- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Harikasinaklımdan geçti de sonra vazgeçtim. kabuk tarçın çayı içiyorum şimdi. zaten pazartesi tartım artı çıktı. dikkat edeyim. ilk haftadan fire vermeyeyim. su falan içerim idare ederim. nefsime sahip çıkmam gerek sara. yoksa devamı geliyor.
Menünde güzel,tot tutan besinler de var aslında ama bilmiyorum ki neden saracım.Hiçbir fikrim yokİki gündür çok acıkıyorum ben niye bilmiyorum önceleri böyle olmazdı
çok güzel ve besleyici bir menü saracım. afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir salatalık ve domates
Bir tutam maydanoz
Kırmızı ve yeşil biber
Bir dilim etimek
İki tane ceviz
Üç tane zeytin
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Ara
Bir fincan kiraz sapı çayı
Üç tane hurma
7 tane çiğ badem
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim sini kebabı
Salata
Ara
Bir yeşil elma
Bir fincan tarçınlı süt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Soğan salatası
Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie
moni
maşallah sipariş çeşidin çokmuş. bunları yaptığını bilmiyordumBende 1 saat 15 dk yürüdüm geldim mantı yapıyorum.Dereotlu puaça,çikolatalı kestane şekeri ve fıstıklı krokan siparişim var ama hiiiçç canım yapmak istemiyor.2 aydır yapmıyorum soğumuşum herhalde.
Sabah 3:45 de uyandım hala ayaktayım.
İki gündür çok acıkıyorum ben niye bilmiyorum önceleri böyle olmazdı
kızlar ben de dün akşamdan bu yana çok acıkıyorum. tatlı ve hamurişi istiyor canım. bugün kaçamak yaptım ama tabi yine moralimi bozmayacağım. ama nedenini de anlamadım. reglime çok var. eğer düzen şaştıysa bilemem. ben de reglden 1 hafta önce iştah artışı başlar. yarınki menümü iyi ayarlamam gerek. olmazsa ben de ara öğün yaparım. daha ilk haftadan bu ne yaaMenünde güzel,tot tutan besinler de var aslında ama bilmiyorum ki neden saracım.Hiçbir fikrim yok
afiyet olsun canım cin çorbası neIyi aksamlar
Bugun biraz kacamakli bir gun oldu, regl tarihim yaklasti ondan belkide.. esimde is seyahatine cikti bende saldim sanki .
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim kepek ekmegi, yarim avokado, ceri domates salatalik, filtre kahve
Ogle: bugdayli ton balikli salata
Ara: 1 yesil elma, 1 kasik fistik ezmesi, turk kahvesi
Aksam: cin corbasi (), sebzeli noodle (yarim porsiyonunu yedim) evde tavuk yaptim biraz ondan yedim. Cikolata yedim
Yarin pilates dersi falan toparlicam insallah.
Bende 1 saat 15 dk yürüdüm geldim mantı yapıyorum.Dereotlu puaça,çikolatalı kestane şekeri ve fıstıklı krokan siparişim var ama hiiiçç canım yapmak istemiyor.2 aydır yapmıyorum soğumuşum herhalde.
Sabah 3:45 de uyandım hala ayaktayım.
çok güzel ve besleyici bir menü saracım. afiyet olsun
maşallah sipariş çeşidin çokmuş. bunları yaptığını bilmiyordum
kızlar ben de dün akşamdan bu yana çok acıkıyorum. tatlı ve hamurişi istiyor canım. bugün kaçamak yaptım ama tabi yine moralimi bozmayacağım. ama nedenini de anlamadım. reglime çok var. eğer düzen şaştıysa bilemem. ben de reglden 1 hafta önce iştah artışı başlar. yarınki menümü iyi ayarlamam gerek. olmazsa ben de ara öğün yaparım. daha ilk haftadan bu ne yaa
afiyet olsun canım cin çorbası neben korkarım
afiyet olsun aylincim. çok şükür sonunda menünü gördükBugün bende menümü yszayım.Peynir ve yumurta olmazım.Ama işim çoktu ve yemeye zamanım olmadı.
Sabah : 1 hşl yumurta
1/2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ara : 1 hşl yumurta
Öğle : 3-4 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara : 6 tane orta boy az şekerli kayısı
7 tane fındık
Akşam yemicem sanırım karnım hala çok tok çünkü
Spor :
1:15 dk yürüyüş
sara ve fulya ne dicekler bakalım
bence pasta ekstra olmuş zaten farkındasın. balı 1 tk ile sınırlasaydın iyiydi. sabahki ekmek de 1 dilim tahıllı yeterdi bence. afiyet olsun canım.İyi akşamlar
Kahvaltı
1 dilim füme
1 dilim salam
Domates peynir
10gr tereyağ ve bir çok bal
2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
Ara
1 şade buzlu kahve
1 dilim pasta ✖
Akşam
Kızıma 1 yk pirinç ile pilav yapmıştım. Ondan kalanları yedim. (1 dilim havuç, biber ve tavuk içerir)
Su: 1lt
Spor: 8500 adım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?