- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ayıp deyil canım, temel kural.Bir de lavman çok çok önemli bu su orucu da. Ben bir türlü lavman seti bulamadım. Bir tane aldım onun da içinde çözelti vardı. Onu döktüm su koydum. Bu sefer kapağı kapanmadı. Hiçbir yerde de yok bu setten. Şöyle söyleyeyimörneğin pendikten maltepeye kadar her yere sordum öyle geniş bir yerde yok. Bilemiyorum ne yapsam sonradan zehirlenmeyeyim de lavmansızlık yüzğnden. Afedersiniz kızlar bunları yazdığım için ama sağlığın ayıbı olmaz
Oh maşallahHazir alt komsumuz da tatildeyken yarim saat atlamali ziplamali bir kalca bacak egzersizleri yaptim. Ter icinde kaldim ter. Insaallah guzel bir kalori yakmisimdir.
Hayırlı, uzun, sağlıklı yaşları olsun bıcırığınBugün oğlumun doğum günü muhtemelen Bozar mıyım bozabilirim yani bilemiyorum bir haftayı kafaya koymuştum ama böyle özel bir gün, senede bir gün geliyor bilemiyorum ya düşüneceğim bugün
Hayırlı, uzun, sağlıklı yaşları olsun bıcırığın
Çok teşekkürlerrrrAyıp deyil canım, temel kural.
Mide ve bağırsaklar boşaldıkça açlık hissi azalıyor.
Benim dr lavmanı sen yapamazsın dedi vermedi.
Bende eczaneden ingiliz tuzu alıp içtim.
Birde meyva suyu diyorumya, bazen kayısı suyu( lavman etkisi yapsın diye), bazen kırmızı erik yada vişne suyu (kansızlığa iyi gelsin diye) içtim
Biliyorum bu videoyu yapmıştım birkac sefer. Youtube a "squatgirl" yazarsan kendi kanalı çıkıyor, Doris Hofer adinda bir kadin yaptiriyor, yabancı ama sanirim Turkle evli guzel Turkce konusuyor. Bir suru farkli videosu var.Squat'ı biliyorum yaptım da ama squargirl duymadım cnm.Linkini atar mısın bakayım bi
bende bunu yapıyorum
Tmm cnm biraz da bunu yapayım bakalımBiliyorum bu videoyu yapmıştım birkac sefer. Youtube a "squatgirl" yazarsan kendi kanalı çıkıyor, Doris Hofer adinda bir kadin yaptiriyor, yabancı ama sanirim Turkle evli guzel Turkce konusuyor. Bir suru farkli videosu var.
Bugün oğlumun doğum günü muhtemelen Bozar mıyım bozabilirim yani bilemiyorum bir haftayı kafaya koymuştum ama böyle özel bir gün, senede bir gün geliyor bilemiyorum ya düşüneceğim bugün
Çok teşekkürlerrr amin ❤oğluşunun doğum gün kutlu olsun. nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşları olsun sizinle
O nasıl bi diyet cnmBen de hollywood diyetini denemek istiyorum. Fakat evde yemek istediğim sebzeler var onları yemeden bulaşmayacağım
Miniğime mutlu sağlıklı yıllar diliyorumBen bu su orucu işini çok sevdim ☺ sabaha karşı (ne yediğimi yazmayacağım )
Bir şey yemiş olmama ve 1 saat önce kahve içmeme ragmen -400 gr daha gitmiş
Önceden olsa +1 olarak gelirdi. Bugünü atlatalım hayırlısıyla somra tam gaz devam
Sağol cnm.Ama benim için pek mutlu değil.3 gündür bi kırgınlık halsizlik var ama bugün hat safhada.Üşüttüm herhalde.Her yerim yanıyor,elim ayağım kendimi ejderha gibi hissediyorummutlu pazarlarrrr
Teşekkürler ablasıı ❤Miniğime mutlu sağlıklı yıllar diliyorum
AblasıTeşekkürler ablasıı ❤
O nasıl bi diyet cnm
Geçil olsun canım dikkat et kendineSağol cnm.Ama benim için pek mutlu değil.3 gündür bi kırgınlık halsizlik var ama bugün hat safhada.Üşüttüm herhalde.Her yerim yanıyor,elim ayağım kendimi ejderha gibi hissediyorum
Nerdeyse ağzımdan ateş püskürücem.Hiçbişey de yemedim hiç cnm istemiyor.Şimdiden -1 kilo gitmiş bile.
Geçmiş olsun aylin cim, bizde karı koca dökülüyoruz, birde bugün yolcuyuzSağol cnm.Ama benim için pek mutlu değil.3 gündür bi kırgınlık halsizlik var ama bugün hat safhada.Üşüttüm herhalde.Her yerim yanıyor,elim ayağım kendimi ejderha gibi hissediyorum
Nerdeyse ağzımdan ateş püskürücem.Hiçbişey de yemedim hiç cnm istemiyor.Şimdiden -1 kilo gitmiş bile.
Sağol cnm benim,merak ettim nette bi araştırayım bakayımGeçil olsun canım dikkat et kendine
Diyeti ben bu forumda gördüm. İlk iki gün sadece sıvı tüketilip vücut arındırılıyor sonraki günler içim de bir listesi var. Öğleleri genelde salata akşamları sebze ve beyaz et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?