Senin mesajını okuyunca farkettim ben 1çk bal yazmıştım aslında telefon değiştirmiş onu bir çok olarak
Bütün gün dışardaydık, kızımın doktor kontrolü vardı il dışında hastane De.
Fazlaları bir nebze dengelemesi için akşam yemeğini es geçtim ama şuan çok çok aç hissediyorum.
Sağol fulyacım dediklerini dikkate alıcam.Ama inan hala aç değilim.Yeni yemiş gibi tokum.Yine de yemem gerekiyor mu?afiyet olsun aylincim. çok şükür sonunda menünü gördükmenünde cıss yok. ama ben olsaydım kahvaltıya peynir ve 1-2 zeytin domates yeşillik eklerdim. aradaki yumurtayı yemezdim. akşam az da olsa birşey ye. akşam öğünlerini evet sağlıklı yap az yap ama sakın atlama. akşam öğünlerinin atlanması vücudu olumsuz etkilermiş.
bence pasta ekstra olmuş zaten farkındasın. balı 1 tk ile sınırlasaydın iyiydi. sabahki ekmek de 1 dilim tahıllı yeterdi bence. afiyet olsun canım.
Evet biraz öyle olmuş cnm ama afiyet olsun,dengelemeyi biliyorsunbugün fazla dolu bir menü oldu
Dibek kahvemi yaptım ohhhh mis
Sağol fulyacım dediklerini dikkate alıcam.Ama inan hala aç değilim.Yeni yemiş gibi tokum.Yine de yemem gerekiyor mu?
Çeşit o kadar çok ki daha.Önceden zevkle yapardım,2 aydır yapmayınca iyice soğumuşum.Bu kadar şey yapıyorsun sen hiç yemiyor musun diyorlardı bana.Yaparken insan doyuyor herhalde.
Evet biraz öyle olmuş cnm ama afiyet olsun,dengelemeyi biliyorsun
Bize noluyor ya yedikçe acıkıyoruz yarın diyetisyen kontrolüm var bunu sorayım
Dibek kahvemi yaptım ohhhh mis
1 tane kuru hurma attım ağzıma daha da aç hissediyorum şuan
Hiç gitmedim, gidip yerinde yemek lazım aslında böyle tatlarıCağ kebabını bende çok seviyorum Erzuruma gittiğimizde muhakkak yeriz ama gitmeyeli epey oldu
Ekmeğin her türlüsü çok güzel keşke ekmek yiyip kilo verseydik
Harika, çok merak ediyorum ben deBize noluyor ya yedikçe acıkıyoruz yarın diyetisyen kontrolüm var bunu sorayım
Çok teşekkür ederim. Rutin kontroller için gittik çok şükür standart bir bebekmişKızına geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah
Senin mesajını okuyunca farkettim ben 1çk bal yazmıştım aslında telefon değiştirmiş onu bir çok olarak
Bütün gün dışardaydık, kızımın doktor kontrolü vardı il dışında hastane De.
Fazlaları bir nebze dengelemesi için akşam yemeğini es geçtim ama şuan çok çok aç hissediyorum.
Afiyet olsunDibek kahvemi yaptım ohhhh mis
Yarın deneyeyim tarçınlı sütü. Normalde sütten nefret ederim içememtarçınlı sütttttttt ya da kabuk tarçın çayı
Standart bir bebek dedi boyu kilosu için
doktor kontrolü nasıl geçti?
Cin çorbasından korkarım dedin ya, ona güldüm, bende korkarım.afiyet olsun aylincim. çok şükür sonunda menünü gördükmenünde cıss yok. ama ben olsaydım kahvaltıya peynir ve 1-2 zeytin domates yeşillik eklerdim. aradaki yumurtayı yemezdim. akşam az da olsa birşey ye. akşam öğünlerini evet sağlıklı yap az yap ama sakın atlama. akşam öğünlerinin atlanması vücudu olumsuz etkilermiş.
bence pasta ekstra olmuş zaten farkındasın. balı 1 tk ile sınırlasaydın iyiydi. sabahki ekmek de 1 dilim tahıllı yeterdi bence. afiyet olsun canım.
Ama çin deyil cin yazıp bizi korkuttunÇin çorbasıdışarıdan sipariş veriyorum çin restoranından sebzeli acı ekşili güzel bi çorba
Bir alkış alıyımayy bayılırım çağ kebaba
3 sene olacak yiyemiyorum, yapan yer yok buralarda. Afiyet olsun çiçek ekmekler dışında bir kaçamak göremiyorum ben. ( o ekmekler de çok lezzetli oluyor, hayır diyebilen alkışlarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?