Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyiyim çok şükür kosturmacali yoğun geçiyor termaldeyim iki gündür valla memleketim diye demiyorum yayla havası var mübarek geldik geleli hırka ile oturuyoruz
Biz yanıyoz bugün 3 klima birden açtım ama ne fayda. Geçen ay 350 gelmişti fatura tabi 110 tlsi dağıtım bedeli. Bu ay 500 gelir herhalde ((

Pirinç pilavı nişastslı olduğu için kan şekerinde oynama yaptığında çabuk acıkmana sebep oluyor canım karpuz sıcak havalarda can simidi gibi ama biz burda resmen donuyoruz

Geliyorum bana da yap saracım

Gel canım ne güzel olurdu karşılıklı kahvemizi içer iki lafın belini kırardık

bana da yaz kuzum

Yazarım canım

gece kahve içince uykun kaçmıyor mu?

Yok canım aksine uykum geliyor metabolizmam ters galiba

Önemli bir şey olmamasına sevindim öp benim yerime bıcırığı

Teşekkür ederim canım

Gunaydinlar kizlar mutlu gunler

Regl olacakmisim gibi hissediyorum daha 5 gun var aslinda, insallah olmam bebek istiyoruz.. bakalim ilk denememiz o kadar sansli olurmuyuzki...

Daha kahvalti yapmadim birazcik geciktiriyorum. Bugun ne yiyecegimide planladim, sabah yogurtlu musli yicem, sporum var ondan once ogle yemegi protein alirim, aksamda yogurtlu kabak. Heralde dun yaptigim kacamaklari silmis olurum degil mi..

Yarın deneyeyim tarçınlı sütü. Normalde sütten nefret ederim içemem
Kabuk tarçın çayı nasıl oluyor?
1 kupa kaynar suyun içine 1 adet kabuk tarçın atıp 5 dk bekliyorsun. sonra istersen tarçını içinden çıkartıp çayı içiyorsun. kabuk tarçın aktarlarda var. bazı marketlerde paket içinde de satılıyor.
çok iyi. unuttum valla 1 yaşında mıydı?
Cin çorbasından korkarım dedin ya, ona güldüm, bende korkarım.

Pek evde durmuyorum, çarşı pazar, ev ziyaretleri ve kapadokyayı gezdim.
Yarın tüm bacılar ablamdayız.
hee
iyi tatiller canım sana. bol bol gez
iyiyim çok şükür kosturmacali yoğun geçiyor termaldeyim iki gündür valla memleketim diye demiyorum yayla havası var mübarek geldik geleli hırka ile oturuyoruz
oralar serindir. gerçi bu yaz aşırı sıcak olmadı çok şükür.
Biz yanıyoz bugün 3 klima birden açtım ama ne fayda. Geçen ay 350 gelmişti fatura tabi 110 tlsi dağıtım bedeli. Bu ay 500 gelir herhalde ((
antalya, adana o taraflar fena yaa. Allah kolaylık versin.
inşallah hemen olur canım bebişin. senin 1 çocuğun vardı değil mi?
Kizlar siz kac ay denediniz ve hamile kaldiniz?
Veya supriz mi oldu?
31 yasindayim daha ilk denemeye basladik ama yinede hayal kirikligi oluyo uzuluyorum..
olumsuz düşünme sakın. olumlamalar yap.

Bir alkış alıyım
2 gündür simit yemiyorum.
Simit yemiyorsam hiçbir ekmeği yemem
Bravo
Öperim canım teşekkür ederim
Günaydın menü süper

Kizlar siz kac ay denediniz ve hamile kaldiniz?
Veya supriz mi oldu?
31 yasindayim daha ilk denemeye basladik ama yinede hayal kirikligi oluyo uzuluyorum..
Üç dört ay denemiştik biz galiba
Artık her ay ümitlenip beklemekten vazgeçtiğim sıralarda hamile kaldım. Sürprizli oldu bizim için
İnşallah hayırlısıyla bebişin haberini alırsın canım

Teşekkür ederim, evde o tarçından olması lazım denerim bugün. KIzım 10 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…