Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

fotoğrafları ben de kaçırdım ya of Ahufizar senin yağ oranı kaç şuan diyetisyen çok yüksek dedi demişsin benimde bir zamanlar öyleydi ama ideal sınıra bir kez indim ondan sonra da saldım tabi tecrübesizlik bida kilo almam sandım şimdi ideal sınırdayım sanırım tekrardan ama aralık sonu ocak gibi hedefe ulaşırsam tekrar gidicem

@erigim kilondan zayıf görünüyorsun evet sıkı da duruyorsun hani ama fazlan yok demiyorum baak gaza gelip de hemen misafirliklerde götürme bu seni daha çok motive etsin kas oranım yüksek demişsin zaten daha ne 5aya fitsin bak hala sözümün arkasındayım ama spor yaparsan

şimdilik vaz geçtim . aman kilom zaten cok yağ su diye ayırcak kıvama gelince düşünüp iyi bişey alırım artık
Yok o.dartilar pek dogru olcmuyor ya gercekten pahalisini alacaksin yada basit bir olcme aleti var göbek bacak ve kollardaki cimdiklenenin eti cm olarak olculup bir formulle yag orani hesaplaniyor dartidan vesaire cok daha aciklayici...yada mezura..iyi bir darti ve mezura yeter..yag olcen aletleri bosverin

Dışardan

Ya kim ne zaman foto paylasti ben hicbirsey görmedim kacirdim heralde..kim.paylasti kim banada söyleyin

Yerim ben o sıpayı. Yaramazlıkları bile tatlı.
Koltuğunu silerken bana ne ceza verceksen onu düşün
Canim ne ceza vereyim ki, spor cezasi versem, kendim yapmadigimdan bilmiyorum. Hani kizlar yaziyor ya leslie 2-3 mil falan. Yuruyus desem, sen zaten yapiyorsun.
Hiim, o zaman yarin hic karbonhidrat tuketmeyeceksin tamam mi. Protein ve sebze gunun olsun

Ben kabul ederim kaptanda kabul ederse.
Ama ek olarak hergüne 30 squat koyuyorum ben kendıme

Kanguru_ @erigim size katiliyorum ewet haklisiniz ben elimden geleni yapiyrm bu hafta katilimi arttrdim zaten bnce.ama soylede bi durum var ewet ev ve bebek isleri gercekten zor sonuna kadar katiliyrm ama biliyosnz ben calsyrm okulda aktif olablmem pek mumkun degil eve dondgmde oglum ve ev isleri beni bekliyo oluyo .bunun yaninda verdgm kurslarimda var.inannki vaktim ve enerjim oldgu kadar burada aktif olmya calsyrm ki bunu en iyi bu hafta gostermye calstgmi dusnyrm ins da devami gelir ornegin bugun okuldn geldm ve yuzmeye gec kalmk uzereydm zaten ucu ucuna yetsyrm ama yinede saat 13 30 olmadan bildrmde bulundm bu en cok bu gruptakilere olan saygimdandir ki bana herbiriniz ayri ayri cok sey kattiniz iletsmlermz hamilelerimiz evlilik hazrlgndakiler meleklerin anneleri..hepinizon ayri bi tadi var..ayrica ewet aktiflik cok onmli tabiki ben buraya grmeyi seyrelttgm hafta daha az kili verdgmi gordm aktif olan cok uye olmdgndada yazmadan ciktgmda oldu o yuzden haklisiniz ..sizzi sewiyorum nokta.

Sabah kahvaltım 1 k kutusu peynir, 5 zeytin, iki dilim ekmek ve bir çay kaşığı pekmez. Arada 2 mandalina. Öğlen 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak dolusu ıspanak yemeği. Ekmek yemedim. Arada 1 su bardağı süt, iki kuru incir ve dört kuru kayısı. Akşam da balık yiyeceğim, ekmeksiz. Yatmadan da meyve yiyorum iki porsşyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…