Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım. birşeyler ye ama. güçten düşersin.

Bugün aslında hiç aç değildim ama ,bugün bari yapma şu diyeti, ye bir şeyler dedi eşim. Mecburen yesim ama öyle ttıka basa değil. 3-4 çatal patates kızartması,1 sigara böreği,2-3 çatal balık
.1 fincan kahve,1 bardak çay, yarım şişe limonlu soda.
Bu kadar
Şu andan itibaren eski usül devam

İyi akşamlar

Kahvaltı
1 yumurta ile lorlu omlet ( bitiremedim)

Ara
kahve
2 kare bitter çikolata

Ara
Hurma topları ( 3-4 tane yedim)
Çay

Akşam
Yoğurtlama ( kızarmış patates, biber ve domatesli sos ile)
Kuskus makarna ( 2-3 kaşık)

Ara
Sade maden suyu

Şimdi de Yeşilçay içiyorum spor sonrası

Su: 1 lt
Spor: 300ip, 50 mekik, 150 squat, 30sn plank, 100 jumping jacks, 20 sn duvarda oturma, 20şer kez alt karın için egzersiz yaptım ayrıca. Squat 200 olması gerekiyor bugün yatana kadar onu tamamlayabilirim.

geçmiş olsun canım. birşeyler ye ama. güçten düşersin.
Çok tşk ederim fulyacım.1 hşl yumurta,1 tane buz gibi şeftali,3 tane bir lokmalık etli dolma yedim.O da zorla...Habire su içiyorum,3-4 lt rahat içmişimdir.Bu arada menümü de yazmış oldım
Sen nasılsın,alengirli menülerine hastayım.Hiçbir şeye üşenmem ama kendime masa,yemek hazırlamaya çok üşenirim.Acıktım mı hemen 1 yumurta haşlayıp hüpletirim.Yada tarçınlı yoğurt şöyle buuuz gibi de olacak ohh miss.

Yeme tızım yeme.Yedin mi yoksa.2 ısırıp bırakmışındır inşallah.Yada en güzeli hiç yemedim de bana
Yemedim duruyorlar
Yesem mi yemesem mi diye düşünürken kalktım spor yaptım
Sporu yaptıktan sonra da bunun üzerine dondurma yenmez kIzım dedim Yeşilçay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…