- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Bu akşam biraz sessiz buralarHerkese iyi akşamlar.Beni tanıyanlar vardır belki eskiden Meltem ben.Geçen yıl okul vs durumundan gruptan ayrılmak zorunda kalmıştım.Eğer izniniz olursa takımıma dönmek isterim
Aaa hoşgeldin Meltemcim.Seni gördüğüme çok sevindüm cnm.Eskiler yavaş yavaş geliyorlar.Hem seviniyorum hemde üzülüyorum aslında.Kilo alan geliyor.Sen nasılsın,okul nasıl gidiyor,kaç kilosun cnmHerkese iyi akşamlar.Beni tanıyanlar vardır belki eskiden Meltem ben.Geçen yıl okul vs durumundan gruptan ayrılmak zorunda kalmıştım.Eğer izniniz olursa takımıma dönmek isterim
Mide ve bağırsaklar boşalınca açlık hissi azalıyor canım, o yüzden 4 günde bir ingiliz tuzu içiliyor.gezegenfeza helal kız sana, 21 gün nasıl dayandın ay 11 saat oldu iyiyim ama bir yoksunluk hissi var tabi ☺ hayat yiyince güzel ☺☺☺ bu arada yaşın kaç bilmiyorum
Ayy kocaman hoşbuldum.Maalesef 79.4 ile geri döndümAaa hoşgeldin Meltemcim.Seni gördüğüme çok sevindüm cnm.Eskiler yavaş yavaş geliyorlar.Hem seviniyorum hemde üzülüyorum aslında.Kilo alan geliyor.Sen nasılsın,okul nasıl gidiyor,kaç kilosun cnm
Herkese iyi akşamlar.Beni tanıyanlar vardır belki eskiden Meltem ben.Geçen yıl okul vs durumundan gruptan ayrılmak zorunda kalmıştım.Eğer izniniz olursa takımıma dönmek isterim
Hoşbuldumm :)hoşgeldin canım
Bende 78 le geri döndüm.Şu an 71 kiloyumAyy kocaman hoşbuldum.Maalesef 79.4 ile geri döndüm
Ayy siz de buradasınız oh oh çok mutlu oldumBende 78 le geri döndüm.Şu an 71 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?