Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Harikasin

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık ve domates
Bir tutam maydanoz
Kırmızı ve yeşil biber
Bir dilim etimek
İki tane ceviz
Üç tane zeytin
Bir fincan şekersiz yeşil çay

Ara
Bir fincan kiraz sapı çayı
Üç tane hurma
7 tane çiğ badem

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim sini kebabı
Salata

Ara
Bir yeşil elma
Bir fincan tarçınlı süt

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Soğan salatası

Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie

moni

Iyi aksamlar

Bugun biraz kacamakli bir gun oldu, regl tarihim yaklasti ondan belkide.. esimde is seyahatine cikti bende saldim sanki .

Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmegi, yarim avokado, ceri domates salatalik, filtre kahve

Ogle: bugdayli ton balikli salata

Ara: 1 yesil elma, 1 kasik fistik ezmesi, turk kahvesi

Aksam: cin corbasi (), sebzeli noodle (yarim porsiyonunu yedim) evde tavuk yaptim biraz ondan yedim. Cikolata yedim

Yarin pilates dersi falan toparlicam insallah.

Bugün bende menümü yszayım.Peynir ve yumurta olmazım.Ama işim çoktu ve yemeye zamanım olmadı.

Sabah : 1 hşl yumurta
1/2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Ara : 1 hşl yumurta

Öğle : 3-4 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt

Ara : 6 tane orta boy az şekerli kayısı
7 tane fındık

Akşam yemicem sanırım karnım hala çok tok çünkü
Spor :
1:15 dk yürüyüş
sara ve fulya ne dicekler bakalım

İyi akşamlar

Kahvaltı
1 dilim füme
1 dilim salam
Domates peynir
10gr tereyağ ve bir çok bal
2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin

Ara
1 şade buzlu kahve
1 dilim pasta

Akşam
Kızıma 1 yk pirinç ile pilav yapmıştım. Ondan kalanları yedim. (1 dilim havuç, biber ve tavuk içerir)

Su: 1lt
Spor: 8500 adım.

çok güzel ve besleyici bir menü saracım. afiyet olsun
maşallah sipariş çeşidin çokmuş. bunları yaptığını bilmiyordum
İki gündür çok acıkıyorum ben niye bilmiyorum önceleri böyle olmazdı
Menünde güzel,tot tutan besinler de var aslında ama bilmiyorum ki neden saracım.Hiçbir fikrim yok
kızlar ben de dün akşamdan bu yana çok acıkıyorum. tatlı ve hamurişi istiyor canım. bugün kaçamak yaptım ama tabi yine moralimi bozmayacağım. ama nedenini de anlamadım. reglime çok var. eğer düzen şaştıysa bilemem. ben de reglden 1 hafta önce iştah artışı başlar. yarınki menümü iyi ayarlamam gerek. olmazsa ben de ara öğün yaparım. daha ilk haftadan bu ne yaa
afiyet olsun canım cin çorbası ne ben korkarım

afiyet olsun aylincim. çok şükür sonunda menünü gördük menünde cıss yok. ama ben olsaydım kahvaltıya peynir ve 1-2 zeytin domates yeşillik eklerdim. aradaki yumurtayı yemezdim. akşam az da olsa birşey ye. akşam öğünlerini evet sağlıklı yap az yap ama sakın atlama. akşam öğünlerinin atlanması vücudu olumsuz etkilermiş.
bence pasta ekstra olmuş zaten farkındasın. balı 1 tk ile sınırlasaydın iyiydi. sabahki ekmek de 1 dilim tahıllı yeterdi bence. afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…