Yok o.dartilar pek dogru olcmuyor ya gercekten pahalisini alacaksin yada basit bir olcme aleti var göbek bacak ve kollardaki cimdiklenenin eti cm olarak olculup bir formulle yag orani hesaplaniyor dartidan vesaire cok daha aciklayici...yada mezura..iyi bir darti ve mezura yeter..yag olcen aletleri bosverinşimdilik vaz geçtim . aman kilom zaten cok yağ su diye ayırcak kıvama gelince düşünüp iyi bişey alırım artık
DışardanSicak cikolata diyorhazirmi disardan ? Kendinmi hazirladin...en son tr de sicak cikolata tüketmistim kalorin bombasi rahat 300-400 kalori var aksami hafif tutmaya calis..
Ben aksilik.olmazsa yarin ibrahim.saracoglunun lahana kürüne basliycam :)
Ya kim ne zaman foto paylasti ben hicbirsey görmedimkacirdim heralde..kim.paylasti kim banada söyleyin
kız bir biz paylaşmamışız o kadar ki
masallah masallah keşke bende çekseydim eski haliminerde resimler bir ara 70 olunca eskileride koyarim cok sicak bir takimimiz gercekten masallah
Canim ne ceza vereyim ki, spor cezasi versem, kendim yapmadigimdan bilmiyorum. Hani kizlar yaziyor ya leslie 2-3 mil falan. Yuruyus desem, sen zaten yapiyorsun.Yerim ben o sıpayı. Yaramazlıkları bile tatlı.
Koltuğunu silerken bana ne ceza verceksen onu düşün
Ben kabul ederim kaptanda kabul ederse.Canim ne ceza vereyim ki, spor cezasi versem, kendim yapmadigimdan bilmiyorum. Hani kizlar yaziyor ya leslie 2-3 mil falan. Yuruyus desem, sen zaten yapiyorsun.
Hiim, o zaman yarin hic karbonhidrat tuketmeyeceksin tamam mi. Protein ve sebze gunun olsun
O ne bilmiyorum ama, yap sen yap, iyidirBen kabul ederim kaptanda kabul ederse.
Ama ek olarak hergüne 30 squat koyuyorum ben kendıme
hani çömelip oturuyo gibi yapıp kalkıyosun ya ondan işte:)O ne bilmiyorum ama, yap sen yap, iyidir
Ayy hoşgeldinizzSlm ben yeni katıldım. Kuralları biraz okudum ama ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. 64 Kiloyla başlıyorum hedefim 55 olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?