Teşekkürler, genel diyet listesiyle benzer. Neyse herkesşn bünyesi farklı tabi dopru diyorsun,Yazarım canım burdanda yazarım aslında menülerim listemin aynısı
Sabahları en geç 08 de kahvaltı yumurta domates salatalık ve bol yeşillik kibrit kutusu kadar peynir ve 10 tane zeytin ve yeşil çay
Öğlen çorba yoğurt salata çorba tercihen mercimek çorbası ama diğer çorbalara olur
Akşam yoğurt ve bi tabak ana yemek ana yemekte et tavuk balık bunlardan birisi olacak
Su 3.5 litre olacak günde iki defada yeşil çay ama bu liste benim bünyeme göre yazılmış canım herkesin metabolizmasına göre farklı bir liste olur
kavun ve biraz leblebi yedim. az üzüm suyu eklenmiş madensuyu içtim. acaba reglim erken mi gelecek yaaa şüphe ettim. neden açlık hissediyorum
Bence hormonlarımızla alakalı be de bu ay histereskopi oldum ya dengemiz şaştı
Bu listede etimek yok. Gunde 1 tane yiyorum demistin ya, kahvalti, aksam ne zaman yedigin farketmiyor mu?Yazarım canım burdanda yazarım aslında menülerim listemin aynısı
Sabahları en geç 08 de kahvaltı yumurta domates salatalık ve bol yeşillik kibrit kutusu kadar peynir ve 10 tane zeytin ve yeşil çay
Öğlen çorba yoğurt salata çorba tercihen mercimek çorbası ama diğer çorbalara olur
Akşam yoğurt ve bi tabak ana yemek ana yemekte et tavuk balık bunlardan birisi olacak
Su 3.5 litre olacak günde iki defada yeşil çay ama bu liste benim bünyeme göre yazılmış canım herkesin metabolizmasına göre farklı bir liste olur
Bu listede etimek yok. Gunde 1 tane yiyorum demistin ya, kahvalti, aksam ne zaman yedigin farketmiyor mu?
bilmiyorum çok moralim bozuluyor. daha diyete başladığım ilk haftadan ne bu
Diyetisyenden geldim haberler müthiş izine ayrıldığım kiloya geldimde geçiyorum sanki bu hafta çok dikkat etmiştim karşılığınıda gördüm şükür
Dünde acıktınmı Fulyacım
Ben de çok yedim bugün, olsun toparlarız moral bozmak yokBen cok kotu seyler yedim bugundemin 1 tabak makarna yedim( sanirim 2 aydir makarna yemiyodum)
Regl olcam hem hormonlar hemde moralim bozuk regl olcam diye stresliyim
Direk karbonhidrata verdim kendimi. Yedikten sonrada cok mutsuz oldum sistim
Ben de çok yedim bugün, olsun toparlarız moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?