Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

afiyet olsun canım.

öğlen 12.20
ince lavaştan cağ döner dürüm

ara 15.15
1 küçük muz
12-13 adet vişne
1,5 tk tahin
75 mlt kadar az yağlı süt

ara 17.00
1,5 parça çiçek ekmek
1 tk tahin pekmez
2 dilim pastırma
1 kk peynir
az miktar leblebi

akşam 19.00
2 köfte
1 servis kaşığı zeytinyağlı bamya
1/2 parça çiçek ekmek
salata

ara 21.00
5-6 dilim kavun

yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa tarçın çayı ve 1 kupa zencefilli bitki çayı

dışarıda biraz yürüdüm.

Sende bugun acikmissin sanirimm benim gibi☺
Afiyet olsunn

Benimde oyle oldu valla, yarin dikkat edelim o zaman onune gecebiliriz.
Ben yarin kabak yapayim diyorum aksama odem atiyo hafif oluyo.

ben böyle durumlarda proteini tercih ediyorum. iştahımı bayağı bi etkiliyor. saf sebzeyle tövbe Allah doymuyorum. mücver olabilir ama

Menünde güzel,tot tutan besinler de var aslında ama bilmiyorum ki neden saracım.Hiçbir fikrim yok

Bende bilmiyorum canım iki gündür böyleyim halbuki eskidende böyle yerdim hatta daha az ama acıkmazdım fizik tedaviden geldikten sonra hiç yememiş kadar acıkıyorum kaçamak yapmadım ama şimdi dibek kahvesi yapacam yanında bi kare bitter çikolata yiyebilirim

Afiyet olsun canım ama akşamda yemelisin gün içinde çok az yemişsin çok yoruluyorsun güçten düşersin sonra Allah korusun

Afiyet olsun canım menün güzel ama sadece ekmekler fazla kaçmış oda bugünün nazarı olsun

Senin mesajını okuyunca farkettim ben 1çk bal yazmıştım aslında telefon değiştirmiş onu bir çok olarak
Bütün gün dışardaydık, kızımın doktor kontrolü vardı il dışında hastane De.
Fazlaları bir nebze dengelemesi için akşam yemeğini es geçtim ama şuan çok çok aç hissediyorum.

ayy bayılırım çağ kebaba
3 sene olacak yiyemiyorum, yapan yer yok buralarda. Afiyet olsun çiçek ekmekler dışında bir kaçamak göremiyorum ben. ( o ekmekler de çok lezzetli oluyor, hayır diyebilen alkışlarım)

Cağ kebabını bende çok seviyorum Erzuruma gittiğimizde muhakkak yeriz ama gitmeyeli epey oldu

Ekmeğin her türlüsü çok güzel keşke ekmek yiyip kilo verseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…