmaya çekiniyorum ,senin gibi kendime zarar verdiğimi düşünenler illaki oluyor.. Ama aralıklı oruç falan umrumda değil aslında biliyon mu ablam,çünkü benim zaten sıkıntılarım var biliyorsun ,
yemek yemezsem bağırsaklarım rahatlıyor. Zamanında az su ve bol kola içerek zaten mahvettim ( 10 küsür sene önce, 6 senedir kola içmiyorum ama işte)... Ne kadar az yemek o kadar huzurlu mutlu oluyorum. ( bu doktorun da demiş olduğu bir şey zaten dahiliye doktoru) sabahın köründe yemiş olmam tamamen benim kötü alışkanlığımdan kaynaklanıyor zamanla o da geçecek. Amacım kilo vermek değil aslında, öyle olsa zaten hızlı veririm amacım bağırsaklarım düzgğn çalışarak günümğ güzel yaşamak. Senin yaptığın gibi 6 öğün beslenmeyi de denedim ama aç olmadığım halde yemek yemek yordu beni ... Sıkıntı yok ben çok memnunum ne açım ne bir şey.. Az önce dışarıda gezerken oğlanla 1 mısır yedim 1 bardak çay içtim. Öyle ketojenik falan beslenmiyorum yani.katı değilim rahatım
Günaydın cnmGünaydın kızlar hepimize mutlu bir hafta diliyorum umutların hiç tükenmediği müjdelerin havada uçuştuğu bir hafta olsun
Ooo maşallah saracım tebrik ederim.Bu hafta kesin listedesin inşallah
Ooo maşallah saracım tebrik ederim.Bu hafta kesin listedesin inşallah
oy canim benim memleketteyim daha bayrama yakın gidecem edirneye
çok güzel eksi canımİlk kilo bildirimi benden gelsin
Cuma günü : 79.5
Bugün : 79.0
Fark : - 500 gr
moni
fazla değil aylincim. gider bu
halledersin canımgünaydın kızlar kilom 75 yine maalesef +cumaya hallederim inşallah
çok güzel eksi tebriklerGunaydinlar herkese iyi haftalar☺
Kilom
Cuma:72.7
Bugun :72
Fark:-700 gr
halledersin canım. pideyi az ye amaCuma 66,2
Bugün 66,6
+400 grsen de
Gecen Pazartesi: 54,2
Cuma: 54,4
Bugün: 54,0 kg
Fark: -0,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?