Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

mutlu pazarlar herkese
Sağol cnm.Ama ben bugün mutsuzum biraz.Çünkü yaramazlık yaptım.Konyanın düğün yemekleri vardır.Belki her yerde vardır bilmiyorum.Burda pilava gittik,pilav var derler.Ama sadece pilav yoktur tabii.Yoğurt çorbası,bamya yemeği.pirinç pilavo üstü kavurma,zerde (sütlacın suyla yapılanı) ve irmik helvası.Ve ben bugün pilava gittim hepsinden yedim

bence mutsuz olma. 70 li kilolarda haftada 3-4 kilo vermen için aç gezmiş olman lazım. bence bugünkü bunun patlamasıydı. afiyet olsun. akşama salatayla ya da salata ve az çorbayla kapatabilirsin günü. ya da yoğurt ve meyveyle. sıkıntı yok bence. vücudun ihtiyacı varmış yemişsin. yediklerini unutup devam et. mutsuz da olma
Ooo idealı haa süpersin.Ben bu hafta artı gelmem Allahın izniyle ama sabit mi olurum eksi mi geliriö bilmiyorum artık
cumaya kadar 4,5 gün var. zorlama kendini vücut ne yapacağını bilir

Afiyet olsun canım

Bende sini kebabını fırına verdim çorbamda pişmek üzere şimdide evimi temizleyecem

saol canım sana da afiyet olsun kolay gelsin 2 gündür tavuk ve bulgur pilavı aşeriyorum. dün yapacaktım vazgeçtim eti yaptım ama aklımdan da çıkmadı. bugüne nasipmiş

Doğru diyorsun canım vücut ne yapacağını bilir.Buraya geleli 3 hafta oldu.İlk hafta 3 kg,2.hafta 0.6,bu hafta yine 3 kg verdim.Ama gerçekten aç gezmedim,salatalık,yumurta,yoğurt vs tok tutan ve cal siz şeyler yemeye çalıştım.Haa acıktığım olmuyor mu tabii ki de oluyor.Aç yattığımı çok bilirim.Ama meta hızlı ve aşırı hareketli olunca bide hergün 8-10 bin adım yürüyüş yapınca tıkır tıkır gidiyor sanırım.Bi de çörekotu ve keten tohumu yağı beni gerçekten tok tutuyor.Estetiğe kadar 60 kilo olmam lazım.

Sende güzel,dengeli ve sağlıklı menülerinle süper başladın fulyacım maşallah arkadaşıma

saol canım
ama bak işte çok aç yatmak, sürekli kalorisi düşük bu besinlerden tüketmek vücudu memnun etmiyor. salatalık, meyve, yoğurt, sebze.... plânlı olarak protein aldın mı mesela ? yumurta, peynir, et, tavuk, balık, baklagil bunlardan sistemli bir şekilde beslenmene eklemezsen tatmin hissin oluşmaz. üstelik verdiğin kilo da çoğunlukla kastan olur yağdan az olur. bir de böyle patlama yaşarsın. güzel kilo verdin kabul ediyorum ama bence senin kilonda haftalık 3 kilo fazla. kastan gittiğini düşünüyorum. sen azimlisin, kararlısın yine kilo verirsin. hızlı kilo vermeye çalışma bence.
afiyet olsun. öğlen karbo olmuş ama akşam toparlamışsın.

kahvaltı 13.15
meyveli cevizli yüksek proteinli sütle hazırlanmış teff lapası

ara 16.00
1 wasa
2 yk domatesli keçi peyniri salatası (az zeytinyağı vardı)
1 kupa karışık bitki çayı

akşam 19.00
1 tavuk but
5 yk bulgur pilavı
sebzeli yeşillikli salata

yatana kadar 2 lt su

akşam 1 kupa karışık bitki çayı içerim.

akşam biraz bulgur pilavı kaçtı. 2-3 kaşık yeterdi halbuki. yarın hemen telafi

Son düzenleme:

afiyet olsun. makarnadan vazgeçsen tıkır gidecek

Mutsuz olma canım insanız robot değiliz günlerdir yarı aç geziyorsun çok çalışıp yoruluyorsun bugünkü yeme isteğin bundan ve bu yediklerim artı kilo olmaz emin ol yediklerin afiyet şifa olsun yarın yeniden kaldığımız yerden devam

Kelimesi kelimesine katılıyorum canım

Bana kızma ne olur ama sen böyle yaparak hasta olacaksın diye korkuyorum sabahın köründe makarna yiyip sonra saatlerce aç kalıp sonra yine yiyorsun bu çok yanlış ama sen bilirsin yinede

bişey daha diyecem aralıklı oruç diyeti bu değil bu şekilde değil

Afiyet olsun canım o kadar aşermişsin iki kaşık fazla yemenle bişey olmaz

Bende menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık
Peynir
İki tane ceviz
Bir dilim ekmek
Bir fincan şekersiz yeşil çay

Öğle
Bir kase nohutlu yeşil mercimekli çorba
Yeşil soğan

Ara
Bir fincan kiraz sapı çayı
Üç tane hurma
Bir kare bitter çikolata

Akşam
Bir tabak sini kebabı
Yeşil soğan
Bir tane salatalık

Su 3.5 litre spor dip köşe ev temizliği

moni

İyi geceler

Menü yazmayınca kaçıyor işin ucu

Kahvaltı
Menemen
Yarım pide ekmeği
Domates, peynir, salatalık

Akşam
Fırında tavuk kanat
Közlenmiş patlıcan salatası
Sarımsaklı yoğurt

Ara
3 kare bitter çikolata

Su: 2lt
Spor neyin yok.

Haftasonu kahvaltıları haricinde eve ekmek almıyoruz biz. Bugün de kızımla ben uyurken eşim evin yanındaki fırından sıcak pide ekmekler almış, kahvaltıyı hazırlamış. Saldırdım resmen ben de
Tartının vaziyeti de hiç iyi değil bu günlerde
Bir hafta verdiğimden fazlasını şu haftasonu kahvaltılarında alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…