Ben cok kotu seyler yedim bugundemin 1 tabak makarna yedim( sanirim 2 aydir makarna yemiyodum)
Regl olcam hem hormonlar hemde moralim bozuk regl olcam diye stresliyim
Direk karbonhidrata verdim kendimi. Yedikten sonrada cok mutsuz oldum sistim
evet canım akşam üzeri başladı 2 gündür. artıdayım. karbolar yaptı. ama moralimi bozmayıp devam edeceğim.
sabah 10.00
1 yumurta
domatesli salatalıklı biberli baharatlı peynirden salata (az zeytinyağı ve nar ekşisi var)
1,5 kk peynir
1 zeytin
1 dilim ekşimaya ekmek
öğlen 15.30
2 kepçe bol acılı tarhana çorbası
2 yk activa yoğurt, 2 taze incir, 1 yk yulaf ezmesi, tarçın, 1,5 tk tahin, 2 ceviz
akşam 19.00
fırında köfteli patlıcan kebabı
1,5 servis kaşığı makarna
salata
yatana kadar 2 lt su
akşam 1 kupa zencefilli bitki çayı
100 dk normal tempoda yürüyüş
İyi akşmlar
Bu hafta bol yediğim bir hafta olmuştu. Bugün eşimin de gündüz çalışmasını değerlendirip if yaptım.
Yaklaşık 20 saat açlık süresi oldu.
Akşam
3 tane tavuk baget (fırınlanmış)
2 yk yoğurt
Gün içişinde tarçın çayı ve sade neskfe içtim.
Su:1.5lt
Spor: 3500 adım
Birazdan çayla beraber ara öğün yapabilirim, belki de yapmam
Bitter çikolata ve hurma yedimglisemik indeksi düşük meyve yiyebilirsin. tamamen protein olmuş çünkü.
Ben geçen haftaki kilomun altına yeni düşmeye başladım. Derece imkansız ama artı görmeyeceğim için mutluyumYarın büyük gün neredesiniz 10.takımın fit ve güzel hanımları gelinde iki lafın belin kıralım yarının kriterini yapalım dereceye girecekmiyiz yine onu konuşalım
Besin degerlerine baktim, 1 dilim etimek 40 kalori ve yarim gramdan daha az yag iceriyor.etimek beyaz un ve yagli degil mi? ben mi yaniliyorum acaba ama kepekli/ tam bugday unlu bir dilim ekmek neden vermiyor acaba diyetisyenin
Bugun sabahtan guzel gidiyordu her sey. Kahvaltim guzeldi, ogle 45 dk yuzmustum, 25 metre kulvarda 25 tur atmistim. Ama aksam yemegi ve yatsi atistirmasiyla mahvettim her seyi. Yarin tartida guzel bir sonuc bekleyemiyorum maalesef.
Menüm:
Kahvalti
1 salatalik
Biraz cecil peyniri
Ikindi
2 mor erik
Yarim bardak sut
4-5 siyah zeytin
Aksam
4 kofte (ekmek ve yumurta yok icinde, sadece kiyma ve baharat)
1 bardak ayran (kendi mayaladigim eksi yogurttan yaptim)
2 sade ici bos pogaca (kendim yaptim)
4-5 ince dilim patates kizartmasi
Biraz da mayonez (ev yapimi kendim yaptim yumurtasiz mayonez)
2 zeytinyagli biber dolmasi
Yatsi
2 kayisi
4-5 tanecik sari minik uzum
Kasede 3 top dondurma (fistik, kaymak, cikolata)
Yalniz farkettim de, bir dondurma hazir, diger her seyi evde kendim yapmisim :) hahaha epey hamarat gordum kendimi bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?