- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Sende gelince,arkadaşlarda çaba harcıyor zaten,dereceli günler geliyor bence.Hatta bu sefer 1. oluruz inşallah saracımMalesef canım o günler yalan oldu ama senin gelmenle yine dereceli günlerimiz başladı
Sağol cnm.Ama ben bugün mutsuzum biraz.Çünkü yaramazlık yaptım.Konyanın düğün yemekleri vardır.Belki her yerde vardır bilmiyorum.Burda pilava gittik,pilav var derler.Ama sadece pilav yoktur tabii.Yoğurt çorbası,bamya yemeği.pirinç pilavo üstü kavurma,zerde (sütlacın suyla yapılanı) ve irmik helvası.Ve ben bugün pilava gittim hepsinden yedimmutlu pazarlar herkese
Ooo idealı haa süpersin.Ben bu hafta artı gelmem Allahın izniyle ama sabit mi olurum eksi mi geliriö bilmiyorum artıkNe güzell
bence mutsuz olma. 70 li kilolarda haftada 3-4 kilo vermen için aç gezmiş olman lazım. bence bugünkü bunun patlamasıydı. afiyet olsun. akşama salatayla ya da salata ve az çorbayla kapatabilirsin günü. ya da yoğurt ve meyveyle. sıkıntı yok bence. vücudun ihtiyacı varmış yemişsin. yediklerini unutup devam et. mutsuz da olmaSağol cnm.Ama ben bugün mutsuzum biraz.Çünkü yaramazlık yaptım.Konyanın düğün yemekleri vardır.Belki her yerde vardır bilmiyorum.Burda pilava gittik,pilav var derler.Ama sadece pilav yoktur tabii.Yoğurt çorbası,bamya yemeği.pirinç pilavo üstü kavurma,zerde (sütlacın suyla yapılanı) ve irmik helvası.Ve ben bugün pilava gittim hepsinden yedim
cumaya kadar 4,5 gün var. zorlama kendini vücut ne yapacağını bilirOoo idealı haa süpersin.Ben bu hafta artı gelmem Allahın izniyle ama sabit mi olurum eksi mi geliriö bilmiyorum artık
Afiyet olsun canım
Bende sini kebabını fırına verdim çorbamda pişmek üzere şimdide evimi temizleyecem
Doğru diyorsun canım vücut ne yapacağını bilir.Buraya geleli 3 hafta oldu.İlk hafta 3 kg,2.hafta 0.6,bu hafta yine 3 kg verdim.Ama gerçekten aç gezmedim,salatalık,yumurta,yoğurt vs tok tutan ve cal siz şeyler yemeye çalıştım.Haa acıktığım olmuyor mu tabii ki de oluyor.Aç yattığımı çok bilirim.Ama meta hızlı ve aşırı hareketli olunca bide hergün 8-10 bin adım yürüyüş yapınca tıkır tıkır gidiyor sanırım.Bi de çörekotu ve keten tohumu yağı beni gerçekten tok tutuyor.Estetiğe kadar 60 kilo olmam lazım.bence mutsuz olma. 70 li kilolarda haftada 3-4 kilo vermen için aç gezmiş olman lazım. bence bugünkü bunun patlamasıydı. afiyet olsun. akşama salatayla ya da salata ve az çorbayla kapatabilirsin günü. ya da yoğurt ve meyveyle. sıkıntı yok bence. vücudun ihtiyacı varmış yemişsin. yediklerini unutup devam et. mutsuz da olma
cumaya kadar 4,5 gün var. zorlama kendini vücut ne yapacağını bilir
saol canımDoğru diyorsun canım vücut ne yapacağını bilir.Buraya geleli 3 hafta oldu.İlk hafta 3 kg,2.hafta 0.6,bu hafta yine 3 kg verdim.Ama gerçekten aç gezmedim,salatalık,yumurta,yoğurt vs tok tutan ve cal siz şeyler yemeye çalıştım.Haa acıktığım olmuyor mu tabii ki de oluyor.Aç yattığımı çok bilirim.Ama meta hızlı ve aşırı hareketli olunca bide hergün 8-10 bin adım yürüyüş yapınca tıkır tıkır gidiyor sanırım.Bi de çörekotu ve keten tohumu yağı beni gerçekten tok tutuyor.Estetiğe kadar 60 kilo olmam lazım.
