Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Listeye almışsın kaptanım çok sevindim teşekkür ederim

sabah 10.00
2 taze incir
1,5 tk tahin
2 ceviz

öğlen 14.20
peynirli omlet
domates salatalık
2 adet küçük nohut köftesi

ara 16.30
1 kase az şekerli sütlaç bol tarçınlı

akşam 19.40
1 tabak etli taze fasulye
1 kase yoğurtlu yayla çorbası (pirinci yok denecek kadar azdı)
1-2 dilim domates salatalık
4-5 çatal pancar turşusu
1 dilimden az ekşimaya siyez ekmeği

yatana kadar 2 lt su
akşam 1 kupa bitki çayı içerim

1 saat yürüyüş

Kızlar bakın hele ne diywceğim
Gerçi siz bunlaeı zaten biliyorsunuzdur ama ben hayatımda ilk defa bu kadar kilolu olup ilk kez diyet yaptığım için yeni öğreniyorum
Burası çok sıcak olduğu için gece eve gelince 00 da veya 1 de 3 te neyse çok hararet basarsa karpuz elma vs yiyordum ama bunlar tüketildiğinde direkt şeker olarak vücuda giriyormuş .içerisinde şeker oldupunu laktoz falan neyse işte biliyordum ama bu denli oldupunu bilmiyordum ilk önce arkadaşım söyledi sonra birkaç yerde daha gördüm. Yani akşam meyveleri masum değil. O nedenle çok çok susarsam suyumun içine buz atıcam ama yine de saf su ile geçireceğim akşamları inşallah

aynen öyle

İyi akşmlr
Menüm

Sabah
Patatesli yumurta
Domates salatalık peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmek

Ara
1lokma tb ekmek üzerine şekersiz fındık ezmesi sürüp çayın yanında yedim.

Akşam
Çoban kavurma
Bulgur pilavı
Ayran

Su: 1 lt
Spor yok

Yeme işini akşam beşte kapattım bugün yarına kadar sadece kalorisiz sıvı tüketeceğim. ıf e devam etmiş olacağım böylece aynı zamanda.

Selamm sekersiz findik ezmesi hangi marka acaba ?
Cok seviyorum ama hepsi sekerli diye yiyemiyorum

Buldum 6. olmuşuz.6.takım birinci olmuş.Bireyselde 1. ve 2. yine 6. Takımdan .Artık bizde bişeyler yapsak burayı hareketlendirsek.Herkes kendine bi rakip seçse yarışsak ne dersiniz.
Eskiden spor da bile yarış vardı.Puanlama sistemi çok güzeldi moni Neden artık yok,tekrar yapalım mı?Kaptanım sende çok yoğunsun biliyorum ama bişeyler yapsak çok iyi olur.

Iyi aksamlar
Menum

Sabah: 2 yumurtadan beyaz peynirli maydanozlu omlet, ceri domates, salatalik, 1 tk bal, 1.5 dilim tahilli ekmek , filtre kahve

Ogle: seftalili yogurtlu musli , cay

Ara: turk kahvesi

Aksam: biraz et sote, 1 porsiyon bulgur pilavi, biraz tursu

2lt suya tamamlamaya calisicam.

Bugun bence duzgun yedim. Boyle devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…