Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok degisik bir alerji cesidi. Allah yardimciniz olsun. Çölyak duydum onlar da kesinlikle buğday urunu yiyemiyorlar, sizde durum biraz tersi galiba.

Evet katılırım seve seve sara_28 A aylin42

Bugun aksam misafirimiz vardi, kek borek ivir zivir oldu bugun. Ama simdi hemen gece sporuyla eritmeye başlayacağım. Squatgirl'ü duydunuz mu kizlar? Epey motivasyonlu guzel egzersiz videolari var.

Sabah Yarım çay bardağı ballı limonlu suyu unutma
Öğleden sonra ve Akşam sulandırılmış meyva suyu
Yoksa dayanamazsın
Aslında bal tüketwmiyoruz zaten de, limon veya meyve suyunu düşünmüyordum . acayip iyiyim böyle besine ihtiyaç duymuyor vücudum şimdilik..ama söylediklerin kulağıma küpe

Sakın kırılma canım, bazen üstün körü okuyup geçiyoruz, haliyle bazen aklımızda kalmıyor.
Üstüne basa basa söyleki beyinlerimize kazıyalım. Sen şükret ben tokat atmayı bıraktım, yoksa çok dayağımı yerdin
Allah acil şifa versin, önemli olan o

Bugunku menum facia oldu biraz:

Kahvaltı 10:30

2 bardak sekersiz cay
1 yumurta ile kıymalı menemen
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 dilim kiymali borek ✖ (elde kendim actim omrumde ilk defa, boşnak boregine benzemiş)
1 tatli kasigi kadar kaymak (bence Karataycilara gore tereyag gibi kaymak da masum bir şey, sonucta sütün üstündeki yağı ama tabi keske yaninda recel yemeseydim)
1 tatli kasigi kadar ayva reçeli ✖

Aksam 7:30

2 bardak sekersiz cay
1 dolu kasik kisir
1 dolu kasik yogurtlu semizotu salatasi
1 dilim kiymali borek ✖
1 dilim tam bugday unundan havuclu baharatli kek (bu epey saglikli bir kek tarifim, icinde faydali ne ararsaniz var, sadece 1 bardak seker kotu, olmasa mukemmel olurdu ama yine de unundan ve diger muthis besinleri icerdiginden dolayi carpi koymuyorum, bir dahakine pekmezle deneyecegim. )
1 kucuk kare dilim fistikli baklava ✖
1 yaş hurma

Tamaam menumu de yazdigima gore (bir nevi itiraf mektubu gibi bir menu oldu epey detayli) simdi hemen spora geciyorum.

Aslında bal tüketwmiyoruz zaten de, limon veya meyve suyunu düşünmüyordum . acayip iyiyim böyle besine ihtiyaç duymuyor vücudum şimdilik..ama söylediklerin kulağıma küpe
Beynin şekerle yada karbonhidratla çalıştığını duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum.
Arada verilen meyva suyunun bu yüzden olduğunu düşündüm.
Bir arkadaş ve kızı birlikte sade suyla ancak 8 gün dayanabildiler.
Tansiyonunu ve şekerini kontrol edebilirsen iyi olur.
Yok eğer dayanırsan, sormak istediklerini sorabilirsin.

Tabiki de sorum olursa mutlaka sorarım. Bugğn de yazdım 3 aydır tansiyon düşüklüğü problemi yaşıyordum,bugün full sabit kaldı harika,kahve bağımlısıyım sanıyordum ,onu da aramadım . zaten planım 7 gün inşallah31 saatim doldu bile. Acıkmadım. Sadece bugün sigara böreği kızartınca bi kokladım falan o kadar. Gece yeme sıkıntım vardı o da bitti çok şükür

Kaç günden sonra yağ yakımı bariz belli oluypr. 3 diyorlar ama ben baya süzüldüm sadece alt göbek kaldı

Bir de lavman çok çok önemli bu su orucu da. Ben bir türlü lavman seti bulamadım. Bir tane aldım onun da içinde çözelti vardı. Onu döktüm su koydum. Bu sefer kapağı kapanmadı. Hiçbir yerde de yok bu setten. Şöyle söyleyeyimörneğin pendikten maltepeye kadar her yere sordum öyle geniş bir yerde yok. Bilemiyorum ne yapsam sonradan zehirlenmeyeyim de lavmansızlık yüzğnden. Afedersiniz kızlar bunları yazdığım için ama sağlığın ayıbı olmaz

Squat'ı biliyorum yaptım da ama squargirl duymadım cnm.Linkini atar mısın bakayım bi
bende bunu yapıyorum

Kızlar ya
Ben de bir sefer misafirime ıspanaklı börek pişirmiştim. Normalde diyetteyken asla yapmam, çok seviyorum. Misafirlere zorla yedirdim kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…