- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Süpersin, böyle gidersen tatil dönüşü aynı olacaz
Noldu yav böyleGünaydın
Cuma 81.4
Bugün 82.8
Fark +1.4
Dışarı çıkmam gerekiyor gelince konuşuruz.
Belediyenin ucretsiz havuzuna gittigim ici yuzme saatim belli oglen gidiyorum. Cok tok karnina yuzmeyin Allah korusun cok ciddi zararlari var diyorlar. O yuzden az biraz salatalik peynir filan atistirmistim sadece. Gercekten gecen sefer iyi bir seyler yiyince yuzerken dalagimin sistigini farkettim. Hani cok hizli yuruyunce de insanda bir agri olur dalagim sisti der ya, aynisi olmustu iste. O yuzden yememeye calisiyorum. Ama evet aksam o yemeklerden sonra en azindan baska spor yapabilirdim, biraz egzersiz, squat, lunge, plank vs.Akşam yediklerini yüzmeye gitmeden yeseydin öyle yüzseydin hem istediklerini yemiş olurdun hemde eritmiş olurdun ama canın sağolsun bugğn dikkat edip toparlarsın
Süpersin, böyle gidersen tatil dönüşü aynı olacaz
Tartının pili bitmiş, tartılamıyorumşimdi kaç kilosun canım
Ben de asla sabah tuvalete çıkmadan ve uyandiktan sonra en az 1 saat gecmeden tartilmam. Hem odem oluyor, hem bagirsaklar bosalmamis oluyor. Cok yanlis sonuc oluyor.Kızlar merhaba sabahleyin dışarı çıkmadan önce kilo bildirimi yapmıştım. Ödemim vardı bunu biliyordum wcye de tam çıkmamıştım. acele dışarı çıkmak zorunda olduğum için yazıp çıktım ancak işimi hallettikten sonra yürüş yaptım sanırım ödemim gitti. gerçi bu arada akşam yazacağım biraz bir şeylerde yemiştim ancak şimdi eve geldim ve tartıldım. Kilom farklı çıktı. o yüzden yine kilo bildirimi yapacağım. bunun dikkate alınmasını istiyorum.
Cuma 81.4
Bugün 81.6
Fark +0.2moni
yanlış alarmmmNoldu yav böyle
evet canım. bir randevum vardı acele çıkmam gerekti. erken de kalkamadım gece geç yattım uyuyamadım falan. dünden bu yana wc ye tam çıkmadım. ödem de hissettim. dün 82.2 çıktım. dedim artıyım. bu kadar olmasa bile 81.8 veya 82 yimdir diye düşündüm.Ben de asla sabah tuvalete çıkmadan ve uyandiktan sonra en az 1 saat gecmeden tartilmam. Hem odem oluyor, hem bagirsaklar bosalmamis oluyor. Cok yanlis sonuc oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?