Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oooh eşini tebrik ederim, epey güzel bir jest.

Aslinda az öğün yemekten ziyade yediginde zararli seyler yiyor olman insanlari sasirtiyor bence. Mesela az once demissin misir yedim diye, gdosuz misir nerdeyse yok deniyor artik. Bagirsaklarimiz icin prebiyotik ve probiyotik gidalara onem vermemiz lazim.

Henüz sağlıklı beslenmek için şartlar müsait değil. Dışarı çıkınca yiyebildiği tek şey mısır ve ekmek. Anne sen de ye dedi ben de yedim. Durum bundan ibaret

Tşk ederim cnm kaptanım benim Cumaya artı olmam Allahın izniyle buna emin ol cnm.Burdaysak ve özellikle listedeysek takıma olan sorumluluklarımızı bilmemiz gerekiyor.Kilo veren arkadaşlarımızın hakkını yememek gerekir.Emek var sonuçta

çok güzel eksi canım
fazla değil aylincim. gider bu
halledersin canım
çok güzel eksi tebrikler

halledersin canım. pideyi az ye ama
Kocamı da diyete sokmam şart oldu. Çalışma saatleri de değişti artık eskisi gibi if falan deneyemeyeceğim bari sağlıklı öğünler yapalım.
Teşekkür ederim desteğin için
Oooh eşini tebrik ederim, epey güzel bir jest.
Teşekkürler

Henüz sağlıklı beslenmek için şartlar müsait değil. Dışarı çıkınca yiyebildiği tek şey mısır ve ekmek. Anne sen de ye dedi ben de yedim. Durum bundan ibaret

canım kuru yemiş çeşitlerini de mi yiyemiyor? mesela fındık, badem, ceviz, fıstık (bu belki olmayabilir alerjik çünkü), leblebi, hurma, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, kuru incir, cevizli falan üzüm pestili, cevizli sucuk vs.

O yazdıkların hepsi Allah korusun anafilaksi sebebi , ben şu ana kadar hiç denemedim , kuru incir kayısı falan yediğim oldu onlara bile vermişti tepkiyi , kendisine denemedim , zamanı gelince yer inşallah, şu an gelişimi gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…