Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızına geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah

Sağol fulyacım dediklerini dikkate alıcam.Ama inan hala aç değilim.Yeni yemiş gibi tokum.Yine de yemem gerekiyor mu?

Çeşit o kadar çok ki daha.Önceden zevkle yapardım,2 aydır yapmayınca iyice soğumuşum.Bu kadar şey yapıyorsun sen hiç yemiyor musun diyorlardı bana.Yaparken insan doyuyor herhalde.

çok haklısın Sara. Ben bugün sıcaktan mıdır kararlılıktan mıdır bilmiyorum hiç acıkmadım ama gün içinde pilavdan bir kaşık dahi alsam çıldırıyorum o gün. Çok şülğr iyi gidiyor makarna yaptım az önce hiçç gözüm bile görmedi karpuz yedim serin serin ooh mis bağırsaklar için de mucize :)

yok canım saat geçmiş artık. ama aklında olsun.

Cağ kebabını bende çok seviyorum Erzuruma gittiğimizde muhakkak yeriz ama gitmeyeli epey oldu

Ekmeğin her türlüsü çok güzel keşke ekmek yiyip kilo verseydik
Hiç gitmedim, gidip yerinde yemek lazım aslında böyle tatları ekmek yiyip kilo alsak müthiş olurdu ekmeği hayatımdan çıkarabildim ama zevkle geri alırdım
Bize noluyor ya yedikçe acıkıyoruz yarın diyetisyen kontrolüm var bunu sorayım
Harika, çok merak ediyorum ben de
Kızına geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah
Çok teşekkür ederim. Rutin kontroller için gittik çok şükür standart bir bebekmiş bana sorsunlar ne kadar standart bir Bebek o

doktor kontrolü nasıl geçti?

doktor kontrolü nasıl geçti?
Standart bir bebek dedi boyu kilosu için
Normalde kan tahlili yapılacaktı bugün (endişeden sabaha kadar uyuyamadım, kötü yaşantılarımız var kan verme konusunda) durumu iyi olunca gerek görmedi tahlile, iğneden yırttı bıcırık.

Cin çorbasından korkarım dedin ya, ona güldüm, bende korkarım.

Pek evde durmuyorum, çarşı pazar, ev ziyaretleri ve kapadokyayı gezdim.
Yarın tüm bacılar ablamdayız.

Bir alkış alıyım
2 gündür simit yemiyorum.
Simit yemiyorsam hiçbir ekmeği yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…