- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tşk ederim gezom,hiç mi iyileşemedin?Bi de yola çıkıyorsun çok zor.Hayırlı yolculuklarGeçmiş olsun aylin cim, bizde karı koca dökülüyoruz, birde bugün yolcuyuz
Sağol cnm.Ama benim için pek mutlu değil.3 gündür bi kırgınlık halsizlik var ama bugün hat safhada.Üşüttüm herhalde.Her yerim yanıyor,elim ayağım kendimi ejderha gibi hissediyorum
Nerdeyse ağzımdan ateş püskürücem.Hiçbişey de yemedim hiç cnm istemiyor.Şimdiden -1 kilo gitmiş bile.
Düşüncelerini burda da paylaşır mısın araştırmadan sonraSağol cnm benim,merak ettim nette bi araştırayım bakayım
Teşekkür ederimTşk ederim gezom,hiç mi iyileşemedin?Bi de yola çıkıyorsun çok zor.Hayırlı yolculuklar
Çok tşk ederim fulyacım.1 hşl yumurta,1 tane buz gibi şeftali,3 tane bir lokmalık etli dolma yedim.O da zorla...Habire su içiyorum,3-4 lt rahat içmişimdir.Bu arada menümü de yazmış oldımgeçmiş olsun canım. birşeyler ye ama. güçten düşersin.
Yeme tızım yeme.Yedin mi yoksa.2 ısırıp bırakmışındır inşallah.Yada en güzeli hiç yemedim de banaDolapta magnum var
Kocam bugün eve gelirken magnum alıp gelmiş. Diyet yapmak çok zor
Yemedim duruyorlarYeme tızım yeme.Yedin mi yoksa.2 ısırıp bırakmışındır inşallah.Yada en güzeli hiç yemedim de bana
Yemedim duruyorlar
Yesem mi yemesem mi diye düşünürken kalktım spor yaptım
Sporu yaptıktan sonra da bunun üzerine dondurma yenmez kIzım dedim Yeşilçay içtim
Ah teşekkür ederimSüpersin valla natsumem
Olur olur normal cnm.Ben de evelki hafta 200 gr verdim,geçen hafta hiç veremedimPazartesi tartı sonucu 65,4
Fark -100gr
Durdu sanki bu aralar benim kilo vermem
Geçmiş olsun cnmben dün regl oldum her yerim ağrıyor midem bulanıyor ve ödemim var bugün bir kilo artı çıktım tartıda kilom 78,5 Kğ
moni
Affferin kız sana tebrik ederim seniAh teşekkür ederim
Bu motivasyon ile ben bugün de yemem onları vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?