P.tesi tartisi cumartesi ile aynı 61.5*** 10. Takım 632. ETAP ***
mn5822(74,5/74,0/0,5/%0,67)
natsume(66,2/65,5/0,7/%1,06)
peaceful16 (72,7/73,0/-0,3/%-0,41)
baby cat( 72,9/72,6/0,3/%0,41)
Gulsahhh01(57,5/56,8/0,7/%1,22)
Aylin42konya(71,5/71,3/0,2/%0,28)
Sara_28(78,0/77,5/0,5/%0,03)609.etapta 78 kg ile bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 23 e bölündü.
10. Takım Ortalaması:% 0,466
takım içi
Vorones(60,4/2b?)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
60kiloyum(81,4/81,6)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Kimmik(54,4/54,2)Yeni üye, bt:9 Haziran 2019 bk:56 hk:50
Eveeett bende seni gördüğüme çok mutlu oldum canımAyy siz de buradasınız oh oh çok mutlu oldum
Ayy kocaman hoşbuldum.Maalesef 79.4 ile geri döndüm
Maalesefhoşgeldim meltemcim. ama boş gelmemişsin
Umarımm.Takım kaptanı kim acaba? Kimden izin almam gerekiyor?olsun verirsin üzülme
Kızlar menüde değişikliğe gidiyorum yazayım dedim madem dürüst olup her yediğimizi yazıyoruz :)Menümü yazayım
24 saat aradan sonra yedim
Saat 12.00
1 fincan Türk kahvesi
.....
Saat 14.00
Yarım tavuk but
1 çatal patates kızartması
1 çatal karpuz
Küçük kasede bol maydanozlu şehriye çorbası
....
Saat 18.45
Birkaç kaşık (4-5 falan) makarna
......
Su : şimdilik 2.1 lt
Spor
50 ip atlama
20 squat
Sıcakta bu kadar oluyor :)
....
Bir sonraki yeme vakti yarın 11 civarı ama o sıralarda uyuyor olursam ya da acıkmazsam daha geç yiyebilirim de
Umarımm.Takım kaptanı kim acaba? Kimden izin almam gerekiyor?
sinirim bozuldubugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş offf Allahım yaaa hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak
ben de diyorum ne bu halsizlik yorgunluk
Geçmiş olsun canımsinirim bozuldubugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş offf Allahım yaaa hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak
Çok geçmiş olsunsinirim bozuldubugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş offf Allahım yaaa hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak
sinirim bozuldubugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş offf Allahım yaaa hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak
kansızlıktan canım. demir düşüklüğü diğer vitamin, minerallerin ve bazı değerlerin düşmesine neden oluyor. biraz sabretmem lazım.Çok geçmiş olsun canım üzülme herşeyin bir çaresi vardır önce niye değerlerin düşüyor sebebi öğrenilsin sonra tedaviyle sağlığına kavuşursun canım benim dualarım seninle
saol canım. sana da geçmiş olsun. dizlerinden sorunun varsa gerçekten yük binmemesi için kilo almaman hatta az daha vermen faydalı olur. bir de paça çorbası ve iri bamya ye canım. kolajen için.Geçmiş olsun canım
Bende geçen hafta dizlerim için gitmiştim.
Röntgen, kan ve i... tahlili yaptırdım.
Çok şükür romatizmal bisey çıkmadı.
Bu yaşlarda çoğu kişide görülebiliyor dedi.
Kilo alma, plates yap dedi, krem ve ağrı kesici hap verdi
teşekkür ederim amin.Çok geçmiş olsun
takviye kullanıyorum zaten canım. demir, b12, d vitaminiGecmis olsun, hepsi cikinca incelersiniz doktor tavsiyesiylede vitamin takviyelerine baslarsin toparlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?