Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Estagfurullah ne kızması. Sadece artık menü yazmaya çekiniyorum ,senin gibi kendime zarar verdiğimi düşünenler illaki oluyor.. Ama aralıklı oruç falan umrumda değil aslında biliyon mu ablam,çünkü benim zaten sıkıntılarım var biliyorsun ,
yemek yemezsem bağırsaklarım rahatlıyor. Zamanında az su ve bol kola içerek zaten mahvettim ( 10 küsür sene önce, 6 senedir kola içmiyorum ama işte)... Ne kadar az yemek o kadar huzurlu mutlu oluyorum. ( bu doktorun da demiş olduğu bir şey zaten dahiliye doktoru) sabahın köründe yemiş olmam tamamen benim kötü alışkanlığımdan kaynaklanıyor zamanla o da geçecek. Amacım kilo vermek değil aslında, öyle olsa zaten hızlı veririm amacım bağırsaklarım düzgğn çalışarak günümğ güzel yaşamak. Senin yaptığın gibi 6 öğün beslenmeyi de denedim ama aç olmadığım halde yemek yemek yordu beni ... Sıkıntı yok ben çok memnunum ne açım ne bir şey.. Az önce dışarıda gezerken oğlanla 1 mısır yedim 1 bardak çay içtim. Öyle ketojenik falan beslenmiyorum yani.katı değilim rahatım

Sen böyle iyi ve rahatsan sorun yok herkes vücudunu en iyi kendi bilir bildiğin gibi devam et inşallah sağlığına da huzurunada kavuşursun canım

İlk kilo bildirimi benden gelsin

Cuma günü : 79.5
Bugün : 79.0
Fark : - 500 gr

moni
çok güzel eksi canım
İkinci bildirimde benden gelsin o zaman
Cuma : 71.5
Bugün : 71.8

moni
fazla değil aylincim. gider bu
günaydın kızlar kilom 75 yine maalesef +cumaya hallederim inşallah
halledersin canım
Gunaydinlar herkese iyi haftalar☺

Kilom

Cuma:72.7
Bugun :72

Fark:-700 gr
çok güzel eksi tebrikler
Cuma 66,2
Bugün 66,6

+400 grsen de
halledersin canım. pideyi az ye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…