Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşmlar

Menüm

Kahvaltı 12:00

Domates salatalık peynir zeytin
Haşlanmış yumurta ve haşlanmış patates salatası
Yarım dilim tb ekmek
Marul
4 kare bitter

Ara
Şekersiz puding yaptım 1 kase ondan yedim (muz ge 4 çiğ fındık biraz bitter çikolata)
Akşam
Üç çeyrek ev tostu

Akşam saatlerinde yemeyi kapattım yarına kadar sadece sıvı yine.

Canımcım istrdiğiniz gibi yarışlar vs düzenleyebilirsiniz. Yardımcım da yok artık. Yetişemiyorum ben.

İyi akşamlarr
Menü
Saat 13.30 ile 18.30 arası
3 sigara böreği
1 tabak yeşil fasulye
4 çatal karpuz
1 elma
1 fincan Türk kahvesi
...
Su: 2.7 lt
Spor : 5 km yürüyüş toplamda 3 saat ayakta yürü koş vs.
Az önce iki üç çatal kaçamak oldu. Açlıktan değil ha hatta hiç aç değilfim ama alışkanlık işte yavaştan bırakıyprum buna da şükür :) göbek bacak kol üçü birden inceldi çok mutluyımmm☺☺☺☺
Yarınki menüm inşallah akşam 6 da

hayırlı geceler kızlar nasılsınız topragim memlekette misin nasıl geçiyor tatil
Hâlâ memleketteyim canım, nasip olursa 1 haftam kaldı. Sonra geri dönüş.
Günlerim çok yoğun ve yorucu geçiyor.
Bugün eşimin akrabaları piknik ayarladılar, sabahtan akşama kadar dağ bayır gezecem

Günaydınnnn
Bugün aşırı mutluyum☺☺☺☺
Bir milim daha incelmiş göbeğimmmmmmm
Heheheyet
....
Arkadaşım diyetisyenine sormuş, aynen konuştuğumuz gibi, yağdan veriyordur ama vücudundaki ödem çoktur bol su ve yeşil çay içsin demiş
Zaten 3 litreye yakın su içiyorum yeşil çay içemiyorum..
Gecenin kaçı olursa olsun karpuz yiyordum onu da bıraktım çok şükür☺
Tartıyı da dolaba kaldırdım her gün çıkınca artı görmekten moral bozuluyor yemek yiyordum.dün yine artı çıktım tabi :)
Ama cumaya harika bir skor bekliyorum
Harika dediğim 3 kilo falan değil tabiki kendimce harika

Bu incelme olayında aralıklı oruç açlığın katkısı çok büyük acayip tavsiye ederim. bunlar aç kalma sürelerim 22 saat 5 saat 8 saat
Yani 3 saat de olsa aç kalmanın faydası çok büyük tabi ben aralarda şekerli çay kahve de tüketiyorum ☺ içmesem daha iyi ama sıcak napayım

Tebrik ederim çok sevindim senin adına canj.
Yeşilçay için benim sevdiğim bir ödem atıcı tarif var belki senin de işine yarar.
Demlediğin 1 bardak yeşilçayı 1lt soğuk su ile karıştırıp içine limon ve buz ekleyip gün boyunca içebilirsin. Yazın ferah bir içecek oluyor. Aromasını sevdiğin başka şeyler de ekleyebilirsin içine

Yeşil çay içemiyorum maalesef ama yine de teşekkürler ☺❤❤

Hem dokunuyor, hem de sevmiyorum zaten

ben severim. ben bir de japon yeşilçayları almıştım çeşit çeşit. onları içiyordum. Türkiye de üretilenden çok çok lezzetli. ama uzun süredir ara verdim. demir davasına. ama yavaştan başlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…