Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

P.tesi tartisi cumartesi ile aynı 61.5

Menümü yazayım
24 saat aradan sonra yedim
Saat 12.00
1 fincan Türk kahvesi
.....
Saat 14.00
Yarım tavuk but
1 çatal patates kızartması
1 çatal karpuz
Küçük kasede bol maydanozlu şehriye çorbası
....
Saat 18.45
Birkaç kaşık (4-5 falan) makarna
......
Su : şimdilik 2.1 lt
Spor
50 ip atlama
20 squat
Sıcakta bu kadar oluyor :)
....
Bir sonraki yeme vakti yarın 11 civarı ama o sıralarda uyuyor olursam ya da acıkmazsam daha geç yiyebilirim de

Kızlar menüde değişikliğe gidiyorum yazayım dedim madem dürüst olup her yediğimizi yazıyoruz :)
Şimdi bir fincan Türk kahvesi içiyorum ,sonrasınsda 24 saatlik water faste başlıyorum .yarınki menüm 20.00 de inşallah. Bir tek sabah kahve içerim uyanınca o kadar..ne de olsa yavaştan yavaştan vücudu alıştırdım çok şükür ne mide kaldı ne bir şey ,biraz göbek kaldı altta .az da kol tabi en az kollarım çalışıypr en son o gidecek :)

sinirim bozuldu bugün kan vermiştim değerlerimi bir kontrol edeyim diye. bir kısmı çıkmış. demir daha da düşmüş offf Allahım yaaa hemogramımda ve diğer kan değerlerimde bir sürü düşüş var. bazıları da yarın ve yarından sonra çıkacak
ben de diyorum ne bu halsizlik yorgunluk

Çok geçmiş olsun canım üzülme herşeyin bir çaresi vardır önce niye değerlerin düşüyor sebebi öğrenilsin sonra tedaviyle sağlığına kavuşursun canım benim dualarım seninle

Geçmiş olsun canım
Bende geçen hafta dizlerim için gitmiştim.
Röntgen, kan ve i... tahlili yaptırdım.
Çok şükür romatizmal bisey çıkmadı.
Bu yaşlarda çoğu kişide görülebiliyor dedi.
Kilo alma, plates yap dedi, krem ve ağrı kesici hap verdi

Çok geçmiş olsun

Iyi aksamlar

Menum
Kahvalti: sutlu musli, turk kahvesi

Ogle; haslanmis bugdayli tavuk sote, salata, yogurt

Ara: 1 kucuk magnum , 1 dilim ekmek uzeri ton baligi ve mayonez, 2 galeta, bitki cayi. Evet delirdim

Aksam: sulu kofte yemegi , cay

Aksamustu resmen sekerim dustu umarim toparlayabilmisimdir

Gecmis olsun, hepsi cikinca incelersiniz doktor tavsiyesiylede vitamin takviyelerine baslarsin toparlar insallah

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve peynir
Bir bardak şekersiz yeşil çay

Ara
İki tane hurma
7 tane çiğ badem

Öğle
Bir kase yoğurt
Bir kase mercimek çorbası

Ara
Salatalık ve domates
Bir bardak kefir

Akşam
Bir tabak taze fasulye
Bir kase yoğurt

Su 2.5 litre spor yarım saat yürüyüş

moni

Çok geçmiş olsun canım üzülme herşeyin bir çaresi vardır önce niye değerlerin düşüyor sebebi öğrenilsin sonra tedaviyle sağlığına kavuşursun canım benim dualarım seninle
kansızlıktan canım. demir düşüklüğü diğer vitamin, minerallerin ve bazı değerlerin düşmesine neden oluyor. biraz sabretmem lazım.
saol canım. sana da geçmiş olsun. dizlerinden sorunun varsa gerçekten yük binmemesi için kilo almaman hatta az daha vermen faydalı olur. bir de paça çorbası ve iri bamya ye canım. kolajen için.
Çok geçmiş olsun
teşekkür ederim amin.
Gecmis olsun, hepsi cikinca incelersiniz doktor tavsiyesiylede vitamin takviyelerine baslarsin toparlar insallah
takviye kullanıyorum zaten canım. demir, b12, d vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…