- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
161 boyumAyy hoşgeldinizzKilolarımız yakın hedef de aynı Bu arada boyunuz kaç acaba?
Hosgeldin canimSlm ben yeni katıldım. Kuralları biraz okudum ama ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. 64 Kiloyla başlıyorum hedefim 55 olmak.
***10.takım 440.etap***
erigim(77.6/77.9/-0.3/%-0.39)
cansutr ( 77.5/ / /% 0)kilosu sabit
keskee ( 60.5 / / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadı
Judiee (48.8/49.2/-0.4/%-0.82)
elfkkk(70.1/ 69.6/0.5 /%0.71 )
ruzgarinannesii( 79.6/ 79.2/ 0.4/% 0.50)
M Merve( 81.5/ 83.8 / -2.3 /%-2.82)
sosyoloji12( 71.9/ 70.4/1.5/%2.09)
10.takım ortalaması:% -0.09
Yatmadan meyve yenme canim sut icebilirsin sadece yada soda yogurt vs.Sabah kahvaltım 1 k kutusu peynir, 5 zeytin, iki dilim ekmek ve bir çay kaşığı pekmez. Arada 2 mandalina. Öğlen 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak dolusu ıspanak yemeği. Ekmek yemedim. Arada 1 su bardağı süt, iki kuru incir ve dört kuru kayısı. Akşam da balık yiyeceğim, ekmeksiz. Yatmadan da meyve yiyorum iki porsşyon
Hg canım ben takım kapatini inşallah en kısa surede aramızda hedefine ulaşırsinSabah kahvaltım 1 k kutusu peynir, 5 zeytin, iki dilim ekmek ve bir çay kaşığı pekmez. Arada 2 mandalina. Öğlen 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak dolusu ıspanak yemeği. Ekmek yemedim. Arada 1 su bardağı süt, iki kuru incir ve dört kuru kayısı. Akşam da balık yiyeceğim, ekmeksiz. Yatmadan da meyve yiyorum iki porsşyon
ya şaka gibi hep ilk uç bugün gumledik sonuncuyuzinanmiyorummmm
***10.takım 440.etap***
Herkes spor yapsin bu hafta hatta ne yapilcagini sen belirle kaptan hergun odev ver bizeHg canım ben takım kapatini inşallah en kısa surede aramızda hedefine ulaşırsin
Menundeji yanlış çok meyve sabah arada iki öğle arada 3meyve akşamda iki eder 7porsiyon ki günlük oneilen miktar uç bu demektir ki fazla şeker canım bence akşam bir bardak süt ve bir meyve olmalı
ya şaka gibi hep ilk uç bugün gumledik sonuncuyuz
Bu durumda sıkı yönetim bu cuma birinci olunacak
1
161 boyum
Herkes spor yapsin bu hafta hatta ne yapilcagini sen belirle kaptan hergun odev ver bize
Bu hafta kacamakda yok haftaya birinciyiz insallah sonraki hadtalarda hep ilk ucdeyiz boyle olmaz bize yakimiyo sonuncu olmak
Olabilir eslesme yapilirsa guzel 9lur cunku bazen menuler arada kayniyo.herkez kendi sporunu kendi belirlesin yani söyle yapabiliriz bu hafta atiyorum ben su sporu her gün yapaagimi söyliycem...herkezin is, okul hayati ok yogun..benim yürüyüse cikmam pek kolay degil mesela sabah karanlik..aksamda isden sonra gece yarisio yüzden herkez yarin sabah yazsin yada bu gece hafta boyunca yapacagi sporu, kürü herneyse öyle bir deniyelim...
bence eslesme yapalim eslesdigin kisinin kesinlikle menüsü sporunu didik didik etmeli
Sali Dolunay sonra Ay kücülüyor kesinlikle kilo verecegiz
KraliceElsa burasi cok civil civil cok samimi bir ortam yani burda sadece zayiflamak icin her türlü sorunlarimizi vesaire paylasir birbirimizi dinler destek oluruz...elbette kizdgimiz zamanlar oluyor
birbirimize cemkirebiliyoruz...kizabiliyoruz amaaa bu her zaman saygi cercevesinde oluyor...kesinlikle darilma kirilma gibi birseyin söz konusu olamaz..biz bir takimiz..birimiz batarsa digerinide asagi ceker..buna hakkimiz yok ondan bocalayana kurallara dikkat etmeyene uyari verilebiliyor vee bu cok dogal..gercekten 10 numara bir takimdasin bakma sen bu haftaki ortalamamiz olagan disi birsey
Aramiza hos geldin canim..Sabah kahvaltım 1 k kutusu peynir, 5 zeytin, iki dilim ekmek ve bir çay kaşığı pekmez. Arada 2 mandalina. Öğlen 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak dolusu ıspanak yemeği. Ekmek yemedim. Arada 1 su bardağı süt, iki kuru incir ve dört kuru kayısı. Akşam da balık yiyeceğim, ekmeksiz. Yatmadan da meyve yiyorum iki porsşyon
***10.takım 440.etap***
bu aktif ligi hergun bekliyoruz Cansu@erigim senin icin bir derliyeyim
Yeni üye: Dt Makbule
Baslangic Tarihi: 20.11.15 yada 21.11.15
Baslangic Kilo: 64 yada yarin sabahki kilosunu baz aliriz
Hedef kilo: 55
Boy: 1.61
KraliceElsa aramiza Hosgeldin ben cansu kaptanimizin hala yardimcisi kovmadigi icin minettarim...istersen yas, meslek, medeni hal ve varsa kac cocugun oldugunu söylersen biraz daha yakindan tanimis ve empathie kurabilme sansimiz yükseliyor..misal ben üniverste okuyorum..ve okulun acik oldugu zaman cok yogunum cünkü haftada 15-20 saat isede gidiyorum..ondan takimim sag olsun beni daha cok anlayis ile karsiliyor.
yinede paylasmak istemezsen saygi duyariz...ama bu takim artik öyle bir aliskanliga bagladi ki hemen hemen kimin su saatde ne isle mesgül oldugu asagi yukari tahmin edilebiliyor
kimyager1508 daha ortalamayi görmedi dimmi yoksa simdiye dayak bekliyordum..onuda suan görümcesinin dügün telasi sarmisti
sen yeter ki istebu aktif ligi hergun bekliyoruz Cansu
Ooo coştun bakiyorumsen yeter ki istevarmi benimle yarin lahana kürüne baslamak isteyen
katilim bekliyorum sadece kür uygulanmiycak beslenmeye dikkat edecegiz..sporumuzu yapicagiz kür sadece destek olaakvarmi kendine güvenen ben lahana suyuda icerim hicbirsey beni sarsamaz diyen yigit ciksin karsima kapisalim
Dip not: kendisi sogan kürünü 2 hafta icmis bir insandir hafife almayiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?