Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin canım

Cok sagol canim
İnşallah çok beklemeden kavuşursun bebeğine canım benim
Amin insallahh
inşallah hemen olur canım bebişin. senin 1 çocuğun vardı değil mi?
olumsuz düşünme sakın. olumlamalar yap.
Yok canim ilk bebegi istiyoruz daha bakalim aslinda bi sorun yok bildigim kadariyla muayenede falan ama iste boyle beklenti artiyo stres oluyorum

Cok sagol canim insallah, seninde bebegini Allah bagislasin.
Guzel olmus ve evet insan beklentide olunca baya hayal kirikligi oluyo galiba ustelik daha ilk ay

Kasma oluruna bırak , öyle hemen ha deyince olmaz, vardır bir zamanı hayırlısıyla

tam sevilecek dönem
yicem bigün severken
2 gündür acılı tarhana çorbası aşeriyordum. sonunda içtim
Afiyet olsun
İnsan sanıyor ki ilk denemede hemen olur
Ama daha rahme düşmeden kendileri karar veriyor bu bebekler her şeye
Teşekkür ederim canım

Acıkma konusuna bişey demedi çok acıkırsan tarçınlı süt iç dedi ben zaten öyle yapıyorum dedim
Ya sırrın ne , tuvalet durumun nasıl, bunun ayıbı yok valla soracam :)) sıfır şeker mi tüketiyorsun , menğnü takip ediyorum ama yine de sorayım akşam 1 çay kaşığı bile ağzına hiçbir şey koymuyor musun, neye borçlusun, çabuk cevap ver bacım çabuk şaka bir yana sırrını paylaşırsan sevinirim

Sırrım yokki canım sadece basit şeker tüketmiyorum ekmek makarna hamur işi yememeye çalışıyorum bu hafta hergün bir dilim etimeğim vardı mesela bide çikolatayı bile %80 kakaolu alıyorum onuda hergün değil haftada bir iki gün en fazla iki kare olacak şekilde tüketiyorum bide listeme sadık kalıyorum bide suyu çok içiyorum bu kadar işte

Tuvalet durumum idare eder

Tamam teşekkürler :) bakalım ben yine inceldikçe tartıda artmaya devam ediyorım anlamış değilim. Arkadaşım diywtisyenine soracak hafta sonı bakalıö ne diyecek

etimek beyaz un ve yagli degil mi? ben mi yaniliyorum acaba ama kepekli/ tam bugday unlu bir dilim ekmek neden vermiyor acaba diyetisyenin

Listeyi bana özelden atabilir misin? Muhtemelen ben uyamam çünkü hepsi yasaklı şeyler ama sadece saatleri ve yeme düzenini merak ediyorum. Tabi istemezsen atmayabilirsin de ,anlarım.

Yazarım canım burdanda yazarım aslında menülerim listemin aynısı

Sabahları en geç 08 de kahvaltı yumurta domates salatalık ve bol yeşillik kibrit kutusu kadar peynir ve 10 tane zeytin ve yeşil çay
Öğlen çorba yoğurt salata çorba tercihen mercimek çorbası ama diğer çorbalara olur
Akşam yoğurt ve bi tabak ana yemek ana yemekte et tavuk balık bunlardan birisi olacak
Su 3.5 litre olacak günde iki defada yeşil çay ama bu liste benim bünyeme göre yazılmış canım herkesin metabolizmasına göre farklı bir liste olur

Iyi aksamlar

Menum
Kahvalti: 1 kutu activia ve biraz suzme yogurt ustune musli, 1 seftali, 1 tk bal ile yedim, filtre kahve

Ogle: tavuk sote ve biraz noodle

Ara: sutlu soguk kahve

Aksam: 1 kase yogurtlu kabak icine az asurelik bugdayda koydum buzlugumda vardi. Cok az tursu yedim.

1 saat pilates dersim vardi, 45 dk yuruyus yaptim.

Su 2 lt olur. Aksam yemegini 7de yedim, cay icerim artik, cok acikirsam tarcinli sut icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…