Sende güzel,dengeli ve sağlıklı menülerinle süper başladın fulyacım maşallah arkadaşıma
afiyet olsun. öğlen karbo olmuş ama akşam toparlamışsın.Merhabalar
Menum
Kahvalti: 2 yumurtadan beyaz peynirli maydanozlu omlet, domates salatalik, 1 kasik bal, 1 dilim kepek ekmegi, cay
Ogle: turk kahvesi, 5 tane zeytinyagli sarma, 1 haslanmis misir
Aksam: etli guvec yemegi 1 porsiyon, 1 bardak ayran, yemekten sonra sutlu kahve
Su yatana kadar 2 lt olur
Selam
menüyü kapattım yazayım
10 saat sonunda
Sabah 04.30
Yarım tabak makarna
(Açlıktan değil tamamen eski alışkanlık)
.....
11 saat sonra
Saat 15.30 -- 18.00
10 pancar sarma
3 kaşık şehriye çorbası
Karpuz
Türk kahvesi
....
Su: 2.4 lt
Spor henüz yok
Sağol cnm.Ama ben bugün mutsuzum biraz.Çünkü yaramazlık yaptım.Konyanın düğün yemekleri vardır.Belki her yerde vardır bilmiyorum.Burda pilava gittik,pilav var derler.Ama sadece pilav yoktur tabii.Yoğurt çorbası,bamya yemeği.pirinç pilavo üstü kavurma,zerde (sütlacın suyla yapılanı) ve irmik helvası.Ve ben bugün pilava gittim hepsinden yedim
bence mutsuz olma. 70 li kilolarda haftada 3-4 kilo vermen için aç gezmiş olman lazım. bence bugünkü bunun patlamasıydı. afiyet olsun. akşama salatayla ya da salata ve az çorbayla kapatabilirsin günü. ya da yoğurt ve meyveyle. sıkıntı yok bence. vücudun ihtiyacı varmış yemişsin. yediklerini unutup devam et. mutsuz da olma
cumaya kadar 4,5 gün var. zorlama kendini vücut ne yapacağını bilir
Selam
menüyü kapattım yazayım
10 saat sonunda
Sabah 04.30
Yarım tabak makarna
(Açlıktan değil tamamen eski alışkanlık)
.....
11 saat sonra
Saat 15.30 -- 18.00
10 pancar sarma
3 kaşık şehriye çorbası
Karpuz
Türk kahvesi
....
Su: 2.4 lt
Spor henüz yok
kahvaltı 13.15
meyveli cevizli yüksek proteinli sütle hazırlanmış teff lapası
ara 16.00
1 wasa
2 yk domatesli keçi peyniri salatası (az zeytinyağı vardı)
1 kupa karışık bitki çayı
akşam 19.00
1 tavuk but
5 yk bulgur pilavı
sebzeli yeşillikli salata
yatana kadar 2 lt su
akşam 1 kupa karışık bitki çayı içerim.
akşam biraz bulgur pilavı kaçtı. 2-3 kaşık yeterdi halbuki. yarın hemen telafi
evet çok canım istemişti tabağa ekledim yeniden. neyse moralimi bozmadım. devam....Afiyet olsun canım o kadar aşermişsin iki kaşık fazla yemenle bişey olmaz
Hehehee vazgeçtim ya üç günde bir ..aramıyorum bile, öylesine, baya bi azalttım buna da şükür .halbuki her gün pişiyorafiyet olsun. makarnadan vazgeçsen tıkır gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?