- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Elhamdülillah iyiyim, sivastayim şimdilik.topragim nasılsın nerdesin
Bizide çok şaşırttı bu havalar, bugün güzeldi amaiyiyim çok şükür kosturmacali yoğun geçiyor termaldeyim iki gündür valla memleketim diye demiyorum yayla havası var mübarek geldik geleli hırka ile oturuyoruz
Biz yanıyoz bugün 3 klima birden açtımiyiyim çok şükür kosturmacali yoğun geçiyor termaldeyim iki gündür valla memleketim diye demiyorum yayla havası var mübarek geldik geleli hırka ile oturuyoruz
çok haklısın Sara. Ben bugün sıcaktan mıdır kararlılıktan mıdır bilmiyorum hiç acıkmadım ama gün içinde pilavdan bir kaşık dahi alsam çıldırıyorum o gün. Çok şülğr iyi gidiyor makarna yaptım az önce hiçç gözüm bile görmedi karpuz yedim serin serin ooh mis bağırsaklar için de mucize :)
Geliyorum bana da yap saracım
bana da yaz kuzum
gece kahve içince uykun kaçmıyor mu?
Hiç gitmedim, gidip yerinde yemek lazım aslında böyle tatlarıekmek yiyip kilo alsak müthiş olurdu ekmeği hayatımdan çıkarabildim ama zevkle geri alırdım
Harika, çok merak ediyorum ben de
Çok teşekkür ederim. Rutin kontroller için gittik çok şükür standart bir bebekmişbana sorsunlar ne kadar standart bir Bebek o
Afiyet olsun
Ama çin deyil cin yazıp bizi korkuttun
Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin canımKizlar siz kac ay denediniz ve hamile kaldiniz?
Veya supriz mi oldu?
31 yasindayim daha ilk denemeye basladik ama yinede hayal kirikligi oluyo uzuluyorum..
Kizlar siz kac ay denediniz ve hamile kaldiniz?
Veya supriz mi oldu?
31 yasindayim daha ilk denemeye basladik ama yinede hayal kirikligi oluyo uzuluyorum..
1 kupa kaynar suyun içine 1 adet kabuk tarçın atıp 5 dk bekliyorsun. sonra istersen tarçını içinden çıkartıp çayı içiyorsun. kabuk tarçın aktarlarda var. bazı marketlerde paket içinde de satılıyor.Yarın deneyeyim tarçınlı sütü. Normalde sütten nefret ederim içemem
Kabuk tarçın çayı nasıl oluyor?
çok iyi. unuttum valla 1 yaşında mıydı?Standart bir bebek dedi boyu kilosu için
Normalde kan tahlili yapılacaktı bugün (endişeden sabaha kadar uyuyamadım, kötü yaşantılarımız var kan verme konusunda) durumu iyi olunca gerek görmedi tahlile, iğneden yırttı bıcırık.
heeCin çorbasından korkarım dedin ya, ona güldüm, bende korkarım.
Pek evde durmuyorum, çarşı pazar, ev ziyaretleri ve kapadokyayı gezdim.
Yarın tüm bacılar ablamdayız.
oralar serindir. gerçi bu yaz aşırı sıcak olmadı çok şükür.iyiyim çok şükür kosturmacali yoğun geçiyor termaldeyim iki gündür valla memleketim diye demiyorum yayla havası var mübarek geldik geleli hırka ile oturuyoruz
antalya, adana o taraflar fena yaa. Allah kolaylık versin.Biz yanıyoz bugün 3 klima birden açtımama ne fayda. Geçen ay 350 gelmişti fatura tabi 110 tlsi dağıtım bedeli. Bu ay 500 gelir herhalde ((
inşallah hemen olur canım bebişin. senin 1 çocuğun vardı değil mi?Gunaydinlar kizlar mutlu gunler
Regl olacakmisim gibi hissediyorum daha 5 gun var aslinda, insallah olmam bebek istiyoruz.. bakalim ilk denememiz o kadar sansli olurmuyuzki...
Daha kahvalti yapmadim birazcik geciktiriyorum. Bugun ne yiyecegimide planladim, sabah yogurtlu musli yicem, sporum var ondan once ogle yemegi protein alirim, aksamda yogurtlu kabak. Heralde dun yaptigim kacamaklari silmis olurum degil mi..
olumsuz düşünme sakın. olumlamalar yap.Kizlar siz kac ay denediniz ve hamile kaldiniz?
Veya supriz mi oldu?
Cağ kebabını bende çok seviyorum Erzuruma gittiğimizde muhakkak yeriz ama gitmeyeli epey oldu
Ekmeğin her türlüsü çok güzel keşke ekmek yiyip kilo verseydik
BravoBir alkış alıyım
2 gündür simit yemiyorum.
Simit yemiyorsam hiçbir ekmeği yemem
Öperim canım teşekkür ederimPirinç pilavı nişastslı olduğu için kan şekerinde oynama yaptığında çabuk acıkmana sebep oluyor canım karpuz sıcak havalarda can simidi gibi ama biz burda resmen donuyoruz
Gel canım ne güzel olurdu karşılıklı kahvemizi içer iki lafın belini kırardık
Yazarım canım
Yok canım aksine uykum geliyor metabolizmam ters galiba
Önemli bir şey olmamasına sevindim öp benim yerime bıcırığı
Teşekkür ederim canım
GünaydınGunaydinlar kizlar mutlu gunler
Regl olacakmisim gibi hissediyorum daha 5 gun var aslinda, insallah olmam bebek istiyoruz.. bakalim ilk denememiz o kadar sansli olurmuyuzki...
Daha kahvalti yapmadim birazcik geciktiriyorum. Bugun ne yiyecegimide planladim, sabah yogurtlu musli yicem, sporum var ondan once ogle yemegi protein alirim, aksamda yogurtlu kabak. Heralde dun yaptigim kacamaklari silmis olurum degil mi..
Üç dört ay denemiştik biz galibaKizlar siz kac ay denediniz ve hamile kaldiniz?
Veya supriz mi oldu?
Teşekkür ederim, evde o tarçından olması lazım denerim bugün. KIzım 10 aylık1 kupa kaynar suyun içine 1 adet kabuk tarçın atıp 5 dk bekliyorsun. sonra istersen tarçını içinden çıkartıp çayı içiyorsun. kabuk tarçın aktarlarda var. bazı marketlerde paket içinde de satılıyor.
çok iyi. unuttum valla 1 yaşında mıydı?
hee
iyi tatiller canım sana. bol bol gez
oralar serindir. gerçi bu yaz aşırı sıcak olmadı çok şükür.
antalya, adana o taraflar fena yaa. Allah kolaylık versin.
inşallah hemen olur canım bebişin. senin 1 çocuğun vardı değil mi?
olumsuz düşünme sakın. olumlamalar yap.
Teşekkür ederim, evde o tarçından olması lazım denerim bugün. KIzım 10 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?