Cok degisik bir alerji cesidi. Allah yardimciniz olsun. Çölyak duydum onlar da kesinlikle buğday urunu yiyemiyorlar, sizde durum biraz tersi galiba.Hepsi olabilir, süt ürünleri ve kırmızı et ve meyveler ,kuruyemişler uzayıp gidiyor. Alerji oğlumun, emzirdiğim için ben de yemiyorum ,sonuna geldşk emzirmenin ama günde bir kere de olsa alıyor ve ben dikkat etmek durumundayım. Emin ol çok araştırdımve 3 aydır ilk defa tansiyonum bugğn oynamadı sabit kaldı , tansiyon hasyçtası oldupumu dğşünmeye başlamıştım
Evet katılırım seve seveS
Sara sen ve benden başka böyle düşünen yok sanırım cnm.Kimseden ses yok.Zorla değil ya herkes kendi bilir.@Kimmiksara_28 ve bana katılmak istersen katılabilirsin cnm.Maksat diyetimizi daha motivasyonlu ve eğlenceli hale getirmek.Ben sarayı geçsem 1. olsam ne olur,boynuma madalya takmayacaklar
Sabah Yarım çay bardağı ballı limonlu suyu unutmaYok öğün yok sadece su benimki
Amin canımCok degisik bir alerji cesidi. Allah yardimciniz olsun. Çölyak duydum onlar da kesinlikle buğday urunu yiyemiyorlar, sizde durum biraz tersi galiba.
Aslında bal tüketwmiyoruz zaten de, limon veya meyve suyunu düşünmüyordum . acayip iyiyim böyle besine ihtiyaç duymuyor vücudumSabah Yarım çay bardağı ballı limonlu suyu unutma
Öğleden sonra ve Akşam sulandırılmış meyva suyu
Yoksa dayanamazsın
Sakın kırılma canım, bazen üstün körü okuyup geçiyoruz, haliyle bazen aklımızda kalmıyor.Farkında mısınız? Benim özel durumum bilindiği halde ara ara hep tepkiler ile karşılaşıyorum menü ile ilgili, aslında beni pek ilgilendirmiyor ama yine de insan bir buruk oluyor, çok istedim bugüne kadar amaan bugün de paylaşmayayım ne olacak,ama paylaşanlara haksızlık olur dedim ,zaten isteyen paylaşıyor istemeyen paylaşmıyor herkes kafasına göre, ben yediğim 1 çatal patates kızartmasını, 1 tatlı kaşığı tadına baktığım yemeği bile yazıyordum aldıpım artıyı verdiğim eksiyi yalansız olarak hep yazdım.
Ama ne bileyim
Artık rahatım menü ile ilgili
1 hafta su
8.gğn bir baedak meyve suyu
9.gün sebze suyu
10.gğn çorba böyle gidecek
Spor da yapmıyorum
Oh afiyet şifa olsunBugün gezdim tozdum şimdi eve geldim misafir haber etti hemde yatıya gelecek kalkıp hazırlık yapayım ama önce bir nescafe içecem ohhh mis
Sakın kırılma canım, bazen üstün körü okuyup geçiyoruz, haliyle bazen aklımızda kalmıyor.
Üstüne basa basa söyleki beyinlerimize kazıyalım. Sen şükret ben tokat atmayı bıraktım, yoksa çok dayağımı yerdin
Allah acil şifa versin, önemli olan o
Beynin şekerle yada karbonhidratla çalıştığını duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.Aslında bal tüketwmiyoruz zaten de, limon veya meyve suyunu düşünmüyordum . acayip iyiyim böyle besine ihtiyaç duymuyor vücudumşimdilik..ama söylediklerin kulağıma küpe
Tabiki deBeynin şekerle yada karbonhidratla çalıştığını duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.
Arada verilen meyva suyunun bu yüzden olduğunu düşündüm.
Bir arkadaş ve kızı birlikte sade suyla ancak 8 gün dayanabildiler.
Tansiyonunu ve şekerini kontrol edebilirsen iyi olur.
Yok eğer dayanırsan, sormak istediklerini sorabilirsin.
Kaç günden sonra yağ yakımı bariz belli oluypr. 3 diyorlar ama ben baya süzüldüm sadece alt göbek kaldıBeynin şekerle yada karbonhidratla çalıştığını duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.
Bir de lavman çok çok önemli bu su orucu da. Ben bir türlü lavman seti bulamadım. Bir tane aldım onun da içinde çözelti vardı. Onu döktüm su koydum. Bu sefer kapağı kapanmadı. Hiçbir yerde de yok bu setten. Şöyle söyleyeyimörneğin pendikten maltepeye kadar her yere sordum öyle geniş bir yerde yok. Bilemiyorum ne yapsam sonradan zehirlenmeyeyim de lavmansızlık yüzğnden. Afedersiniz kızlar bunları yazdığım için ama sağlığın ayıbı olmazBeynin şekerle yada karbonhidratla çalıştığını duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.
Squat'ı biliyorum yaptım da ama squargirl duymadım cnm.Linkini atar mısın bakayım bi
Ben de bir sefer misafirime ıspanaklı börek pişirmiştim. Normalde diyetteyken asla yapmam, çok seviyorum. Misafirlere zorla yedirdim kalmasın diyeTabiki desorum olursa mutlaka sorarım. Bugğn de yazdım 3 aydır tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyordum,bugün full sabit kaldı harika,kahve bağımlısıyım sanıyordum ,onu da aramadım . zaten planım 7 gün inşallahEki Görüntüle 2295351 31 saatim doldu bile. Acıkmadım. Sadece bugün sigara böreği kızartınca bi kokladım falan o kadar. Gece yeme sıkıntım vardı o da bitti çok şükür
Ikinci gün sen hissedersin. 3. Gün baya belli ederKaç günden sonra yağ yakımı bariz belli oluypr. 3 diyorlar ama ben baya süzüldüm sadece alt göbek kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?