Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.takım 440.etap***

erigim(77.6/77.9/-0.3/%-0.39)

cansutr ( 77.5/ / /% 0)kilosu sabit
keskee ( 60.5 / / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadı

Judiee (48.8/49.2/-0.4/%-0.82)
elfkkk(70.1/ 69.6/0.5 /%0.71 )
ruzgarinannesii( 79.6/ 79.2/ 0.4/% 0.50)
M Merve( 81.5/ 83.8 / -2.3 /%-2.82)
sosyoloji12( 71.9/ 70.4/1.5/%2.09)

10.takım ortalaması:% -0.09

Slm ben yeni katıldım. Kuralları biraz okudum ama ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. 64 Kiloyla başlıyorum hedefim 55 olmak.
Hosgeldin canim
yapman gereknler cok kolay
hergun bu sayfaya neler yedigini hangi sporu kac dkk yatigini yazicaksin cuma gunu de kilo bildirimi yapcan bukadar

inanmiyorummmm

Yatmadan meyve yenme canim sut icebilirsin sadece yada soda yogurt vs.

Biraz kendinsen bahsetsene kac yasindasin calisuyomusun

Hg canım ben takım kapatini inşallah en kısa surede aramızda hedefine ulaşırsin
Menundeji yanlış çok meyve sabah arada iki öğle arada 3meyve akşamda iki eder 7porsiyon ki günlük oneilen miktar uç bu demektir ki fazla şeker canım bence akşam bir bardak süt ve bir meyve olmalı
ya şaka gibi hep ilk uç bugün gumledik sonuncuyuz
Bu durumda sıkı yönetim bu cuma birinci olunacak

ortalamamiz ekside neler oluyor bize neler bize hic yakismadi gercekten an itibariyle toparlamak lazim yarini filan gectim an itibariyle neyse olmusla ölmüse care yok..önümüzdeki maclara bakalim

Herkes spor yapsin bu hafta hatta ne yapilcagini sen belirle kaptan hergun odev ver bize

Bu hafta kacamakda yok haftaya birinciyiz insallah sonraki hadtalarda hep ilk ucdeyiz boyle olmaz bize yakimiyo sonuncu olmak

@erigim senin icin bir derliyeyim
Yeni üye: Dt Makbule
Baslangic Tarihi: 20.11.15 yada 21.11.15
Baslangic Kilo: 64 yada yarin sabahki kilosunu baz aliriz
Hedef kilo: 55
Boy: 1.61

KraliceElsa aramiza Hosgeldin ben cansu kaptanimizin hala yardimcisi kovmadigi icin minettarim...istersen yas, meslek, medeni hal ve varsa kac cocugun oldugunu söylersen biraz daha yakindan tanimis ve empathie kurabilme sansimiz yükseliyor..misal ben üniverste okuyorum..ve okulun acik oldugu zaman cok yogunum cünkü haftada 15-20 saat isede gidiyorum..ondan takimim sag olsun beni daha cok anlayis ile karsiliyor.

yinede paylasmak istemezsen saygi duyariz...ama bu takim artik öyle bir aliskanliga bagladi ki hemen hemen kimin su saatde ne isle mesgül oldugu asagi yukari tahmin edilebiliyor
kimyager1508 daha ortalamayi görmedi dimmi yoksa simdiye dayak bekliyordum..onuda suan görümcesinin dügün telasi sarmisti

Herkes spor yapsin bu hafta hatta ne yapilcagini sen belirle kaptan hergun odev ver bize

Bu hafta kacamakda yok haftaya birinciyiz insallah sonraki hadtalarda hep ilk ucdeyiz boyle olmaz bize yakimiyo sonuncu olmak

herkez kendi sporunu kendi belirlesin yani söyle yapabiliriz bu hafta atiyorum ben su sporu her gün yapaagimi söyliycem...herkezin is, okul hayati ok yogun..benim yürüyüse cikmam pek kolay degil mesela sabah karanlik..aksamda isden sonra gece yarisi o yüzden herkez yarin sabah yazsin yada bu gece hafta boyunca yapacagi sporu, kürü herneyse öyle bir deniyelim...

bence eslesme yapalim eslesdigin kisinin kesinlikle menüsü sporunu didik didik etmeli
Sali Dolunay sonra Ay kücülüyor kesinlikle kilo verecegiz

KraliceElsa burasi cok civil civil cok samimi bir ortam yani burda sadece zayiflamak icin her türlü sorunlarimizi vesaire paylasir birbirimizi dinler destek oluruz...elbette kizdgimiz zamanlar oluyor
birbirimize cemkirebiliyoruz...kizabiliyoruz amaaa bu her zaman saygi cercevesinde oluyor...kesinlikle darilma kirilma gibi birseyin söz konusu olamaz..biz bir takimiz..birimiz batarsa digerinide asagi ceker..buna hakkimiz yok ondan bocalayana kurallara dikkat etmeyene uyari verilebiliyor vee bu cok dogal..gercekten 10 numara bir takimdasin bakma sen bu haftaki ortalamamiz olagan disi birsey

ugramayinca mesagim az oluyor böylede kendi kendime konusuyor gibi oluyorum grsz kizlar iyi haftasonlari burayi ihmal etmiyelim lütfennnn eksi ortalama nedir ya

Olabilir eslesme yapilirsa guzel 9lur cunku bazen menuler arada kayniyo.
mesela hani az kilo verene yada + cikana ceza veriliyo ya bnm eslestigim kisiyse bu ceza alcak olan bende cezali olim ayni cezayi bende yapim ama eslesme fikri guzel bide spor spor spor

Aramiza hos geldin canim..

bu aktif ligi hergun bekliyoruz Cansu

Merhabalar kızlar ben tam olarak dönüyorum aranıza internetim bağlandı. Bu saate kadar geldik gelecez oyaladılar beni ama en sonunda hal oldu.
Şimdi size son gelişmelerimi anlatayım. Öncelik midem için dün endoskobi oldum yara hariç enfeksiyon iyileşmiş ama son paket antibiyotiğe başladık yara içinde şimdilik ilaç kullanacağım.Sonra yeni diyetisyene başladım önce endokrine gönderdi beni, bende insülin direnci varmış onun için glifor diye bir ilaça başladım.Ama diyete son gaz başlıyorum çünkü verdiklerim fazlasıyla geldi.Şuan 110 kiloyum. Kaptanım kilo artışım çok nasıl olacak napayım bir yol gösterebilir misin? @erigim

bu aktif ligi hergun bekliyoruz Cansu
sen yeter ki iste varmi benimle yarin lahana kürüne baslamak isteyen
katilim bekliyorum sadece kür uygulanmiycak beslenmeye dikkat edecegiz..sporumuzu yapicagiz kür sadece destek olaak varmi kendine güvenen ben lahana suyuda icerim hicbirsey beni sarsamaz diyen yigit ciksin karsima kapisalim
Dip not: kendisi sogan kürünü 2 hafta icmis bir insandir hafife almayiniz

Ooo coştun bakiyorum bu lahana kuru ise yariyormu ki? Daha once birkac yerde ise yaramadigini okumustum.

Yok kur sana Cansu
Sok diyetlerle olmaz yapıp sonra misli misli aliyorsun: ( düzgün bir şekilde besleneceksin burda olacaksın gitmeyecek kilo yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…