Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar

Menum

Kahvalti: 2 yumurtadan omlet, 1 dilim beyaz peynir, 2 zeytin, 1 tk bal, 1 tk fistik ezmesi, 1.5 dilim tahilli ekmek, filtre kahve

Aksam: 5 kofte, 3 parca tavuk, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran (mangal yaptik)

2 lt suya tamamlayip yatarim..

Selam arkadaşlar
Yine muhteşem bir menüm var paylaşayım
Cuma ve cumartesi çok kaçırdığım için 3 günlük kampa aldım kendimi yani 72 saatlik
Tam 10 saat doldu az önce. Alışkanlıklarımdan olan gece yemeleri yine hortladı ama yemedim tabi çünkü bu sefer ölmek var dönmek yok Allah ın izniyle . hastaneye düşmedikçe bozmicammmm
Saat 12.00
1 tavuk but
Mor lahana
4 yeşil zeytin
...
Saat 14.00
3 poğaça

.
Saat 17.00
1 fincan Türk kahvesi
...
Hiçbir şey ama hiçbir şey yemedimmmm
..
Su: 3.5 litre
Spor : bugün yok

Herkese iyi akşamlar.Beni tanıyanlar vardır belki eskiden Meltem ben.Geçen yıl okul vs durumundan gruptan ayrılmak zorunda kalmıştım.Eğer izniniz olursa takımıma dönmek isterim
Aaa hoşgeldin Meltemcim.Seni gördüğüme çok sevindüm cnm.Eskiler yavaş yavaş geliyorlar.Hem seviniyorum hemde üzülüyorum aslında.Kilo alan geliyor.Sen nasılsın,okul nasıl gidiyor,kaç kilosun cnm

gezegenfeza helal kız sana, 21 gün nasıl dayandın ay 11 saat oldu iyiyim ama bir yoksunluk hissi var tabi ☺ hayat yiyince güzel ☺☺☺ bu arada yaşın kaç bilmiyorum
Mide ve bağırsaklar boşalınca açlık hissi azalıyor canım, o yüzden 4 günde bir ingiliz tuzu içiliyor.
44 yaşındayım

Aaa hoşgeldin Meltemcim.Seni gördüğüme çok sevindüm cnm.Eskiler yavaş yavaş geliyorlar.Hem seviniyorum hemde üzülüyorum aslında.Kilo alan geliyor.Sen nasılsın,okul nasıl gidiyor,kaç kilosun cnm
Ayy kocaman hoşbuldum.Maalesef 79.4 ile geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…