Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada menüm:
Sabah kahvaltı yapamadım.
Öğlen:
1 tane balık
1 tabak mercimek çorbası
Maalesef 1 bardak sıcak çikolata

Ya bu essek sipasi omrumu yedi yaa. Sutunu isitip gelinceye kadar, suluktaki tum suyu haliya ve koltuga bosaltmis. Ben odaya girince de marifetini gosterip siritiyo totosuna bir saldirdim, isirdim her yerini. Corbasini yapayim da, gidip koltuk sileyim

Bu arada menüm:
Sabah kahvaltı yapamadım.
Öğlen:
1 tane balık
1 tabak mercimek çorbası
Maalesef 1 bardak sıcak çikolata

Sicak cikolata diyor hazirmi disardan ? Kendinmi hazirladin...en son tr de sicak cikolata tüketmistim kalorin bombasi rahat 300-400 kalori var aksami hafif tutmaya calis..

Ben aksilik.olmazsa yarin ibrahim.saracoglunun lahana kürüne basliycam :)

Kizlar uymadan önce sicak bir dus daha kolay uymanizi sagliyor mu ?? Hep gec yatiyorum 1 kalkarsam erken derse ertesi gün kalkamiyorum dyaklikim yani

Kizlar uymadan önce sicak bir dus daha kolay uymanizi sagliyor mu ?? Hep gec yatiyorum 1 kalkarsam erken derse ertesi gün kalkamiyorum dyaklikim yani
Duşu erken saatte bile alsam gevşetiyor uykuya hemen dalıyorum ben. Ki normalde zor dalarım düşünceler bırakmaz yakamı.

Yerim ben o sıpayı. Yaramazlıkları bile tatlı.
Koltuğunu silerken bana ne ceza verceksen onu düşün

yok kız 44 lira fakirin yorumlar olumlu uygun diye alcam

Eger varsa soehnle markasini tavsiye ederim ben 25 € yani yaklasik 75 tl idi ama her cikisimda ayni ama hangi darti olursa olsun zemin her zaman ayni olmali bu sart.

Sakın ha sakın öyle bir hata yapma. Ben geçen sene aldım fakir şu an yurtta duruyor. Çok istiyorsan sana kargolayayım. 6 kere tartıl 6 sında farklı çıkar yani o kadar.

Ahum haklisin dogru darti secimi pek kolay olmuyor en iyisi deneyipte almak yada güvenilir bir sitenin yorumlarina bakmak ki yorumlar kisa degil uzunca ince yazildiysa bana daha inandiric geliyor.

Dogru dartiyi bulcam.diye evde 3 darti var hepside benim.eserim

valla yazın olur belki o dediğin ama duş sıcak olunca öyle bir üşüyorum ki ben çıkınca uyku muyku kalmıyo sen dene yine de belki ters etki yapar

şimdilik vaz geçtim . aman kilom zaten cok yağ su diye ayırcak kıvama gelince düşünüp iyi bişey alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…