- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çotanak markasıBen nette bulamadimgold marka arastirinca hep fistik ezmesi cikti findik ezmesi bulamadim..
Canımcım istrdiğiniz gibi yarışlar vs düzenleyebilirsiniz. Yardımcım da yok artık. Yetişemiyorum ben.Buldum 6. olmuşuz.6.takım birinci olmuş.Bireyselde 1. ve 2. yine 6. Takımdan .Artık bizde bişeyler yapsak burayı hareketlendirsek.Herkes kendine bi rakip seçse yarışsak ne dersiniz.
Eskiden spor da bile yarış vardı.Puanlama sistemi çok güzeldimoni Neden artık yok,tekrar yapalım mı?Kaptanım sende çok yoğunsun biliyorum ama bişeyler yapsak çok iyi olur.
Doğru diyorsun sende haklısın Ayşecim.Hangi birine yetişeceksinCanımcım istrdiğiniz gibi yarışlar vs düzenleyebilirsiniz. Yardımcım da yok artık. Yetişemiyorum ben.
Hâlâ memleketteyim canım, nasip olursa 1 haftam kaldı. Sonra geri dönüş.hayırlı geceler kızlar nasılsınız topragim memlekette misin nasıl geçiyor tatil
Tebrik ederim çok sevindim senin adına canj.Günaydınnnn
Bugün aşırı mutluyum☺☺☺☺
Bir milim daha incelmiş göbeğimmmmmmm
Heheheyet
....
Arkadaşım diyetisyenine sormuş, aynen konuştuğumuz gibi, yağdan veriyordur ama vücudundaki ödem çoktur bol su ve yeşil çay içsin demiş
Zaten 3 litreye yakın su içiyorum yeşil çay içemiyorum..
Gecenin kaçı olursa olsun karpuz yiyordum onu da bıraktım çok şükür☺
Tartıyı da dolaba kaldırdım her gün çıkınca artı görmekten moral bozuluyor yemek yiyordum.dün yine artı çıktım tabi :)
Ama cumaya harika bir skor bekliyorum
Harika dediğim 3 kilo falan değil tabiki kendimce harika
Yeşil çay içemiyorum maalesef ama yine de teşekkürlerTebrik ederim çok sevindim senin adına canj.
Yeşilçay için benim sevdiğim bir ödem atıcı tarif var belki senin de işine yarar.
Demlediğin 1 bardak yeşilçayı 1lt soğuk su ile karıştırıp içine limon ve buz ekleyip gün boyunca içebilirsin. Yazın ferah bir içecek oluyor. Aromasını sevdiğin başka şeyler de ekleyebilirsin içine
Yeşil çay içemiyorum maalesef ama yine de teşekkürler☺❤❤
Hem dokunuyor, hem de sevmiyorum zatensevmiyor musun yoksa dokunuyor mu?
Hem dokunuyor, hem de sevmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?