çok güzel eksi canım
fazla değil aylincim. gider bu
halledersin canım
çok güzel eksi tebrikler
halledersin canım. pideyi az ye ama
Tesekkur ederim. Ben de cok mutlu oldum. :)çok güzel. tebrikler canım
Tebrikler.Cuma: 72.9
Bugğn : 72.7
Fark : - 200 gr
Ooo cok cok iyi 1 kg ya yakin vermissin nerdeyse maaaallah.Gunaydinlar herkese iyi haftalar☺
Kilom
Cuma:72.7
Bugun :72
Fark:-700 gr
Oooh eşini tebrik ederim, epey güzel bir jest.İyi geceler
Menü yazmayınca kaçıyor işin ucu
Kahvaltı
Menemen
Yarım pide ekmeği ✖
Domates, peynir, salatalık
Akşam
Fırında tavuk kanat
Közlenmiş patlıcan salatası
Sarımsaklı yoğurt
Ara
3 kare bitter çikolata
Su: 2lt
Spor neyin yok.
Haftasonu kahvaltıları haricinde eve ekmek almıyoruz biz. Bugün de kızımla ben uyurken eşim evin yanındaki fırından sıcak pide ekmekler almış, kahvaltıyı hazırlamış. Saldırdım resmen ben de
Tartının vaziyeti de hiç iyi değil bu günlerde
Bir hafta verdiğimden fazlasını şu haftasonu kahvaltılarında alıyorum.
Daha çok gidecek inşallah :))1 paket yağ gitmiş
Aslinda az öğün yemekten ziyade yediginde zararli seyler yiyor olman insanlari sasirtiyor bence. Mesela az once demissin misir yedim diye, gdosuz misir nerdeyse yok deniyor artik. Bagirsaklarimiz icin prebiyotik ve probiyotik gidalara onem vermemiz lazim.Estagfurullah ne kızması. Sadece artık menü yazmaya çekiniyorum ,senin gibi kendime zarar verdiğimi düşünenler illaki oluyor.. Ama aralıklı oruç falan umrumda değil aslında biliyon mu ablam,çünkü benim zaten sıkıntılarım var biliyorsun ,
yemek yemezsem bağırsaklarım rahatlıyor. Zamanında az su ve bol kola içerek zaten mahvettim ( 10 küsür sene önce, 6 senedir kola içmiyorum ama işte)... Ne kadar az yemek o kadar huzurlu mutlu oluyorum. ( bu doktorun da demiş olduğu bir şey zaten dahiliye doktoru) sabahın köründe yemiş olmam tamamen benim kötü alışkanlığımdan kaynaklanıyor zamanla o da geçecek. Amacım kilo vermek değil aslında, öyle olsa zaten hızlı veririm amacım bağırsaklarım düzgğn çalışarak günümğ güzel yaşamak. Senin yaptığın gibi 6 öğün beslenmeyi de denedim ama aç olmadığım halde yemek yemek yordu beni ... Sıkıntı yok ben çok memnunum ne açım ne bir şey.. Az önce dışarıda gezerken oğlanla 1 mısır yedim 1 bardak çay içtim. Öyle ketojenik falan beslenmiyorum yani.katı değilim rahatım
Henüz sağlıklı beslenmek için şartlar müsait değil. Dışarı çıkınca yiyebildiği tek şey mısır ve ekmek. Anne sen de ye dedi ben de yedim. Durum bundan ibaretAslinda az öğün yemekten ziyade yediginde zararli seyler yiyor olman insanlari sasirtiyor bence. Mesela az once demissin misir yedim diye, gdosuz misir nerdeyse yok deniyor artik. Bagirsaklarimiz icin prebiyotik ve probiyotik gidalara onem vermemiz lazim.
Tşk ederim cnm kaptanım benimözellikle listede olan hatunlar kilo almış görünüyorsunuzcumaya güzel eksiler bekliyorum ona göre kaçamak yok
Aylin42Konya sana demiyorum kuzum, onca verilen kilodan sonra duraklaması ve az gitmesi çok normal
Cumaya hepimiz hallederiz inşallah cnm benimTeşekkür ederim canım benim
Bencede maşallah arkadaşımaOoo cok cok iyi 1 kg ya yakin vermissin nerdeyse maaaallah.
Ooo cok cok iyi 1 kg ya yakin vermissin nerdeyse maaaallah.
Bencede maşallah arkadaşıma
Bireysel derece geliyor inşallah sana güveniyorum
Kocamı da diyete sokmam şart oldu. Çalışma saatleri de değişti artık eskisi gibi if falan deneyemeyeceğim bari sağlıklı öğünler yapalım.çok güzel eksi canım
fazla değil aylincim. gider bu
halledersin canım
çok güzel eksi tebrikler
halledersin canım. pideyi az ye ama
TeşekkürlerOooh eşini tebrik ederim, epey güzel bir jest.
Henüz sağlıklı beslenmek için şartlar müsait değil. Dışarı çıkınca yiyebildiği tek şey mısır ve ekmek. Anne sen de ye dedi ben de yedim. Durum bundan ibaret
O yazdıkların hepsi Allah korusun anafilaksi sebebi , ben şu ana kadar hiç denemedim , kuru incir kayısı falan yediğim oldu onlara bile vermişti tepkiyi , kendisine denemedim , zamanı gelince yer inşallah, şu an gelişimi gayet güzelcanım kuru yemiş çeşitlerini de mi yiyemiyor? mesela fındık, badem, ceviz, fıstık (bu belki olmayabilir alerjik çünkü), leblebi, hurma, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, kuru incir, cevizli falan üzüm pestili, cevizli sucuk vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?