Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayıp deyil canım, temel kural.
Mide ve bağırsaklar boşaldıkça açlık hissi azalıyor.
Benim dr lavmanı sen yapamazsın dedi vermedi.
Bende eczaneden ingiliz tuzu alıp içtim.
Birde meyva suyu diyorumya, bazen kayısı suyu( lavman etkisi yapsın diye), bazen kırmızı erik yada vişne suyu (kansızlığa iyi gelsin diye) içtim

Bugün oğlumun doğum günü muhtemelen Bozar mıyım bozabilirim yani bilemiyorum bir haftayı kafaya koymuştum ama böyle özel bir gün, senede bir gün geliyor bilemiyorum ya düşüneceğim bugün
Hayırlı, uzun, sağlıklı yaşları olsun bıcırığın

Hayırlı, uzun, sağlıklı yaşları olsun bıcırığın
Çok teşekkürlerrrr

Squat'ı biliyorum yaptım da ama squargirl duymadım cnm.Linkini atar mısın bakayım bi
bende bunu yapıyorum
Biliyorum bu videoyu yapmıştım birkac sefer. Youtube a "squatgirl" yazarsan kendi kanalı çıkıyor, Doris Hofer adinda bir kadin yaptiriyor, yabancı ama sanirim Turkle evli guzel Turkce konusuyor. Bir suru farkli videosu var.

Bugün oğlumun doğum günü muhtemelen Bozar mıyım bozabilirim yani bilemiyorum bir haftayı kafaya koymuştum ama böyle özel bir gün, senede bir gün geliyor bilemiyorum ya düşüneceğim bugün

oğluşunun doğum gün kutlu olsun. nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşları olsun sizinle

Miniğime mutlu sağlıklı yıllar diliyorum

mutlu pazarlarrrr
Sağol cnm.Ama benim için pek mutlu değil.3 gündür bi kırgınlık halsizlik var ama bugün hat safhada.Üşüttüm herhalde.Her yerim yanıyor,elim ayağım kendimi ejderha gibi hissediyorum

Nerdeyse ağzımdan ateş püskürücem.Hiçbişey de yemedim hiç cnm istemiyor.Şimdiden -1 kilo gitmiş bile.

O nasıl bi diyet cnm
Geçil olsun canım dikkat et kendine

Diyeti ben bu forumda gördüm. İlk iki gün sadece sıvı tüketilip vücut arındırılıyor sonraki günler içim de bir listesi var. Öğleleri genelde salata akşamları sebze ve beyaz et.

Geçmiş olsun aylin cim, bizde karı koca dökülüyoruz, birde bugün yolcuyuz

Sağol cnm benim,merak ettim nette bi araştırayım bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…